sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Mullan tuoksuinen päivä :)

Vaput meni, sima maistui ja munkit suli suuhun. Aurinko ja vesisade vuorottelivat koko viikonlopun ja siirryttiin varovaisin ja toiveikkain odotuksin Toukokuuhun, josko sitä lämmintä jo... :) Eilen kävin laitattamassa kynnet, jotka oli tyttären hieman aikainen syntymäpäivälahja ja tänään sitten laitoin heti uudet kynnet testiin, kun kävin touhuilemaan istutus juttuja terassille ja muutenkin meillä siellä siirryttiin kesäaikaan :D Vielähän noita ihania hortenssioita on otettava sisälle nukkumaan, mutta päivät viihtyvät ja pärjäävät hyvin ulkosalla.

Viime keväänä rakennettiin kuorma-lavoista kulmasohva terassille, eikä ois voinnu parempaa ideaa tulla! Kyllä se on se meidän kodin punasen maton paikka kesäaikaan! Siinä voi pötkötellä tai nauttia ystävän kanssa kupin teetä, isompikin poppoo mahtuu yhtä aikaa istumaan :)

Mä en nyt höpöttele enempää, otin niin paljon kuvia että annetaan välillä niiden "puhua"...











Täällä me sitten vietellään kesäisiä lököpäiviä <3 Sinistähän meillä nyt sitten tänä vuonna!! :)
Ihanaa alkavaa juhlaista Toukokuun viikkoa kaikille, toivotaan aurinkoa.

14 kommenttia:

  1. Upea sohva, lavoista voi kyllä loihtia mitä vain....
    Hortensiat ovat niin kauniita kukkia, mullaki oli niitä viime kesänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Nuo lavat on kyllä niin näppäriä ja saa edukkaasti isojakin kokonaisuuksia, toimiikin vielä ;) Hortenssia on niin romanttinen <3

      Poista
  2. Upea sohva ja vaikka kuinka mankuisin ei tule meille, niin jyrkkä ei tuli mieheltä..
    Hortensiat on ihania ja tuo wanha pöytä varsinkin, mukavahan tuolla on laiskotella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan, harmi että teillä jää lavasohvan kokoinen aukko sisustuksessa :D Musta noi on niin rouhean ihania nuo lavoista tehdyt jutut, pöytä oli todellinen löytö viime kesältä, niin vanha ja räihnäinen ja niin se tuossa jaksaa nököttää vielä <3 Kyllä nyt aamulla kun kukat nostelin takaisin tuonne terassille, tuli hirmuinen hinku keittää teet ja istahtaa hetkeksi paistattelemaan aamu aurinkoa sohvan nurkkaan ja fiilistelemään tulevaa kesää..kohta se alkaa!!!

      Poista
  3. Ihana löhöilypaikka teillä ❤️minäkin pari vuotta ihaillut muiden ihania kuormalavasohvia ja muita ihanuuksia, joskohan sitä itsekin kesälomalla duunaisi jotakin lavoista...hmmm :) Aurinkoista alkanutta viikkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo idea viime keväänä oli kyllä verraton ja tuossa on kiva tehdä kaikenmoisia juttuja, meillä kun se oma piha puuttuu kokonaan :) Nuo lavat on kyllä käytöltään niin monipuolisia että niistä saa rakennettua suhteellisen vaivattomasti vaikka ja mitä! Oikein aurinkoista viikkoa myös sulle <3

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nuo hortenssiat on tällä hetkellä oikein mun silmäterät :)

      Poista
  5. Mekin tehtiin viime kesänä kuormalavasohva terassille ja se on kyllä ihan paras! :) Hortensioista tykkään minäkin, usein äitienpäiväksi oon semmoisen saanut. Saa nähä miten tänä vuonna... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, aivan paras!! Just kävin robbarissa ja katoin kun siinä eteisessä oli rottinkinen kulmasohva hintaa 599e. Mulla saman kokonen terassilla, tosin ei rottinkia vaan ihan parasta, vielä puusta ja millä hinnalla?! No patjojen ja maalipurkin :) Sitä omaa tekemän tunnetta ei korvaa mikään ;) Pieniä vihjailua pitkin viikkoa..eiköhän ne siitä ymmärrä, minä oon ihan suoraan ilmoittanut että uusimmassa muumi mukissa voipi mulle aamuteet tarjoilla :D Ihanaa juhlaviikkoa!!!

      Poista
  6. Teillä on kaunis terassi ♥ Tuo lavasohva on kyllä upea, kuten tuo vanha pöytäkin. Muutenkin terassilla on paljon ihania yksityiskohtia. Tykkään, tykkään ♥ Hortensia on kaunis. Ajattelin meillekin hommata kaksi tuonne kesähuoneeseen, kuten viime kesänäkin.

    VastaaPoista
  7. Kiitos paljon <3 Nyt vaan kelejä ja sopiva päivämäärä niin voisin teidät kaikki halukkaat kutsua meille kesällä kun meillä on ylimääräisiä neliöitä käytettävissä. Odotan niin teille pääsyä, kiva tulla <3

    VastaaPoista
  8. Tosi kaunista ja viihtyisää! Ihana rentoutumispaikka. :) Täälläkin on koko viikonloppu touhuttu pihalla ja sama maanmuokkaus jatkuu myös viikolla töiden jälkeen. Toivotaan hyviä säitä. :)

    VastaaPoista
  9. Kaunis sohva♡ Ja ihanalta näyttää♡♡♡♡

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3