maanantai 2. toukokuuta 2016

Viikonlopun terveisiä!



Aurinkoiset terveiset sinulle ♥
Aivan huippu upeasti on Toukokuu alkanut!!! Tänään metsässä ihastelin pieniä oksien silmuja ja vienoa alkavan kesän tuntua. Kyllä me ollaan viime kesän ja pimeän talven jälkeen ansaittu niin tämä kaikki valo, lämpö ja aurinko!! :) En voisi minä ainakaan onnellisempi olla ♥

Kuinka teillä meni vaput? Meillä perjantaina vaputeltiin kuopuksen koulussa johon sai pukeutua ja meiltä lähti miss seilori iloisena ja reippaana juhlimaan :)

Lauantai aamu aukesi harmaana ja sateisena, ei oikeastaan harmittanut yhtään mennä töihin. Tyypillinen vappu sää :D
FB päivityksiä lukiessa ymmärsin että oltiinkin sitten jääty juurikin sen ainoan sadepilven alle melkein koko maassa... Ei tämäkään yllättänyt!
Iltasella sitten töiden jälkeen katettiin pöytään itsetehtyä perunasalaattia, lihapullia ja simaa sekä nakkia tietenkin ja munkkia. Karkkiakin oli monta kipollista. Tietäähän sen mitä tulee sokerihumalasta. Mahat kippurassa pelattiin kimbleä ja naapurit varmaan luuli että meillä oisi kovemmatkin juomat laseissa ;)




Sunnuntaina oli vapaapäivä ja aamulla näytti vielä siltä ettei pekka pouta täyttäisikään lupauksiaan. Kunnes sitte jo puolilta päivin aamubrunssilla sai mennä terassille sima kupin kanssa fiilistelemään. Me ollaan ehdottomasti kyllä auringon lapsia kaikki!!

Käytiin keräämässä Verlan mummolan metsästä valkovuokkoja tyttöjen kanssa ja saatiin ihana kimppu keittiönpöydälle ♥ Valkovuokkoja oli valkoisina mattoina metsässä!! Turhaan ei kai paikkaa kutsuta vuokkorinteeksi :)

Iltapäivällä ystävä terapiaa, mitä tekisi ilman ihania ystäviä ♥ Tää hassu kissakin viihdytti meitä pihalla. Kun tahtoo koriin nukkumaan vaikkei mahtuiskaan :D

Toivottavasti teilläkin ollut yhtä mukava viikonloppu takana! :)

Säätiedotukset lupailee aurinkoa koko viikolle ja kalenterissa onkin monta kivaa juttua mitä aiotaan toteuttaa. Ja voiko viikko enää tunnepitoisempaan päivään loppua kuin äitienpäivä. On myös ensimmäinen äitienpäivä mummina ♥

Ihanaa viikkoa sulle, kohta taas täällä, PUS!! :)


9 kommenttia:

  1. Voi äitienpäivä mummina kuulostaa melkoisen ihanalle! <3 Toivotaan että sääennusteet pitävät paikkansa ja tämä lämpö hellii meitä vielä pitkään!

    VastaaPoista
  2. Viikonloppu oli täälläkin onnistunut.
    Ihanalta kuulostaa teidänkin vappu.
    Oikein mukavaa ja toivottavasti myös sitä aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa vappumeininkiä ollut teilläkin ❤️Voi vitsi miten ihania kuvia osaat napsia ❤️ Ihana tuo sima etiketti ❤️ Aurinkoista toukokuun alkua ❤️

    VastaaPoista
  4. Joo, nyt peukut pystyssä, että saadaan viimein nauttia pitkään näistä aurinkoisista ja lämpöisistä päivistä, tänään suorastaan tuli hiki takapihalla :) :) Ihania valkovuokkoja, tänään lenkillä koitin kurkistella ojanpientereille, mutten nähnyt yhtään.. Josko äitienpäivänä saisin minäkin? ;) Ihanaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania kuvia! <3 Meillä vietettiin vappua toisen lapsiperheen kanssa: herkkuja, ulkoilua ja iloista tekemistä. :) Mukavaa toukokuun alkua!

    VastaaPoista
  6. Upeat säät suosivat Vapun viettoa täälläkin :)
    Kauniita kuvia, mukavaa viikkoa sulle <3

    VastaaPoista
  7. Ihanaa et sää suosii meitä! :)
    Aivan upean puskan ootte valkovuokkoja keränneet!
    Ihana neiti seilorina. :)

    VastaaPoista
  8. Ihanaa et sää suosii meitä! :)
    Aivan upean puskan ootte valkovuokkoja keränneet!
    Ihana neiti seilorina. :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat valkovuokot!
    Täällä vietettiin vappua tytön synttäreiden parissa.
    Ihanaa, kun on saatu nauttia lämpöisistä ilmoista.
    Mukavaa tiistai päivää!😊

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3