tiistai 10. tammikuuta 2017

Vauvamasukakku!
Ennen joulua sain viestiä ja kyselyä onnistuisiko minulta semmonen masukakku vauvakutsuille. Hetkeksi meni sormi suuhun ja parin sekunnin mietinnän jälkeen vastasin rohkeasti että tottahan toki onnistuu jos kakun tilaaja ottaa riskin siitä että on aivan ensimmäinen tämmöinen sarjassaan :D Olihan näitä masukakkuja tullut kaksi vuoden sisällä tilattua ja nähtyä livenä, netissä oli malli kuvia ja tyttäreltä sai leivonta vinkkejä vielä kaupan päälle, joten hullun luottavaisena kävin tuumasta toimeen.
Kakkupohjan ja täytteiden vuoksi en ollut huolissani, olinhan paljon kuitenkin kakkuja tehnyt, mutta eniten jännitti siistiin lopputulokseen pääseminen! Päällystäminen sokerimassalla ja sokerimassan värjääminen hieman myös aluksi mietitytti vaikka olin senkin kanssa tutut. Loppujen lopuksi tekeminen oli helppoa. Onnistuin värjäyksessä ja sokerimassasta askartelin kukkia koristeeksi vielä kakun päälle, oli taas kyllä kivaa puuhaa tehdä.
Tuliko toteutuksesta vahingossa ja aloittelijan tuurilla näinkin hyvä, en tiedä, mutta olin tyytyväinen itse lopputulokseen. Mitään muuta toiveita kakulle ei ollut kuin että  jotain sinistä, koska poikavauvan masua tässä juhlittiin, joten oli jännittävä luovuttaa kakku, kun ei tiennyt oliko lopputulos kuitenkin pettymys sitten saajalle. Kovasti kuitenkin sain kakusta hyvää palautetta jo hakiessa, joten jännitys oli turha ja oli hyvä mieli luovuttaa kakku yllätysjuhliin. Taisi tykätä kakusta myös juhlavieraat joten pääasia oli saavutettu. Oli ihana olla osa noita juhlia ♥ Koska vauvat ♥

 Nää on näitä mun tapoja rentoutua ja päästää ajatuksia pihalle samalla kun tekee jotain kivaa ja mieleistä.Tämä kakku hommeli tuli just oikeaan kohtaan tuomaan piristystä ja potkua nousta murehtimasta sohvan pohjalta kaikkea sitä mille ei voi tällä hetkellä mitään :)

Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille teille ihanille ♥
P.S Toista päivää mennään ilman karkkia ja pullaa, vieroitus oireita paljon ja päänsärkyä vähän mutta näillä mennään! Eipä se joulu voi olla ihan joka päivä ;)7 kommenttia:

 1. Tosi hyvin olet tehnyt vauvamasukakun. Tietää heti mistä on kysymys. Ihanasti olet koristellut. Mäkin meinaan lopettaa noitten leivonnaisten syömisen, kun tuolta jääkaapista ei enää niitä löydy.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen kakku. Olisipa päässyt maistamaan. Leivonta, käsityöt, lukeminen, siinä minun keinot keskittyä johonkin mukavaan. Mukavaa tiistaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onpa upea luomus tuo kakku! Kiva että pääsit toteuttamaan itseäsi mieleisessä puuhassa.
  Kivaa illanjatkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Voi miten hieno kakku! Olet tosi taitava! :)

  Täällä tuskaillaan myös sokerittomuuden kanssa. Melko kakkaa just nyt ja irtokarkkeja tekee mieli ihan hulluna kokoajan! :P :( Jos nyt kävelisin sisään Makuuniin tai Filmtowniin niin takuulla ratkeaisin ja mättäisin kamalan kasan karkkia pussiin ja suustani alas :D Mä niin en lupaa enää ikinä mitään!!
  Mutta hei, tsemppiä vieroitukseen!

  VastaaPoista
 5. Todella hieno kakku. Ekaa kertaa ja heti täykkis kakku, mahtavaa!

  VastaaPoista
 6. Kaunis vauvamasukakku :) Olet sinä näppärä loihtimaan kaunista ja ihanaa <3 Mukavaa sunnuntai aamua <3

  VastaaPoista
 7. Ihana kakku <3 ja maku varmaan taivaallista :) mukavaa pyhäiltaa sinulle !

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3