torstai 7. huhtikuuta 2016

Tyttöjen juhlaan kutsukortit!Kevät ja kesä juhlat on ihania ♥
Kakuissa voi käyttää tuoreita herkullisia marjoja, pöytiin voi poimia luonnosta kukkia, aurinko paistaa  ja ihmiset on iloisempia ja rentoutuneempia pitkän kaamoksen jälkeen lomia odotellessaan. Monia juhlia pääsee viettämään ulkona puutarhoissa, terasseilla ja tunnelma on juhlava jo yksin luonnon ansiosta!

Meillä Huhtikuu ja Toukokuu on joka vuosi monien juhlien aikaa. Perheen kaksi nuorimmaista lasta on syntyneet Huhtikuussa, samoin kuin perheen isukki. Muutama kummi-tyttö viettää myös syntymäpäiväänsä ja ystävän lapset nimipäiviään. Sitten on vappu ja siitä kohta Toukokuun alussa äitienpäivä, jona tämä bloggari on sattunut joskus muinoin näkemään myös päivänvalon. Lapsenlapsen nimipäiviä saadaan myös juhlia ensimmäistä kertaa tänä vuonna ja tyttären ihanan hempeitä vauvakutsuja sekä loppukuusta ylioppilasjuhlia, joten ei ihme jos tässä kohtaa jo hieman hengästyy :D

Loppukesä huipentuu sitten tyttäremme häihin ja toisen lapsenlapsen ristiäisiin ♥ ♥ ♥
Melkoista juhlaa tulee siis olemaan huomisesta lähtien tämä elämä, kun ensimmäiset kaverisynttärit pyörähtää käyntiin!! Kuvissa onkin kuopuksen itsetekemät kutsukortit, joihin käytiin valitsemassa yhdessä tarvikkeet ja tottakai vielä vaaleanpunaista ja hilettä :)
Tuli kyllä kauniit ja hempeät, taitava tyttö!! ♥

Onko teillä juhlia tälle keväälle/kesälle tiedossa?? :)

6 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit kortit! Taitava korttien tekijä teillä tosiaan. Teillähän on tulossa juhlia, hauskaa. Meillä tiedossa vain esikoisen ja omat synttärit :) Ihanaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihania kortteja!! Yhdet valmistujaisjuhlat ovat tänä keväänä tulossa. Seuraavana vuonna tulee häät ja rippijuhlat ainakin.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kortit! Täällä on kans Huhtikuu varsinainen synttärikuu. Ja tänä kesänäkin kahdet juhlat. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit kutsukortit.
  Kyllä meilläkin aika hyvään lukemaan päästään, jos laskee monetko juhlat on ennen syksyä, mutten taida aivan sua päihittää.
  Yhdet isommatkin juhlat on tiedossa. Juhlat on niin ihania, kun jakaa sen tekemisen monen ihmisen kesken, ettei yksi aivan väsy, eikä sitten jaksa nauttia juhlista.
  Nautihan sinä omistasi, joita on kyllä melkoisesti. :) :)

  VastaaPoista
 5. Söpöt kortit! :)

  Kesällä on muutamat synttärit meidän suvussa (esim. mun... ;D ) ja lisäksi ainakin siskonpojan ripijuhlat. Kiba kun on juhlia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jaaha, pimeessä en näköjään osaa enää kirjottaakaan. :D

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3