lauantai 18. kesäkuuta 2016

Terassipuutarha ♥




Welcome, tervetuloa meille ♥

Me asutaan tällä hetkellä luhtitalon toisessa kerroksessa ja onneksemme meillä on suurehko terassi mihin päästään omaan rauhaan "pihalle" kun oma piha alue uupuu. Oma lupa, oma tupa on sitte siellä tulevaisuuden DO IT listalla luultavasti mökin muodossa :)

Terassin rajaa portti, josta meille käydään sisälle. Viime syksyllä löysin tämmöiset laatikko ihanuudet, tosin silloin vielä ne oli sinisenä, mutta kuinka ollakkaan ne muuttuivat valkoisiksi kevään tullessa :D Ne ruuvattiin sitten tähän portin pieleen toivottamaan vieraita tervetulleiksi meille ♥
Laatikoihin muutti pari päivää sitten nää ihanan hempeät pelargoniat, kun vaihtelin terassille vähän kukkajärjestystä ja hain puutarhalta muutaman kesäkukka amppelin.

Orvokit on aika ylikasvaneita ja niitä sitten leikkelin jo sisään maljakoihinkin. Muistatteko tän viime juhannuksen alla olevan herkkuvinkin kuorruttaa mansikoita valkosuklaaseen ja kookoshiutaleisiin?! Oli taas niin herkkua toissapäivänä aamupalapöydässä ♥


 Tänään on tullut vettä niinkuin vähän useamminkin nyt viime päivinä ja tuuleekin ja vähän jo rupeaa harmittamaankin... Nyt sais tulla aurinko, helle ja rantsukelit. Terassille laitoinkin kynttilän palamaan, eihän tuo paljon lämmitä, mutta tunnelmaa se tuo :)



Jos joku tietää mikä tuo vaaleanpunainen kukka on, niin ois kiva jos kommentoisit mulle :) Mä jo aika paljon oon opetellu noita kukkia, ja niiden hoitamista mutta tuo tuntematon hurmasi kauneudella ja herkkyydellä minut kokonaan ja unohdin kysästä mikä tämä ihanuus oli nimeltään :D

Tuo vanha pöytä on vaan aina ja ikuisesti niin ♥ Vanha ja kulunut ja kaiken nähnyt, toivottavasti vielä jaksaa minun matkassa kauan!!!

 Tää viimonen kuva jäi vähän epämääräiseksi mutta olkoon :)

Enää vajaa viikko juhannus aatoon, onko suunnitelmia teillä? Meillä vielä kaikki auki mutta eiköhän tuo jotenkin sitten saada kulumaan ainakin grillailun merkeissä! Paljon riippuu säästä ja siitä onko tyttären tytär jo syntynyt maailmaan, sitä jännittäessä ja odotellessa on kipaistava nyt töihin, teille toivottelen oikein mukavan rentoa viikonloppua ♥
Ja tervetuloa uuden ihanat lukijat! Kesäarvontaakin on tulossa Heinäkuussa!!! MOIKKA ♥






18 kommenttia:

  1. Niin kauniita kukkia sinulla! Terassi on kyllä muutenkin tosi romanttinen kaikkine pienine yksityiskohtineen. Työniloa ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse ♥ Viikonloppu melkein ohitse mutta jos vielä yrittäis jaksaa 5 viikkoa kesälomaan :) Kivaa ja aurinkoista uutta viikkoa teille!!!

      Poista
  2. Ihanan hempeitä kuvia ja kukkia! Kerrottu amppeli-petunia mielestäni on tuo! Monesti olen puutarhalla ihastellut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle ♥ Luulen että tuo on kerrottu miljoona kello koska mulla on kerrottuja petunia amppeleita nuo valkoiset ja kukat on siinä isompia :) Mukavaa alkavaa juhannus viikkoa!!!

      Poista
  3. Nämä sinun kuvasi on aina yhtä ihania, kauniita kukkia ja fiilistä !
    Teillä onkin jännät paikat, tiedän kyllä miltä tuo lapsenlapsen odotus tuntuu :)))
    Toivotaan tosiaan, että aurinko astuisi esiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiina ♥ Kyllä täällä vähän jännäillään juu ja ootellaan aurinkoa vihdoin lämmittämään taas järvivesiä jotta sais nauttia suomen suvesta lapsetkin lomallaan :)
      Kivaa juhannuksen odottelua sinne!!! ♥

      Poista
  4. Kaunista ja romanttista. Tykkään!

    VastaaPoista
  5. Kyllä on niin nättiä teidän terassilla! ♥ Tosi ihanasti keksit kaikenlaista suloista sinne laitella.

    Oii, jännät paikat teillä siellä... saatte sinne ehkä juhannusvauvan! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli ♥ Saas nähdä ehtiikö juhannukseksi vauva maailmaan mutta aivan pian kuitenkin!!! ♥
      Ihanaa juhannus viikkoa sulle :)

      Poista
  6. Kaunista, tuo kukka näyttäis miljoonakellolta?
    Pitääkin kokeilla mansikoita noin ja onpas vain jännät paikat vauvan suhteen :)
    Iloa viikonloppuusi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuo miljoonakello kuulostaisi nyt tutulle ja kerrottu semmoinen kun kuvista katselin netissä :) Oikein mukavaa juhannusviikkoa sulle ♥

      Poista
  7. Näyttää kyllä niin kauniilta <3
    Teillä onkin sitten jännät ajat edessä, lisää lapsenlapsia <3
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Näyttää kerrotulta petunialta, lehdet tosin näyttävät tuossa kuvassa aika pienille suhteessa kukintoon. Onko lehdet tarttisia?, jos on niin petunialta vaikuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla kerrottu miljoonakello, mulla kerrottuja petunioita on ja ne on hieman isompia kukiltaan :) Kivaa alkavaa juhannus viikkoa!! ♥

      Poista
  9. Toi kaunista sulla! Ja miljoonakello kaunistuu moninkertaisesti kun on kerrottu. Wow!!

    VastaaPoista
  10. Ihanan romanttista ja niin kaunista !

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3