sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Lastenhuonetta!

Lumihan se taas valtasi maan justiinsa kun oli jo ihan super kevät fiilikset molemmissa rinnoissa ;) Mutta se ei meillä siivous intoa haitannut ja sitä oli "ehkä" vähän pakkokin olla, kun viikko meni elämästä hampaan kanssa taistellen..Eikä se taistelu vieläkään ole ohi mutta parempi!
Lastenhuoneeseen ostin lauantaina työpäivän päätteeksi Dreamsista ihanan rautahyllyn, joka sai paikan vaaleanpunaisen neiti kesäheinän puolelta <3 Olen tunnistanut itsessäni semmoista hienoista siis aika kovaakin paniikkia kuopuksen kasvun myötä..Apua, ei enää kohta pikkutyttöä, ei prinsessahameita, ei nukke leikkejä, ei sitä niin viatonta lapsen uskoa...nyyhkis... Ja siksi epätoivoisena pidän kiinni vielä kaikesta mikä vaan menee vielä läpi kuopukselta. Jouluna nukenvaunut ja ruotsista aivan ihana prinsessahame (niitähän ei vielä ihan joka kuukauden päivälle kaapissa olekkaan :D ), saunan lauteilla käytiin eräänä iltana kovinkin tunteikas keskustelu siitä ettei mitään joulupukkia ole olemassakaan. Minä siinä sitten jäin kyyneleitä pyyhkimään silmistä kuopuksen siirtyessä voitonriemuisena suihkuun...APUA!!!!

Tänään siis viritellessäni rimpsun rämpsyn hameita haikeana uuteen hylly naulakkoon ajattelin että vielä hetken, hetken saan olla pienen tytön äiti <3 Onko se pieni, kun se täyttää yhdeksän vuotta parin viikon päästä? Kyllä se on!!!!


Kuvassa näkyy huonosti seinän hentoinen vaaleanpunainen väri, minkä yksi päivä sinne telalla vetelin ja tein kontaktimuovista ennen maalaamista tähti sabluunoita, joista tuli hauskat pikku jutut tuonne seinään!







Söpöt tähtikorit oli kun tehty tuohon (H&M Home) ja sinne ois tarkotus upottaa maljakot ja kevät kukkia laittaa piristämään tyttöjen huonetta. Mailegin pikkupupu koetestaa paikkaa, mutta kyllähän tuohon vähän isompi versio olis saatava :)

Ruotsista tuliaisina aivan todella kaunis ja romanttinen mekko kuopukselle. Odottelee synttärijuhlia sitten naulakossa!


Toiselle puolelle huonetta aseteltiin tunnelmaa tuunattuun hyllyyn, jota jaksan aina vaan ihailla, jos tyttöjen ovi on auki <3



Semmosta tänään ja vähän enemmänkin, nimittäin ihan tähän perään jo ihan mielellään innoissani haluisin paljastaa tuunatun lampun minkä ilta puhteeksi kävin puuhaamassa!!!!! Eipä tartte pähkäillä enää olohuoneen lamppua..... Mutta siitä taas toisena päivänä, ehkä jo huomenna ;)
Hyvää valkenevaa uuutta viikkoa rakkaat blogilaiset <3

7 kommenttia:

  1. Koitampa toimiiko kommentointi tänään :) Siis ihanaa taas on, meidän kuopus saman ikäinen, haikeeta on ;( Ihana toi rimpsumekko <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla sinusta tälläkin puolella ♥ Taitaa kommenttilaatikko olla oikukkaalla päällä välillä ;) Kyllä tää luopumisen tuska on kauheeta mutta tilalle täytyy vaan keksiä sitten muuta ja onhan se napanuora joskus katkastava..nyyh... Mekko on niin upea päällä ettei sitä voinut olla ostamatta ja niin prinsessa ★ Hyvää alkavaa viikkoa!!!!!

      Poista
  2. Ihanuuksia t. Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mella :) Tuo tyttöjen valtakunta on niin ihanaisen hempeetä ja sinne on aina kiva päästä sotkemaan näppinsä kun ne vielä antaa aika rauhassa toimia ;)) Aurinkoista viikkoa sulle ★

      Poista
  3. Täällä myös lapsen kasvamisen tuskassa oltu viikonloppu, miten se aika kuluukaan niin vauhdilla.. Mutta ihania noi vaaleanpunaiset jutut aina!! :) Hyvin sopii hylly tuohon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika menee kyllä siivillä, mitäs sitten kun ei oo enää lasten höpsötyksiä ja aitoa iloa.. noh eiköhän sitä sitten jotain keksitä ;) Hyllystä tykkään todella paljon ★☆★

      Poista
  4. Kyllä meilläkin kuopuksella vauhtia riittää mutta samalla on melkoinen muotimimmi :)) En malta odottaa että juhlapäivä koittaa ♥

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3