lauantai 29. elokuuta 2015

Lomalla viimeinkin, voi ottaa iisimmin :)

Lauantai-illan pika moikat tänne!
Mulla alkoi eilen melkein parin viikon loma, josta viikko lomaillaan ulkomailla :) Kuitenkin ollut muutama stressin aihe tässä lähiaikoina ja ei oikein vielä ole osannut kunnolla laskea olkapäitä alas, mutta kyllä se tästä!
Tänään vieteltiinkin rennosti tyttöjen kanssa aikaa yhdessä käyden syömässä, elokuvissa ja kotona sain kuopukselta jalkahoidon ja illan päätteeksi joka mimmi oli sutassut kasvonaamiot vatsaan saakka ja oltiin niin siloposkia saunasta ulos tullessa :D Ihania tyttöjen juttuja <3

Viikolla askartelin ja postittelin vauvakutsukortit tulevan lapsenlapsen ensimmäisiin juhliin. Kortteja voin vilauttaa seuraavassa postauksessa kun on kutsut tavoittaneet saajansa :)

Mutta nyt on aika ottaa kirja kainaloon ja sanoa hyvää yötä! Huomenna me lähdetään kesän viimoista kertaa huvittelemaan tykkimäelle, meillä on siellä työpaikan virkistyspäivä ja ette arvaa onko kuopuksella ollut muurahaisia pyllyssä tänään ;)
Oikein mukavaa ja rentoa viimoista Elokuun sunnuntaita sulle <3

P.S Ihana Lene Bjerren silkkikukka löydettiin tänään sisustusliike Dreamsista, 13.v. tytön lempiväri, kaunis!

12 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta tyttöjen saunahetkeltä.
  Mukavaa päivää myös sunnuntaille.

  VastaaPoista
 2. Oh, kunpa minäkin saisin jalkahoidon, kyllä rentouttaisi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä luksusta saada jalkahoitoa ihan kotona <3 Meillä lapset on tehnyt kukin vuorollaan tietyn ikäisenä ja sitten siitä hieman maksetaankin niin pysyy homma mieleisenä :)

   Poista
 3. Teillä oli kyllä täydellinen tyttöjen päivä :) Ihanaa! Jalkahoito, aah... sellainen olisi taivaallinen! Nauti lomasta, laske olkapäät alas ja vain hengittele syvään, sitten jaksaa taas <3 Kiva, kun ehditte pikaisesti piipahtamaan Dreamsissä tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä mukava päivä ja nyt jo tuntuu että alkais se loma fiilis tulemaan pikku hiljaa vatsan pohjaan <3 Se Lene Bjerren kukkanen oli ihan täydellinen lisä tuohon tyttöjen huoneeseen :) Kivaa sunnuntaita sulle!!

   Poista
 4. Oikein rentouttavaa lomaa, kyllä ne olkapäätkin siitä laskee kun on noin ihunia juttuja tehty lomanaloittajaisiksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mukava päivä ja tänään ois sitte toinen erä! ;) Ihanaa sunnuntaita myös sinne teille kaikille!! <3

   Poista
 5. Kuulosta aivan täydelliseltä päivältä. <3 yhtä ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3