tiistai 9. toukokuuta 2017

Aikuisbloggaajat Tampereella!

Minulla oli ilo ja kunnia päästä tutustumaan Tampereeseen ja siellä oleviin muutamiin yrityksiin vähän paremmin viime viikonloppuna, tavata uusia kasvoja blogien takana sekä halata jo ennestään tuttuja ♥ Yksi parhaimmista päätöksistä elämässäni oli aloittaa joskus yli 4 vuotta sitten bloggaaminen. Se mitä se on antanut minulle, ei ole rahalla mitattavissa. Meissä kaikissa kirjoittajissa on yhdistäviä tekijöitä paljon ja uuden kolleegan kohdatessa ei pääse syntymään vaivaannuttavia hiljaisia hetkiä. Meitä yhdistää jatkuva elämän ja tiedon nälkä, halu auttaa ja inspiroida muita, kirjoittaminen, valokuvaaminen ja siitä johtuen ravintolassa aina nautittava puolijäähtynyt ruoka-annos, koska annos täytyy AINA ENSIN KUVATA ja HUOM. myös vierustuolin menuu.. ;)






Viikonlopun yöpymispaikkana oli scandic Tampere city, kiitos Kristiinan
Perjantaina kirjauduttiin hotelliin, käytiin iltapalalla Top Chef voittajan Akseli Herlevin hampurilaisravintolassa (oli hyvää) ja istuskeltiin keskustorin rappusilla ihanassa ilta auringossa. Elämä oli just siinä kohtaa huippua!
Seuraavana aamuna scandicin aamupalaravintola hurmasi minut täysin. Hurmiossa kääntelin päätä kun pöllö puussa. Olinko jossain kohtaa yön aikana vaihtanut kokonaan mannerta. Hetken kuvittelin itseni johonkin välimeren kuumaan ja kesäiseen... ♥



 Kello 10 meillä alkoi aikuisbloggaajien päivä Tampereen rautatieasemalla. Kukaan ei tiennyt mitä ihana aikaansaava, meidät kaikki tervetulleeksi toivottava Marina, blogista Dioriina oli meille keksinyt. Jänskää!

Siitä sitten hotelliaamupalan jälkeen aamupalalle Bakery cafeeseen joka sijaitsee osoitteessa tuomiokirkonkatu 26. Kahvilan toimitusjohtaja ja viereisen luksus parturi-kampaamo liikkeen Hair garagen erikoisparturi-kampaaja Kimmo Alarotu tarjoili meille mimosaa ja uusia tuulia kevään hiusmuotiin. Samalla tutustuttiin Back to the Roots unisex-tuotesarjaan joka on täysin suomessa kehitetty ja valmistettu! Sarjasta saatiin tuliaisia kassissa kotiinkin ja kokeiluun menee tänään iltasella.





Tästä jatkettiin matkaa pitkin Tampereen aurinkoisia katuja ja Laukontorin laidalla odotti ihana IHANA sisustusliike kantriina ♥ ♥ ♥ Mulla oli mielessä ollut syntymäpäivälahjaksi itselleni (hih) yksi Riviera Maisonin jutska ja täältäpä sen löysin!!! Tässä liikkeessä sisäänostajalla on täysin sama maku mun kanssa. ONNEKSI liike on muutaman sadan kilometrin päässä kotoa :D
Kerron myöhemmin tällä viikolla mitä ostin ;)






Voin kyllä paljastaa mitä jäin haikailemaan noiden portaiden lisäksi..... ♥


Tää kassi on niin mun vielä!!! Eikö ois aika ihana pakata tuohon mansikat ja aurinkolasit ja painua rannalle vilvoittelemaan??!! NO OIS!!
(Huomaa yltiö positiivinen asenne jaksaa uskoa että vielä se kesä tulee....tänään satoi lunta....)



"Vapriikin näyttelyssä päästiin kurkistamaan Kielletyn kaupungin loisteliaaseen ja yltäkylläiseen hovielämään: mitä syötiin, miten huviteltiin, mitä harrastettiin, miten kaunistauduttiin. Tutuksi tuli myös Kielletyn kaupungin arkkitehtuuri ja sen symboliikka, uskontokäsitykset sekä keisarillinen hallintojärjestelmä virkamiehineen ja eunukkeineen. Näyttely tarkastelee myös naisia ja naisten asemaa aina keisarinnoista jalkavaimoihin" 


 Tammerkosken rannalla vanhan pellava kutomon tiloissa upealla paikalla sijaitsee Tampella ravintola. Siellä syötiin lounasta ja rupateltiin kuulumisia.
Tässä kohtaa päivää kello näytti jo vaikka mitä ja osa porukasta lähti kotimatkalle kuka mihinkin ilman suuntaan. Kokoonnuttiin vielä Bakery cafeeseen ennen hajaantumista ja sieltä sitten saatiin runsaat goodiebägit joiden sisältöä tässä vasta pääsee ihmettelemään ja kokeilemaan, kunhan älytön kurkkukipu ja flunssa hellittää mikä tuliaisena lupaa kysymättä hyppäsi mukaan reissusta.


Kaiken kaikkiaan Tampereesta jäi mieleen ihanat ihmiset, aurinkoiset kadut, sykkivä kaunis vesistökaupunki joka ei nuku koskaan. Onnistunut syntymäpäivälahja ostos! ;)
Tänne haluan ehdottomasti uudelleen ja mielessä onkin jo  parisuhdelomailu miehen kanssa kahden kesken. Lahjakortti odottaa hyllyssä käyttäjäänsä Holiday club kylpylään, eikä tarvitse kauan miettiä missä kaupungissa se aiotaan käyttää :)
Jäi vielä monta paikkaa käymättä ja kuitenkin jo osa kaduista tuli sen verran tutuiksi että voin olla oppaana siellä sitten miehelleni!

