maanantai 16. toukokuuta 2016

Vauva kutsut ♥


 "Silloin kun sinä synnyt, paistaako aurinko? Onko taivaalla pilvi vaiko tähtien karkelot?
Silloin kun sinä synnyt, onhan kaunista vaan. Lapsonen et tiedä kuinka sinua odotetaan" ♥Huhtikuussa oli mulla täydet askartelu tohinat käynnissä, tyttären vauvakutsuille. Oli jo harjoitusta alla muutamista vauvakutsuista, viime syksyiset vielä hyvin mielessä, kun ensimmäinen lapsenlapsi oli tulollaan :)
Viikonloppuna sitten kutsuiltiin ja minäkin onneksi selviydyin paikalle vaikka alkuviikosta jouduttiin hiomaan varasuunnitelmia mun selkäkivun vuoksi.
Onneksi sain olla mukana ja järjestää nämä ihanat kutsut tyttäreni avustuksella ♥

Kymmenkunta naista oli paikalla juhlimassa ja mistäpä muusta me puhuttiin kun vauvoista ja synnytyksistä, vanhemmuudesta ja raskausarvista :D
Maisteltiin soseita ja arvattiin tulevan vauvan painoa ja pituutta. Vauvakirjaan kirjoiteltiin terveisiä ja elämän ohjeita tuoreelle perheelle ja maisteltiin vauvakakkua :) Lahjakasseista paljastui toinen toistaan ihanampia tuliaisia ja vaaleanpunaisissa huuruissa käytiin vielä nukkumaankin.
Ihana päivä, kiitos vieraille ja niille tyttären ystäville joilla oli kutsuille matkaa yli 200km, merkitsi paljon että olitte mukana ♥

 Nyt sitten vaan odotellaan jännittyneinä juhannukseen ja tulevan vauvan laskettuun aikaan ♥
Tää mummi ei  meinaa pysyä housuissaan taas ja luulee tarvitsevansa kriisiapua synnytyksen ajalle, on se vaan niin jännittävää touhua taas :)
P.S Vauvan huonekkin sisustettiin valmiiksi, siitä jatketaan seuraavassa postauksessa. IIKS, siitä tuli ihan huippu nätti ♥ Moikat!!


2 kommenttia:

 1. Hei, sattumalta löysin kauniin blogisi, kun surffailin! Itsekin bloggaajana tutkailin samanhenkisiä sivuja. Kaunista!
  Luin tuon postauksesi tyttaresi odotuksesta. Sinulla on ihanaa aikaa uutta pikkuihmistä odotetellessanne!Isovanhemmuus on mahtavaa !
  Oikein aurinkoista jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa blogiini toistekkin seurailemaan tämän talon elämää :) Kiva kun löysit tänne ♥ Meillä eletään täällä jännittäviä aikoja kyllä ja odotellaan uutta pientä niin valmiiksi rakasta ihmisalkua syntyväksi!! Mukavaa torstai päivää sinne :)

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3