keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Hienohelma(t)!

Tervehdys juhannuksen jälkeiseen elämään :) Sataa vettä eikä rantailmoja näy eikä kuulu, aika tylsää!!!
Siksi täytyy olla näitä mielen piristyksiä elämässä ja eilen mulle tulikin postista paketti joka sisälsi kolme aivan ihastuttavaa mekkoa. Tuli hienohelmoille hienohelmasta mekot.
Hienohelma on verkkokauppa joka on erikoistunut laadukkaisiin lastenvaate merkkeihin. Oikea prinssien ja prinsessojen unelmakauppa. Meidän nuorin neiti tahtoisi vähintään kaikki ihanat mekot tilata sieltä ja onneksi vielä hetki mahdutaan kokoihin. Eilisestä paketista paljastui pitsiä ja röyhelöä yllin kyllin ja eihän siinä voinut olla huokailematta ihastuksesta kun pienen kummi-tytön päälle yhden mekoista pujotin. Sain muuten hetkessä itselleni kaverin tytöstä joka oli vieroksunut alta kulmain aina kummi-tädin vierailuja :D
 Tää pikku prinsessa oli syntynyt valokuvattavaksi.


Kyllä tällä mekolla syntyy ihanat kotileikit leikkimökissä ;) Taisi neidin äiti olla eri mieltä meidän kanssa!



Eipä taida olla vaikeuksia syntymäpäivä lahjan valinnassakaan syksyllä tälle tytölle :)

No enhän mä malttannu millään olla myös tiitiäiselle tilaamatta. Tottakai kun kerran samoilla postikuluillakin ja sillee..hih.. Eli mini koossa sama mekko ja niin syötävän sulonen. Vähän isohan se on eli varmaan joudutaan odottelemaan kauan ennenkuin tuo päällä tansahtelee (kun nyt ensin syntyisi).. mutta ompahan mummilla sitten valmiina odottamassa kaapissa <3


Jos maltoit tänne asti lukea ennenkuin kävit kurkkailemassa hienohelman verkkosivuille pääset sinne TÄSTÄ
Kiitos hienohelmalle blogi yhteistyöstä ja kauniista dollcaken mekoista, seuraavaan kertaan taas :)
P.S Ja yksi mekko jäi esittelemättä tarkoituksella, siitä postausta heinäkuun lopulla kihlajaisjuhlien jälkeen. Taitaa olla kuopuksella muurahaisia pyllyssä kun ei millään malttais pitää mekkoa siihen asti kaapissa tai sitten se on vaan niin kertakaikkisen ihana ;)

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No sanos muuta :) Noi on niin älyttömän kauniita, ei ihan joka tytöllä samanlaista ole!! <3

      Poista
  2. Voi että mitä kuvia ♥ Tuonne sivustolle pitää mennä ajan kanssa. Uskon, että tuollainen mekko on ollut tyttöjen unelmien täyttymys, huoh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. käyppä tykkäilemässä fb hienohelma sivustolla niin saat päivityksiä alennetuista vaatteista ja poistoista, mä aina vahdin niitä kun kärppä jos jotain edullisia löytöjä tulis vastaan :)

      Poista
  3. Tämän jutun kohdalla ei voi kun huokailla ihastuksesta! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo mekot on ihan ainutlaatuisia, kaupan mekot jää mennen tullen tuolle kangasmäärälle ja pitsimetreille <3

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3