tiistai 16. tammikuuta 2018

Entisessä elämässä olin muuten karhu, terveisiä myös kylpylälomalta!

Viime viikolla bensa-asemalla tankatessa autoa umpijäässä, tajusin että jos olen ollut joku eläin entisessä elämässä, minä olen satavarmasti ollut karhu. Sormet ja nenänpää umpijäässä jo pelkästään  -2 asteen pakkasessa, ei paljon naurattanut, kunnioitin enemmän kuin ketään tuota viisasta eläintä joka tajuaa etsiä itselleen lämpimän pesän syksyn tullen ja kaivautuu sinne mukavasti talven yli. Kärsimättä pakkasia, pimeää, jäätä ja influenssaa. Herää kevään ensimmäisiin lämmittäviin auringonsäteisiin ja tassuttelee haukotellen nauttimaan uudesta alkavasta elämästä metsässä ♥ Karhu, se minäkin joskus OLIN!

Nyt en ole kun vilusta tärisevä villatakkiin kääriytyvä D-vitamiinipuutoksesta kärsivä ihminen, joka joka vuosi vannoo ostavansa vihdoin toppahousut, haaveilee lentävänsä etelään lämmittelemään muutamiksi kuukausiksi ja ruksaa hullun lailla kalenterista Tammikuun päiviä, sitten olisi Helmikuu ja jo hetkittäin enemmän kevään tuntua ja valoisampaakin!

Ihailen huurteisia maisemakuvia talvisesta luonnosta..... instan kautta.
Nautin ja iloitsen kun lapset laskee mäkeä...kahvion ikkunasta. Olen hyvilläni jos käyn ulkona kunnolla edes pari kertaa talvessa.
En yksinkertaisesti vaan ole talvi ihminen, vaikka 4 vuodenaikaa onkin kivaa vaihtelua!


 Viime syksyn lopulla tein talveen selviytymisstrategian :)
Sinne tänne pieniä kalenteri merkintöjä menoista ja reissuista, on mitä odotella ja mitä pitkin edetä kuin huomaamatta pimeimmän talven yli. Varasin kylpyläloman heti vuoden alkuun, oli mukava liukua arkeen joululoman jälkeen, tietäen jo nurkan takana häämöttävästä vuoden ensimmäisestä minireissusta ♥




Viime torstaina sitten majoituttiin Sokos hotelli flamingoon Vantaalle kymppikerroksen huikeisiin näkymiin ♥ Meille aikuisille oli metrin leveät sängyt ihanilla jättityynyillä ja tytöillä kerrossängyt. Siinä sitten hetki kinasteltiin kumpi nukkuu yläsängyssä..
Isä ja tytär istuskeli paljon ikkunan edessä seuraten Helsinki-Vantaa lentoliikennettä ja haaveili siiville etelän lämpöön :)


Ollaan muutama kerta oltu flamingossa yöpymässä ja parhautta siinä on se että se on suoraan Kauppakeskus Jumbon kyljessä, sisäkautta pääsee siirtymään kuin huomaamattaan shoppailemaan :D
Jos pitäisi valita vaan yksi kauppa missä kävisin olisi se Outlet tukku. Tällä kertaa liikkeessä oli muuttomyynti ja kaikki Maku kitchen life tuotteet oli -30% Onneksi liike ei lähde sen kauemmas kun viereiseen isompaan liiketilaan, joten tulevaisuudessakin näillä reissuilla saa vierailla täällä :)



 Liikkeessä on paljon erilaisia sisustustuotteita ja hinnat pysyy mukavan alhaisina. Tällä kertaa lähti matkaan alennustuotteita keittiöön.

No mikä on hotelli elämän parhautta? AAMUPALA ♥




Valmiiksi katettuna, runsaat ja herkulliset noutopöydät. Uniset ajatukset, astioiden kilinä, aamuteen tuoksu ja lämmin karjalanpiirakka ja munakas ♥ Taivas ♥
Tytöt olisi ehkä kirjoittanut tähän kohtaan että jälkkäriksi vaahtokarkkeja ja suklaaputous :) Mulle ei uppoa suurena suklaan ystävänäkään ihan heti aamusta..

