keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Adventtikyntelikkö ja ALE koodi ♥

Mulla oli ilo päästä tekemään toistamiseen yhteistyötä Hampton House verkkokaupan kanssa. Hampton House on tänä vuonna perustettu uusi verkkokauppa, jonka takaa löytyy ihana asiakaspalveluhenkinen ja ystävällinen Nea.
Verkkokaupasta löydät mm. merkit Lb LaursenRiverdaleBloomingville ja Tafelgutin suloiset teepurkit ja oheistuotteet sekä laukkuja.

Toissa päivänä saapui sitten paketti ja haluamani tuotteet ja HUPS vähän enemmänkin. Mulla oli yhtä äkkiä joulu ♥ Saattoi hetken ehkä vähän lapsettaa minua ;)
Ihastuin heti Lb Laursenin numero kuppeihin, jotka huomasin Hampton Housen FB sivuilla
Ne halusin ehdottomasti meille adventtikyntteliköksi tänä vuonna. Pikkuruiset sievät kruunukynttilät sopi noihin kuppeihin kun nenä päähän :) Paketista löytyikin yllätyksenä valkoisten lisäksi harmaita kynttilöitä eri sävyisinä, ihana keittiöpyyhe Krasilnikoffilta, kaksi teepurkkia ja vielä kaksin kappalein ihania Le Savonnier Marseillais saippuoita, jotka on valmistettu perinteisillä menetelmillä oliiviöljystä, erittäin hellävarainen ja meillä menee ainakin tuolle atoopikko tytölle testiin :) Saippuat löydät Täältä
Lisäksi paketissa oli vielä jotain super ihanaa mutta niistä en vielä kerro! ;) Nealle suuret lämpimät kiitokset!!!





Eilen kuopus toi koulussa tekemänsä puutarjottimen kotiin huutaen heti eteisestä että "maalasin sen äiti valkoiseksi niin sitte voidaan käyttää sitä jossain esillä"....?! ♥ KääK, (pikku pistos sydämessä) no juu kulta mutta ois se ollut ihan hieno vaikka mimmosena takeltelin keittiöstä, "No ois, mut sä tykkäät aika paljon tosta valkosesta" Juu kulta, niinhän äiti tykkää ♥ Ihana! Tuleekohan noille joskus värikriisi kun omiin koteihinsa menevät :D Ihana tarjotin pääsikin sitte heti sisustelun kohteeksi privaatipaikalle keittiön pöydän päälle!

Hampton House halusi tarjota 10% ALE koodin teille kaikille sydämellisille sisustus siskoille 4.11-30.11.2015 väliseksi ajaksi, joten nyt voit rauhassa käydä tutkimassa tarjontaa ja huomaa että uusia joulutuotteita lisätään koko ajan verkkokauppaan! Nyt siis nuo numero kupitkaan ei maksa kuin 9,81e/ setti, joten hinta ei ainakaan päätä huimaa.
Alennuksen saat kassalla laittamalla lunasta etuseteli kohtaan koodi  JOULU15  isoilla kirjaimilla, kuittiin tulee tunnus sydämellä tehtyä :)

Nyt vaan torkkupeiton alle sohvan nurkkaan tekemään ihania jouluostoksia ♥ Verkkokauppaan pääset ♥ TÄSTÄ ♥

Muistathan että minua voit seurata instagramissa nimellä sydamellatehtya, facebookissa Sydämellä tehtyä-blogi sekä kirjautua lukijaksi oikeasta palkista lukijani. Tervetuloa uudet ♥



 


11 kommenttia:

  1. Voi kun jo kaipaan tuota joulunilon tuntua, se kun ei kertakaikkiaan minua ole saavuttanut vielä pisarankaan vertaa ja minut tuntevat ovatkin olleet jo vallan kummissaan. Mutta ehkä se tulee sitten kertarytinällä sitten kun tulee <3 Ihana kuitenkin katsella näitä sun jouluisia kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se joulumieli sieltä tulee kun aika on sopiva ♥ Jonain jouluina se on vaan erilaista! :) Mutta täältä sitä joulumieltä yritetään ainakin ammentaa ;) Kivaa viikonloppua!! ♥

      Poista
  2. Ihana tuo teidän poika <3 Todella hienon tarjottimen on tehnyt ja kyllä sen päälle kannattaakin hienoja jouluisia asetelmia tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outi, siis tyttö :D Meidän kuopus on tyttö! Kyllä tuossa tarjottimessa oma tunnetila on kun tietää että toinen on sen omin pienin käsin valmistanut ♥ Mukavaa viikonloppua!!!

      Poista
  3. Ihana yhteistyö tuollainen ❤️ Hampton house on kyllä ihana sisustuskauppa pullollaan ja asiakaspalvelu kymppi ❤️ Mukavia marraskuun päiviä teille päin ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania tuotteita ja suloisia teepurkkeja pullollaan on tuo hampton house ja toivoisi että ihmiset löytäisivät sinne edes pienille ostoksille kun kuitenkin joku uskaltaa vielä yrittää tässä maassa jotain :) Leppoisaa viikonloppua teidän suuntaan ♥

      Poista
  4. Ihanaa yhteistyötä todellakin <3 Minä haluan myös nuo numeromukit ehdottomasti! Kiitos vinkistä ja ale-koodista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, kiva jos tykkäsit ♥ Verkkokaupasta löytyy paljon muutakin ihanaa!

      Poista
  5. Minulle tuli niin jouluinen olo täällä. Ihania jouluasetelmia sinulla. Ja nuo mukit ovat todella hauskat, hienosti osaat ne esitellä. Voi sitä pikkukuopustasi - äidille valkoinen tarjotin. Kuulostaa niin suloiselta, hän tietää, mistä äiti tykkää.
    Kiitos vinkistä ja alekoodista - tuolla linkissä pitää piipahtaa.
    Kiva tavata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kotona onkin jo melkein joulusisustus paikallaan jotta saadaan nauttia mahdollisimman pitkä aika tästä tunnelmasta ♥ Tuo kuopus on semmonen aarre niinkuin kaikki viisi lastani, jokainen on osannut jollain kivalla tavalla joskus yllättää äidin! :) Piipahda ihmeessä kivassa verkkokaupassa ja täytyykin piipahdella blogissasi!!!

      Poista
  6. onnea teille kaikille !!! ja isänpäivä onnea tuoreelle isälle ja papalle Päivi

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3