tiistai 10. joulukuuta 2013

Luukku 10

heipä hei :)
Mitä kuuluu? Kaksi kokonaista viikkoa enää ja oltaisiin jouluaatto illassa, mahat ähkyssä, kuusen loisteessa, käärepaperien sekasorrossa ja kaikilla hymyssä suut. Toivottavasti ainakin!
Kiire ja juoksu oisi hetkisen pois ja saisi olla perheen kanssa yhdessä <3 Siinä minun joululahja toiveeni olisi ihan kokonaisuudessaan.
En halua teeskennellä ettenkö haluisi muutamaa minun nimelläni olevaa pakettia aukaista, mutta kyllä joulun arvot ovat muuttuneet iän myötä.
Ja hartain toiveeni olisi, että jokaisella olisi jouluna joku ihminen, kuka välittäisi eikä tarvitsisi joulua yksin kokonaan viettää..
I Wish <3

Vielä on kuitenkin odotus täälläkin päällä ja joulukalentereita availlaan kiivaaseen tahtiin aina aamusella jännittynein mielin :) Tänään oli "luukku" numero kymmenen.Pussissa oli kirjelappunen ja pienen mietinnän jälkeen askeleet veivät jääkaappiin, josta herkkusuille löytyi suklaapirtelöt :)
Meillä on ollut lapsilla pienestä asti pehmoiset joulukalenterit, joista sitten joka aamu löytyy kirjelappunen kera vihjeiden tai namunen suuhun tai raaputettava arpa, milloin siis mitäkin :) Ompa äiti joskus yöllä herännyt hiippailemaan lasten huoneisiin, kun on iltasella unohtunut laittaa seuraavan aamun luukku, joten puhdetta kalenterissa riittää koko perheelle :D


Luukku-ukko tuumailemassa huomisen aamun yllätystä <38 kommenttia:

 1. Kiva kun kävit "kylässä".
  Mukava löytää uusia blogeja :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa myös "meille" ♡ Tänään oli aikaa hetki rauhassa selailla ja etsiä uusia blogeja ja ihanaa oli löytää sinun kauniiseen kotiin!!! Aivan varmasti tulen pian uudelleen :)

   Poista
 2. Tuskin maltan odottaa että 23.12. töiden jälkeen saan suunnata auton vanhempieni tykö joulun viettoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvälle suunnitelmalle :) Hyvää joulua teille sinne kaikille sitten ♡

   Poista
 3. Nuo "aarrekartta kalenterit" on niin parhaita, ainakin meidän lasten mieleen :) Tänä vuonna meidän lapset tyytyi pelkkiin suklaa kalentereihin, joten niillä mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä ei suostuta noista luopumaan ja suunnittelin ensi vuodeksi isännälle ja minulle myös tuontapaisia mutta vaikka pienet joulusukat joihin voisi kirjoitella toiselle pieniä huomionosoituksia joka aamuksi ♡ Pitkän liiton terapiaa :-D

   Poista
 4. Meillä myös ollut samantyyppinen kalenteri aina käytössä, välillä meinaa unohtua laittaa seuraavan aamun lahja, mutta onneksi koskaan ei täysin jäänyt, aina ehtinyt ennen lapsen heräämistä :)
  Viime viikolla oli yökylässä pari lainalapsukaista ja voi mikä into aamulla, kun ihmettelivät, miten tonttu on tajunnut laittaa 3 suklaata!! <3 Ihania <3

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3