sunnuntai 23. elokuuta 2015

Viikonloppu touhuja olohuoneessa!


Heipat sunnuntaihin kaikille <3
Kylläpä nyt aurinko hyvittelee mennyttä sateista kesää ja hellii lämmöllään! Jo kerkesin ajattelemaan että tämä kesä jää historiaan sillä, etten kertaakaan päässyt lapsien kanssa rannalle täällä suomessa, mutta tänään otettiin se vahinko takaisin ja käytiin hetki istumassa kuumalla hiekalla kuopuksen ottaessa ilon irti järvi vedessä. On kyllä ihmeellisin kesä ollut tämä, koska yleensä meidän kesäpuuhista yleisin on auringon palvonta ja vedessä polskiminen.

Lauantaina olkapään kipu oli hellittänyt jo sen verran, että oli pakko päästä siivoamaan olohuone ja kaivamaan pusseista viimoiset tuliaiset finnmarin käynniltä :) Sohvan päälliset pääsi pesukoneeseen ja saunan lämmössä kuivui miehen pesemä matto. Kenen muun mielestä mäntysuovalla pestyt matot on yksi kesän parhaista tuoksuista??!
Lauantai iltasella mussutin karkkia kynttilänvalossa ja tuoksuttelin puhdasta ilmaa sekä ihastelin uusia juttuja ja syksyyn valmistautunutta olohuonetta <3

Olin juurikin ennen finnmarin reissua pyytänyt äitiä virkkaamaan maton/mattoja lattioille mutta sainkin tuolta reissulta jo yhden sopivan olohuoneen kynnykselle. Noi on niiiiiiin ihania ja romanttisia!



Talja pääsi tyttöjen huoneen lattialta sohvalle ja toiselle sohvalle löytyi Svaneforssin käsinvirkattu tilkkupeitto. Tää oli ostos mitä en miettinny kahta kertaa, kertakaikkisen ihana!!!
Nyt on kiva kokoontua olohuoneeseen hämärtyvään iltaan kynttilänvalossa ja käpertyä sohvan nurkkaan keräämään voimia uuteen päivään <3

Mulla on viisi päivää töitä ennen lomaa, arvatkaapa meneekö viikko ehkä tällä kertaa hitaasti kun oikein odottaa tulevaa ;)
Kivaa tulevaa viikkoa sulle ja tervetuloa kaikki uudet lukijat, teitä on täällä jo oikein mukavasti <3 



12 kommenttia:

  1. Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle! Toivotaan, että se nyt meni nopeasti, niin pääset lomastasi nauttimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle <3 Ja luulen että tuossa se mennä hurahtaa niinku menneetkin viikot, koska jos jotain olen oppinut niin pikkuisen enemmän kärsivällisyyttä kun joskus 10 vuotta sitten ;) P.S Lomalla kellon voisikin sitten pysäyttää hetkeksi, hih...

      Poista
  2. Tätä postausta oli mukava lukea. Niin hienoa, että olkapää on nyt parempi ja olet saanut touhuiltua kotonakin. Ihanaa, kun miehesi kävi pesemässä maton. se tuoksu on minustakin niin ihana ♥ Ihania löytöjä olet tehnyt Finnmarilta. Tilkkupeitto on tosi kaunis ja romanttinen ja nuo virkatutmaton... ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse ja olo on ollut super paljon mukavampi kun ei ole tarvinnut muistaa joka sekuntti että on olemassa myös vasen olkapää... Mulla oli reipas mies tänä viikonloppuna ja nyt on niin kiva puhdas matto olohuoneen lattialla <3 Tuo finnmari on sisustajan aarre aitta!!!

      Poista
  3. Kaunista ja jotenkin jo syksyinen fiilis, liekö lyhdyssä palava kynttilä siihen syypää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja meillä on jo tosiaan siirrytty syksyyn joten kyllä sen aistii jo huoneiden tunnelmasta, kynttilää ja lampaantaljaa :)

      Poista
  4. Ihania juttuja <3 Mukavaa työviikkoa, nopsaan se menee kun on jotain kivaa mitä odottaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllä tuleva viikko menee ihan siivillä kun keksin kaikkee mukavaa tekemistä kaikkiin mahdollisiin väleihin ja olen sanonut jo vähän aikaan että oikeastaan se odotaminenhan tässä parasta on kun kaikki vielä edessäpäin !! ;)

      Poista
  5. Vastapestyjen mattojen tuoksu on aivan ihana. Niin ihana, että mietin jo vaatteiden pesemistä mäntynesteellä. On vielä toistaiseksi jäänyt kokeilematta :)

    Mukavaa loman odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on niin ihana tuoksu että vois miettiä myös vaatteiden pesua :D Kiitos, loma jo häämöttää horisontissa :) Kivaa viikon jatkoa!

      Poista
  6. Kaunista teidän olohuoneessa <3 Ihana tuo valkoinen matto :) Mukavaa viikkoa ja loman odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle <3 Tuo matto on niin ihana että lisää, lisää mulle noita <3 Ja tuo on sopivan kokonen että menee pesukoneessa pesu! Mukavaa viikkoa sullekkin ja loma on jo lähellä, ihanaa kyllä :)

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3