perjantai 20. marraskuuta 2015

DIY Ovikranssi ★

Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille! ★
Mulla flunssa sahaa edes takas ja nyt sitten tänään meinaa lähteä ääni, saas nähdä huomenna täytyykö siirtyä viittomakieleen :) Tulis nyt pakkasta ja lunta että saisi ehkä pöpötkin kyytiä ja pääsis ensilumen kanssa ilakoimaan pihalle!

Tänään ollaankin otettu pakollisen kauppareissun jälkeen rennosti askartelemalla. Tytöt askarteli joulukortteja ystävilleen ja minä kranssin meidän ulko-oveen :) Löysin kauppareissulla aivan ihastuttavan kuusenkoristeen missä pehmoinen söpö peura ja siitä se idea sitten taas lähti!
Styroksi pohja, kolmea eri kokoa kuusenpalloja, kangasta ja liimapyssy. Siitä sitten vaan tekemään ihan vaan sen kummemmin lopputulosta suunnittelematta.
Ajatuksissa oli laittaa koko ympyrän muotoon palloja mutta loppujen lopuksi tykkäsinkin siitä toispuoleisena. Viimoiseksi pikku peuran ripustus keskelle kranssia ja tykkäsin kyllä kovasti lopputuloksesta.
Nyt se jo komeilee ulko-ovessa toivottamassa jouluvieraita lämpimästi tervetulleeksi peremmälle ★




 Tämmöistä tänään meille! Huomenna mies viettää pikkujouluja ja me lähdetään tyttöjen kanssa mummolaan nauttimaan hemmottelusta hyvän ruuan äärelle. Äitini halusi pitää meille pienet joulut tyttöjen kesken kun lähtee reissuun auringon alle maanantaina ja palailee vasta joulukuun puolessa välissä joten hetki menee taas kun nähdään :)
Sunnuntaina meillä onkin sitten vuorossa kahdet syntymäpäiväjuhlat jos vaan kunto antaa myöden, toivottavasti ♥
Nyt siis hyvää yötä sinulle!

10 kommenttia:

  1. Eikä, tuo on kyllä ehkä maailman söpöin peura!! ♥ Ja kiva kranssikin - sä kyllä keksit vaikka mitä aina! Terveisin nimimerkki En-keksi-enkä-osaa-askarrella-mitään...

    Noi edellisen postauksen jututkin on tosi kivoja, kovasti jo alkaa kaikilla olla noita oksia maljakoissa... mä vaan mietin, että en kyllä taida raaskia metsästä oksia riipiä (saako niitä ees katkoa?). Tuolla lähimetsässä olis kyllä aivan hurjan söpöjä pieniä kuusia jotka on jostain syystä katkottu, mietin kehtaisinko sieltä hiippailla hakemaan yhden ja virittää sen jonnekin... olis aivan mahdottoman nätti ihan vaikka joulukuuseksikin, hirmu tasaisesti kasvanut. Mutta lienee liian aikaista hakea joulukuusi... =D Enkä tosiaan tiiä onko luvallista ees toisen metsästä ottaa, olkoonkin että siellä ne maassa makaa kaadettuina kaikki.

    Voi, mä niin odotan että näen sun kodin, se on taatusti täynnä vaikka mitä ihanaa ja söpöä!!

    VastaaPoista
  2. Tulipa kaunis kranssi ja siis niin ihana tuo peurakoriste ♡
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kaunis kranssi ❤️ Mun tekis mieli kokeilla sellasta joka on kokonaan noista joulupalloista, mutta en ole löytänyt vielä halpoja palloja

    VastaaPoista
  4. Ihana kranssi ❤️ Pikaista paranemista flunssasta ja leppoisia hetkiä viikonloppuusi ❤️

    VastaaPoista
  5. Tuo peurakoriste on kyllä niiiin kaunis ja nuo pallot jotenkin tosi juhlavan värisiä ♥ Kaunis kranssi tuli taitavan ja kekselijään askartelijan käsistä :))

    VastaaPoista
  6. Tulipas kaunis kranssi ja niin suloinen tuo peura! Pikaista paranemista sinne! <3

    VastaaPoista
  7. Tulipa siitä kaunis kranssi. Toivottavasti selätät flunssan. Leppoista viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  8. Tosi sievä kranssi! <3 Ihana taito toi, että en oikein tiennyt mitä alan tekemään mutta tämmönen UPEA siitä sitten tulla putkahti! :D

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3