maanantai 14. maaliskuuta 2016

Huomenta keittiöstä!




Aivan yhtä aurinkoista uutta viikkoa toivotaan täällä peukut pystyssä, kun oli viikonloppukin ♥
Oli niin ihana ilma kyllä kerrassaan!!! Meillä riisuttiin talvi pois terassilta ja jäljelle jäi tyhjiä ruukkuja  ja mielettömästi ideoita kevään rakentamiseen :)
Uudet bambu verhot vaihdettiin vanhojen hajonneiden tilalle ja patjat tuotiin valmiiksi odottamaan kuormalava sohvan käyttöön ottoa! Pajunoksia kerättiin kauppareissulla tien penkalta ja helmililjojen etsimisen kanssa tuli epätoivo, ei missään valkoisia... No tällä viikolla kuulemma odotus palkitaan :)

Mulla tää alkuteksti ja kuvat ei kyllä nyt kohtaa millään tasolla :D
Aamulla räpsin kuvia keittiön avohyllystä kun musta tää on edelleen ihan huippu kiva ja oiva keksintö muuttaa pienellä vaivalla keittiötä.
Kananmunien pesäkotikin sai muuttaa hyllylle, kun kivasti sopi tähän :)
Greengaten yksittäisiä lattemukeja poistelin tuolta myyntiin kirpulle ja tilalle hain 2 kevät uutuutta, wilma vintage sarjaa, tykkään paljon, mun suosikki nuo hempeät ruusut ♥
 Mähän kerroin aikasemmin että on ollu vähän semmossia kukka fiiliksiä viime aikoina ja se sitten jo kerkes pikkusen hiipumaankin se suurin innostus, melkein arvattavissa kyllä  (koska oikeesti en oo mikään kukkatäti sisustaja kukallisilla tekstiileillä :D ) ... Vaikka niitä aina muilla ihailenkin!
Mutta joskus tekee kivoja löytöjä TOOOSI edullisesti......
ja nyt mulla on kaksi kukallista peittoa ja saman sarjan tyynyjä odottamassa omaa paikkaansa kun halvalla sai :D Juu juu, tämmöstä tää on välillä... Hormoonit teettää...




Onko ihan hitti vai huti?? Suloisiahan nuo ovat kuin mitkä, mutta meille?? Sohvanpäällä eilisestä toinen noista testissä ja ei kyllä ehkä jää siihen, mutta mites terassilla ja tai kuopuksen päiväpeittona?
Kuopus kyllä villiintyi näistä heti ja terassillakin vois olla tosi hempeän kauniit, joten eiköhän näille aikaa myöden paikka saada ♥

Näistä päivän polttavista kysymysmerkeistä taidan siirtyä kampaamaan tukan ja lähtemään töihin. Viikonloppu vapaa meni liian äkkiä, toivottavasti edessä olisi kiva viikko kuitenkin :)
Nähdään taas ja ihania aurinkoisia päiviä kaikille, asenne on tärkein  ♥





11 kommenttia:

  1. Olipa kauniita kuvia. Mulla on kans etsinnässä mökin pukuhuoneeseen kaikkea hempeää, gg tyyppistä ;) Mistä sä löysit nämä pehmeät ihanuudet? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Miia ja kiitos ♥ Unohdin laittaakin ilmasen mainosvinkin noista päiväpeitoista, koska oli ihan tyrmäävän halpoja Jyskissä eli 10e peitto ja tyynyt 2kpl 10e!!!!! Ostajan markkinat nyt :D Siksi ostin ihan kaksin kipalein, hih... Ihanaa viikkoa sulle! ♥

      Poista
  2. Kauniita kuvia!
    Tuo keittiön avohylly on kiva idea!
    Mukavaa maanantai päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tykännyt tuosta avohyllystä hurjan paljon, kannatti nähdä pieni vaiva :) Kivaa viikkoa ♥

      Poista
  3. Tyynyt ja peitto on aivan ihania ♡♡♡
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt täytyy niille löytää vielä meiltä paikka :D Mukavaa viikon jatkoa ♥

      Poista
  4. Ihanan näköistä. kevät taitaa todellakin tehdä tuloa. Meillä on kotona kaikki vähän alkutekijöissä, mutta enköhän se tästä minäkin intoudu, kun saan vähän opiskeluhommia pois päiväjärjestyksestä. Oikein aurinkoista alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  5. Voi mä tykkään noista avohyllyistä! Tosi kivan näköiset! :) Tsemppiä arkeen, kyllä se siitä taas alkukankeuden jälkeen lähtee suttautumaan!

    VastaaPoista
  6. Suloisia mukeja <3 ja ihana tuo avohylly!
    Kivat ja keväiset on nuo peitotkin ja tuovat väriä kevääseen:)

    Mukavaa maanantaita ja uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia ♥ Superhyviä löytöjä olet tehnyt. Peitto ja tyynyt sopivat varmasti hyvin kuopuksen huoneeseen tai sitten tosiaan terassille vähän kesemmällä. Mulla terassi vielä siivoamatta, mutta jospa tänään töiden jälkeen, kun on vielä valoisaa kiikuttaisin callunan raadot roskiin. Sitten onkin kiva laitella sinne vähän kevätkukkia ja pääsiäistä.

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia ja voih miten kauniita kaikki nuo asiat ovatkaan <3 Kivat kuosit peitossa ja tyynyssä <3 Aurinkoista loppuviikkoa :)

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3