sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Lazy sunday!
Otsikko kuvastaa itseasiassa koko loma-ajan tunnelmaa ♥
Joululoma oli tunnelmaltaan verkkainen ja laiska, myöhäisiä aamuja joiden seurauksena loppu lomasta liiankin pitkälle valvottuja iltoja..... jopa kolmeen asti yöhön..

Ensin kaikki oli hauskaa rentoa lomailua, ihanaa irtiottoa arjesta, mutta nyt viimoset yöt on uhannut mennä jo vähän kriisin puolelle, koska uni ei haluaisi tulla ollenkaan, ei edes silloin kolmelta yöllä! Kun vihdoin sitten nukahtaa, on herätessä kello ainakin 11 aamupäivällä ja olo aivan kammottava!
Hirvittää millainen työ on edessä saada arkirytmi kohdilleen. Myös tytöiltä!Oman osansa tekee päivien hämäryys ja pimeät aikaiset illat pysyä elimistön missään luontaisessa rytmissä, mutta onneksi ollaan menossa jo kevättä kohti. Tammikuussa olo alkaa olla kun rutikuivan kaktuksen joka janoaa kipeästi vettä, minä taas aurinkoa, aurinkoa kiitos ♥
Kyllähän me lomalla tehtiinkin jotain. Vedettiin villasukat jalkaan ja vietettiin ihana joulu, käytiin ale myynneillä, syömässä ja elokuvissa. Katsottiin monen monta elokuvaa kotisohvalla ja syötiin karkkia ja taas karkkia. Luin muutaman hyvän kirjan ja tytöt sometti liian paljon kännyköillään :)


Nyt siis tänään on jo ihan mukava ajatella arkea, jättää hyvästit tälle joululomalle ja koko jouluttelulle, tuli taas sopivasti ähky, joten helposti jaksaa odotella loppuvuoteen uutta nousukautta :)

Täällä ulkona pikku pakkanen ja aurinkokin pilkistää talven sumuverhon läpi, joten ihan parasta ♥
Mä olen niin valmiina keväälle ♥

Mukavaa joulun jälkeistä arkea sinulle myös!! :)

8 kommenttia:

 1. Aurinkoinen pakkaspäivä piristää mieltä täälläkin!
  Kevääseen mennään ja valoa kohti!
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä valoa kohti matka käy ♥ Oikein kivaa uutta viikkoa :)

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa teidän joululoma, itse olin joulun ja välipäivät töissä ja olis ollu kyllä niin ihana viettää ne vain oleskellen, no ehkä ensi vuonna sitten?
  Valoa kyllä jo kaipailen minäkin, tänään nähtiinki täällä pohjoisessa pieni pilkahdus auringosta :)

  Leppoisaa sunnuntaita sinne ja tsemppejä arkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään ensi vuoden laiskan joululoman puolesta peukkuja ;) Oli meillä kyllä mukavan leppoisaa mutta on siinä varjopuolensa tässä palautumisessa ja ryhtiliikkeen ottamisessa :D Mutta kiitos tsempeistä, sinne lähetän myös oikein mukavaa viikon alkua ♥

   Poista
 3. Ihanan rennolta kuullosti teidän joululoma! Ihan parasta tuollainen.
  Mukavaa arjen aloitusta teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli rento loma mutta kankea alku arkeen :D Ehkä ei kannata ihan noin retuperälle laittaa nukkumisia miten sattuu, nyt tuntuu aamut niin kohmeisilta! Mutta olihan tuo ihanaa lötkötellä ♥

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3