Perjantaina aamupalan jälkeen otettiin hissi alakertaan ja kohteena Vesipuisto ja Kylpylä Flamingo Spa. Vastassa oli +32 astetta lämpöä. Tunnelmia tuskin tarttee sen enempää lämpöä rakastavan kuvailla. Siellä lilluttiin ja killuttiin varpaat onnesta kippurassa!

Ihanaa kun tytöt jo niin isoja ettei niiden perään tarvi olla koko ajan katsomassa ja niimpä jossain vaiheessa miehen kanssa luikahdettiin hetkeksi K-18 SPA-kylpylän puolelle vesipuistosta. Kylpylässä on siis kaksi puolta, kaikille sopiva vesipuisto liukumäkineen ja altaineen sekä sitten aikuisille rauhallinen ja hämyisän romanttinen K-18 Spa kylpylä, jossa mahdollisuus ottaa hemmottelu hoitojakin. Minut sai melkein väkisin viedä pois siellä olevasta höyrysaunasta, parhautta ♥





Valkoisella rannekkeella joka kattaa sekä vesipuiston että Spa osaston saa kätevästi ostettua kylpylän sisällä juomia, ruokia ja hoitoja, maksu tapahtuu lähtiessä kassalla. Tämä on erittäin hyvä keksintö!

Illasta käytiin vielä vähän shoppailemassa ja syömässä, jälkiruoaksi tytöt pääsi starbucksiin. Voi sitä onnenmäärää. Tämä kun oisi ihan ehdoton kuulemma olla myös Kouvolassa!




 Loppuillasta oli väsähtänyttä porukkaa lojumassa huoneessa telkun ääressä ♥



 Nämä koko perheen "hemmottelu" lomat, arjen luksus hetket on toivottavasti joskus lasten mielissä vielä aikuisenakin. On ihana päästä hetkeksi pois kotiympyröistä, sitten kotiin on taas mukava palata! Mieleen tuli monta kertaa kuopusta katsoessa että tätä ei kestä loputtomiin. Kohta ne ei enää lähde vaikka olisi mahdollisuuskin ja tulevaisuudessa on sitten aika opetella näitä hetkiä kahden aikuisen kesken. Näin se menee meillä, jokainen perhe tavallaan. Kerran vuodessa yleensä lähdetään kaksin johonkin ja siihen riittää vaikka yksikin yö hotellissa, joskus viikko etelässä, kerran 10 vuoteen :D

Kotimatkalla käytiin vilkaisemassa Finnmarin kevät uutuuksia ja vaaleanpunaisessa kuplassa mun nenään tuoksui jo kevät ja sormien välissä tuntui viileä täyteläinen puutarha multa ♥







19 kommenttia:

  1. Olisikin ihan kiva viettää kylmä kausi levollisessa unessa. Toisaalta... puolensa kummallakin tavalla. Mukavaa illan jatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta ja kevään tullen kömpiä ottamaan aurinko vastaan, toisaalta taas en olis kuitenkaan valmis luopumaan joulusta ja valkoisesta lumipeitteestä :)♥ Joten niinkuin sanoit, puolensa kullakin!! Taas mennään jo viikonlopulla joten ihanaa viikon jatkoa!

      Poista
  2. Ihana loma teillä ollut...mä en ole käynyt Flamingossa koskaan vaikka asun Helsingissä.Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihana loma ja niiiiin suosittelen sinulle tuota flamingon spa osastoa varsinkin jos haluaa täydellisesti rentoutua ♥ Ihanaa viikonloppua ♥:)

      Poista
  3. Olipa kiva postaus ♥ Kirjoitit kivasti tuosa talvesta ja vuodenajoistaa yleensäkin. Kevätttä koti mennään, vaikka vielä ehditään moneen kertaan olla nenä jäässä ennen sitä.

    Teillä on ollut kiva viikonloppu ja miten kivaa, kun kaikki teidän perheessä tykkää uimisesta ja kylpylöistä. Kyllä ne lapset muistaa ja muistelee noita reissuja vielä pitkään!