Päivä ei vielä tosin loppunut tähän meiltä osalta bloggaajista, mutta illan huipentuma ravintola Dining 26 ansaitsee ihan oman postauksensa. Ravintola sai multa ainakin 10+ Mutta siitä sitten seuraavaan kertaan, moikat ♥

P.S Miten mä oon saanu kaikista parhaimmat, ihanimmat lukijat...  kiitos hyvistä palautteista ja kommenteista!!!! Jos et oo käyny lukemassa edellistä postausta niin käy ihmeessä, vielä mahtuu palautetta ja vinkkejä :)


15 kommenttia:

  1. Kivan kuuloinen reissu teillä! Ystävät on rikkaus, samanhenkiset ystävät parhautta! <3
    Tampere on kyllä kiva kaupunki! Mä en vaan meinaa kestää sitä niiden murretta nauramatta :D

    Kivaa loppuviikkoa sulle! Ja ihan huippua, että jaksat uskoa kesään vielä tämän kevään jälkeen (NYTKIN SATAA LUNTA!!) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu oli aivan mahtava ja tuostakin päivästä jäi kertomatta paljon välistä, iltaa unohtamatta :) Tää on niin huippu harrastus, ihana tavata ja saada uusia ihmisiä elämäänsä vaikkei niitä joka viikko pääsisikään näkemään ♥

      Siis hei Marika, avasin äsken ikkunan ja mitä näinkään, maa valkoisena...???? En mä enää edes jaksa miettiä, koska se kesä tulee, pistää vaan laittamaan vihaiseksi..
      Mutta kivaa loppuviikkoa ja hyviä lumitöitä äitienpäivälle :D Nähdään pian, juukos ♥

      Poista
  2. Oi kiitos sinä ihanuus itsellesi <3 Oli ihana saada teidät tänne vaikkakin kerittiin vain hieman Tampereen pintaa riipaista. Päivä oli mitä täydellisin eikä me oltas voitu kyllä paremmin iltaa päättää!
    p.s. ai kauheeta noita mun harakan varpaita tuossa kyltissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä olit päivän tähti, Super nainen ♥ Oli huippua, odotan innolla seuraavaa!!! Höpö, höpö mitään harakanvarpaita, tuo kyltti oli just hyvä :) Oikein mukavaa viikon jatkoa!! ♥

      Poista
  3. Täällä aikas uusi bloggaaja huokailee ja ihastelee reissukuvianne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin tutustua blogiisi, tervetuloa "meille" ♥ Noissa reissuissa on aina niiiiiin kivaa :)

      Poista
  4. Nyt kuule oli niin hyvä lukea tätä tekstiä. Yhdyn sun positiivisuuteen sään kanssa, kesän on pakko tulla. Teillä on ollut aivan ihana viikonloppu ja sääkin silloin suosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään uudesta fontista, itsellekkin jotenkin helpompi työstää ja blogin ilme selkeämpi vaikkei niin romanttinen kuin aiemmin!! Nyt on lumipeite taas maassa, kyllä mä vähän oon luovuttannu, mutta kun ei voi olla vaan mahdollista ettei sitä kesää mikään vuosi tule suomeen enää :( Pidetään peukkuja, tulis edes vähän lämpimämpi, siihen toivomukseen ei paljoa ainakaan vaadita :D Ihanaa päivää, Outi ♥

      Poista
  5. Ihanan kesäisiä kuvia, teillä sattui upeat ilmat (ja tietysti mukavaa seuraa) ja Tampere on ehdottomasti myös ulkoilmakaupunki mun mielestä! Kesäisin siellä tulee meikäläisenkin piipahdettua aika usein kun mökki on siinä lähistöllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa sää asiassa reissujen kohdalla on käynyt mieletön tuuri melkein aina koska silloin aurinko on usein meitä hellinyt ♥
      Hmmmm... täytyiskö sitä olla aina reissussa jotta saisi tuon lumipeite näkymän ikkunasta häivytettyä.. :D Kaikesta huolimatta toivon sinulle ihanaa päivää ♥

      Poista
  6. Meillä oli kyllä niin ihana päivä yhdessä, jäi niin lämpimät muistot.

    Ja hei toi uusi fontti on todella hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli, oli, oli ja kun ahne on, niin lisää tämmöisiä!!!! :D
      Uusi fontti on hyvä minustakin, totuin nopeasti ja palaute on ollut puolin ja toisin mutta toivotaan että sisältö oisi sitäkin tärkeämpi ♥

      Poista
  7. Ihana bloggaajien tapaaminen ja puitteethan on olleet ihan hulppeat :) <3 Noissa tapaamisista huokuu yhteishenki ja lämmin vastaanotto jokaista bloggaajaa kohtaan ja ihana on varmasti nähdä kasvotusten ja höpötellä maan ja taivaan väliltä kaikkea <3 Aurinkoista toukokuuta <3

    VastaaPoista
  8. Näissä tapaamisissa on aina ihana yhteishenki, kaikki puhuu samaa kieltä ♥ Näistä saa hurjasti voimaa ja taas jaksaa arkea painaa :)
    Ihanaa kun jaksat toivotella aurinkoista Toukokuuta, mulla alkaa huumori jo pikku hiljaa loppumaan täällä lumituiskujen seassa :D Mutta kaikesta huolimatta ihanaa viikon jatkoa muru ♥

    VastaaPoista
  9. Mä luulin jo kommentoineeni tähän...

    Oli kyllä kiva päivä Tampereella ja kiva oli tavata blogisiskoja. Sain uutta puhtia bloggaamiseen, vaikka postaukset ei vielä eetteriin ole ehtineetkään. Mutta ideoita, idoita :)

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3