keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Jouluista tunnelmaa luonnosta ja kukista!


Hei vaan kaikille :)
Mulla on vähän hassu tarina kerrottavana tuosta ihanasta männynoksasta joka sattuu ihan vahingossa nököttämään tuossa maljakossa. Nimittäin pari päivää sitten aikamoisen etsiskelyn jälkeen löysin kukkakaupan missä myytiin valkoisia tulppaaneja.
Ne on nimittäin mun ehdoton lemppari joulun aikaan ja hymy korvissa poistuin paketin kanssa sitten kotiin!!! Siinä sitten maljakkoa etsiessä huikkasin pojalle joka oli menossa koiran kanssa lenkille että tuo minulle muutaman pienen kuusen oksan metsästä tulppaanien seuraksi.
Ja poikahan toi... männynoksan :D Eikä tuo nyt kovin pienikään ollut... Tässä kohtaa tuli kyllä päivän parhaat naurut!! Oli niin komea oksa ettei jaksanut äiti kovin huolissaan miettiä missä on poika biologin tuntinsa viettänyt... ;)
Oksa pääsi maljakkoon mihin sipaisin nauhan jonka sain white on white liikkeestä viime viikolla Helsingissä kaupanpäällisinä ♥ Pienestä jutustakin voi tulla hyvä mieli! Samaisesta liikkeestä ostin komeita käpyjä pussin ja nyt sitten heräsi idea liimata muutama käpy oksiin ja mun mielestä tuosta tuli oiva vaihtoehto pienelle koristekuuselle, kaunis on!
Onneksi kävi tämmöinen vahinko, en oisi ikinä muuten osannut tuoda männynoksaa sisään maljakkoon. Nyt olen taas yhtä ideaa rikkaampi!




 Löysin kukkakaupasta myös pieniä Hollantilaisia hyasintteja ♥ Vintage kirjekuoresta askartelin sille suoja"ruukun" ja vaatehuoneen kätköistä kaivoin maljakon tulppaaneille jota ehostin kietomalla pitsiä ympärille ja juuttinarulla piparkakku muotti roikkumaan koristukseksi.
Tuli ihan jouluisen näköinen :) Vai kuinka?! Minusta on nykyään ihana miettiä tavaroille käyttö vaihtoehtoja, tuo "maljakkokin" on kynttilälyhtynä ostettu joskus! Pienellä tuunauksella saa erilaisia tunnelmia esineisiin.  Ja mä en ikinä selviäis ilman mun kuumaliima pyssyä :D Me ollaan erottamattomat nykyään!
Ja hyvinhän nuo kukat pärjäsi ilman kuusen oksia tällä kertaa, sain kuitenkin tilalle jotain kivempaa ♥

Mitäs teidän joulukoteihin kuuluu?
Minä tänään hääräsin vähän keittiössä ja tein ehkä parasta lanttulaatikkoa ikinä, nam! Luntakin on luvattu jo vihdoin tänne eteläänkin, sitä odotellessa ♥



14 kommenttia:

  1. Toi männynoksa käpyineen on paljon kauniimpi kuin kuusen oksat. Pojalla on äidiltä peritty esteettinen silmä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ehdottomasti kyllä kaunis ja tosi tunnelmallinen, Kiitos ♥ Ja miten löytikin ihan vahingossa noin komean oksan :D Oikein mukavaa loppu viikkoa sinne!!

      Poista
  2. Mänty on vissiin joku miehinen juttu, kun meilläkin isähenkilö olisi mieluummin napannut männyn maljakkoon kuusen sijaan :D Mutta ei se huono ole ollenkaan, männyssä on ihanan pitkät havut <3 Mukavaa joulunaikaa teille sinne lanttulaatikon tuoksuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mänty on vähän rouheampi vissiin sitten miesten mielestä, mutta ehdottomasti tykkään nyt kyllä itsekkin paljon :) Ihanaa joulun odotusta myös sinne!! ♥

      Poista
  3. Ihana tuo männynoksa! Ja tulppaanit näyttää ihanilta kivassa tuunatussa maljakossa.
    Lanttulaatikko on minun lempparia jouluruuista. Täytyy myös kohta tehdä sitä pakkaseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tulppaanit on ihan lempparijuttu joulun aikaan, valkoisena tietenkin ;) Ompa ihana löytää joku joka myös tykkää lanttulaatikosta paljon, ihan parasta herkkua ja yksin saa syödä koko laatikon kun ei ole paljon perheessä muita lantun syöjiä :D Mulla on nyt pakkasessa myös jo porkkanalaatikot! Kun on iso perhe, on kätevä tehdä niitä jo etukäteen ettei keittiössä mene koko joulua edeltävä aika! Tunnelmallista joulun odotusta sulle ♥

      Poista
  4. Ihania tuunailuja! Kävyt näyttävät tosi kivoilta männynoksassasi. Reipas ja asiantunteva apulainen sinulla ♥ Minäkin saksin meidän pihamme vuorimäntyä viime talvena sisäsomistuksiin niin paljon, että mietin jo miten sille käy. Onneksi ei käynyt kuinkaan ;) Nyt olen ihastunut hentoisempiin männynoksiin ja niitä on pitänyt käydä saksimassa metsän puolelta. Voi sinä olet jo aloittanut laatikkojen tekemisen. Eilen juuri mietin, että nyt olisi hyvä hetki tehdä laatikot pakkaseen ennen isompia jouluhässäköitä. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Askartelu on kyllä rakasta puuhaa ja siinä pääkoppa tuulettuu erinomaisesti ♥ Lanttu ja porkkanalaatikot on pakkasessa ja mitähän sitä seuraavaksi?! :D Ihanaa tämä joulun odotus!!! :) Mukavaa viikonloppua ♥

      Poista
  5. Kauniit tulppaanit ja loistavan tempun poikasi teki:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siinä hyvät naurut saatiin kaikki :D Ihanaa viikonloppua ♥

      Poista
  6. Hieno toi männynoksa, ei oo muilla samanlaista ❤️ Ihania tulppaaneja ❤️ Kivat noi heinäseivästikkaat ❤️ Vitsi jouluun ei ole enää montaa viikkoa ❤️ Mukavaa loppuviikkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei oo samanlaista ja tykästyin kovasti tuohon joten saattaapa tulla tästä tapa ;) Ihanaa on joulun odotus ja ensilumen, jota on luvattu jo huomiselle, IIKS!!! ♥ Tunnelmallista viikonloppua teille koko perheelle!! :)

      Poista
  7. Voi miten ihana postaus! <3 Peukut pojalle ja ihanille kuville!

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3