    Kivaa viikon jatkoa ja toivottavasti flunssasi on jo helpottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ♥ Täällä ollaan nenä jäässä selä räässä oltu, omansa tekee tää flunssa mutta jospa antibiootit nyt häätäis tämän hittolaan :) Tää loma oli niin kiva, että uutta jo odottelee. Sinulle myös ihanaista viikonloppua ja toivottavasti nähdään pian!!! ♥

      Poista
  4. Olipa varmasti ikimuistoinen reissu! Ihanaa nauttimista ja irtiottoa arjesta. Varmasti tekee hyvää!
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana reissu taas kerran kyllä oli ♥ ja nuo nollaa aina arjen, sitten on kiva taas jatkaa kotimaisemissa. Oikein ihanaa viikon loppupuolta :)♥

      Poista
  5. Ihanan kuulloinen reissu teillä ollut. Mukavia tuollaiset arjen irtiotot.
    Flamingossa meillä vain tytär on vieraillut. Jumbon kauppakeskuksessa tulee kyllä aina toisinaan käytyä ja tuo outlet myymälä täytyy aina käydä kurkkaamassa. Finnmarilla olisikin kiva vierailla taas ihastelemassa kevään ihanuuksia. Löysitkös mitään?
    Mukavaa viikonjatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni lomailu piristää kummasti mieltä välillä ♥ Flamingoa lämpimästi suosittelen, etenkin aikuisten spa puolta, niin taivas ♥ Finnmarilta ostin metallivadin ja hauskoja tulitikkuja :) Täytyy tehdä ihan erikseen sinne oma reissunsa! Ihanaa viikonloppua ♥

      Poista
  6. Voi niin samaistuin sinuun, en ole ollenkaan talvi ihminen! Inhoan etenkin tätä kylmää ja ankeaa tammikuuta... hävettää ihan kun on pienet lapset ja en vaan saa lähdettyä heidän kans näillä talvikeleillä ulos. Onneks kaks vanhinta osaa jo ulkoilla omalla pihalla ihan kaksin!
    Haaveilen myös jostain hotellilomasta, olisi ihana piristys arkeen! Rakastan hotelli aamiaisia ja löhöilyä ihanilla pehmoisilla sängyillä. Tuolla flamingossa kävimme kerran miehen kans lomalla,aivan ihana paikka!
    Tuo outlet tukku jäi kyllä silon käymättä.. harmi! Pitääkin varmaan alkaa suunnitella seuraavaa Flamingon reissua :)
    Tsemppiä kylmiin talvipäiviin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa löytää vertaistukea tähän kylmän ja pimeän keskelle ♥ Hotelli lomat on ihania ja tuo luksusta arjen keskelle :) Outlet tukku kannattaa käydä joskus vilkaisemassa, kivoja ja edullisia tuotteita liike täynnä! Sinne myös lämmin talvihalaus, kyllä se kevät kohta tulee... ♥

      Poista
  7. Voi mulla on välillä niin ikävä pk-seudulle että kurkkua kuristaa ❤️ Jumbo on ihan lemppari -shoppailupaikka! Ja tietysti Helsingin keskusta liikkeineen, mutta pakkasella Jumbo vie voiton ;) Olen täysin samaa mieltä teidän nuorison kanssa Starbucksin tähdellisyydestä!! Meidän tyttö jopa sanoi isona muuttavansa sen takia Helsinkiin :D

    Iloa tammikuuhun, kyllä se tästä taas kevään myötä helpottaa! :) ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös tarve päästä välillä Helsinkiin ja nyt ois toiveissa kesällä viettää siellä vaikka ihan muutama päivä jossain keskustan liepeillä :) Johan tuo on hyvä syy muuttaa että pääsee Starbucksiin silloin kun haluaa :D Tammikuu kohta ruksattu, jee... kohti kevättä ja sen yli ♥

      Poista
  8. Talvella on kiva välillä ottaa pieni irtiotto arjesta.
    Ihania sisustustarvikkeita.
    Varmasti kiva reissu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ♥ Talvella pitää keksiä kaikkea mukavaa tekemistä jotta mennään kuin huomaamatta kevääseen :)

      Poista
  9. Hahaa täällä toinen karhu. Voisin kanssa herätä vasta kun kevätaurinko alkaa paistamaan ☀��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa saada vertaistukea, joku muukin ymmärtää ♥ :)

      Poista
  10. I really like your new decorative designs! it's so beautiful so much and good idea on site.

    หนังตลก Comedy

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3