sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Sisustusliike Romantico

Pidennetty viikonloppu meni vanhimman tyttären luona Suonenjoella! Lähdettiin pienelle minireissulle torstaina virkistymään ja purkamaan ikävää tyttöjen kanssa. Tänään sitten aamusta tsukuteltiin junalla takaisin kotia, olikin eka junamatka meidän neideille ja jännäähän se oli ;)

Viimeksi Tammikuussa käydessä en päässyt piipahtamaan paikallisessa sisustusliikkeessä, siellä oltiin myös  talvilomalla, mutta nyt onnisti ja oltiin heti perjantaina aamupalojen jälkeen roikkumassa oven kahvassa kiinni :)

Ovesta astuessa näkyvissä oli kaikkea ihanaa! Suosikki merkkejä kuten Greengate ja lyhtytalo ja paikallisia virkattuja mattoja sekä IIKS <3 ihanat Joel Jyringin kortit, ehdottomasti oisin halunnut kaikki :D
Romantiikkaa oli ilmassa niinkun liikkeen nimikin jo lupaili. Tyttöjen selvä kiinnostus äidin harrastukseen hymyilytti liikkeen omistajaa ja siinä sitten meni tovi jos toinenkin räpsiessä kuvia ja tutustuessa kauniiseen kauppaan.



Tämänkin ihanan kyltin huomasin vasta kuvista.. Jotain siis taisi vielä jäädä.. ;)



 Muutama Greengate tuliainen sujahti kassiin... <3

Miten joka kerta voi löytää aina uuden toistaan ihanamman teerasian?! Heikkous, mutta tällä kertaa jäi hyllylle! Ihana oli!
Tyttöjen suosikki <3 Oikea suloisuus kyllä!!!


Voi mitä kuvia ja runoja noissa korteissa, miksei voinnu ostaa kaikkia... huoh.. Super ihania!!

Tykkäsin liikkeen tunnelmasta ja valikoimista sekä mukavasta palvelusta! Oli hyvä mieli lähteä kassin kanssa jossa muutamia ihania juttuja kera tuntuvien alennusten.
Kiitos blogiyhteistyöstä sisustusliike Romanticolle <3
Tulemme uudestaan :)

Kaikille mukavaa viikkoa, ihan pian jo uudestaan täällä uusilla sisustuskuvilla!!

12 kommenttia:

  1. Sisustusliikkeet on niiiin ♥ Itsekin aina poikkean niissä kaupunkireissuillani, jos vain se suinkin on mahdollista. Ihanalta kaupalta näyttää tuo Romantico ♥ Kiva kuulla, että pääsit tekemään blogiyhteistyötäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on Krisse ja aina yhtä ihanan jännittävää käydä uudessa <3 Nyt minulla on ollut taukokin noista käynneistä, tänä vuonna en ole paljon noihin tuhlaillut rahojani!! Nyt muutamat ihanuudet lähti mukaan :) Kauppa oli kivan pieni, sopivasti kaikkea kuitenkin! Löytyy myös nettikauppana ;) Ihanaa uutta viikkoa!!

      Poista
  2. Joelin kortit ovat nättejä. Kiva sisustuskauppa myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan super ihania nuo kortit!!! Nyt jo oottelen ensi vuoden kalenteria, tämä vuosi meni ohi suun :)

      Poista
  3. Joelin kortit ovat nättejä. Kiva sisustuskauppa myös!

    VastaaPoista
  4. Ihana sisustuskauppa, tuolla pitäisi olla sponsori mukana että voisi ostaa kaikki ihanuudet <3 Kauniin herkkiä nuo kortit <3 Muksaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tai sitten ostaa vähän kerrallaan :D Kortit on tosiaan herkkiä ja kauniita, super söpöjä <3 Iloista alkavaa vappu viikkoa!!! :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Sanos muuta <3 Muutaman sieltä kotiutin meille, oli suloisia!!

      Poista
  6. Vaikuttaa kivalta liikkeeltä! :) Meillä on noita Jyringin kortteja kehyksissa jo vissiin viisi kappaletta. On ne niin ihania kyllä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kehyksiin meinasin itsekkin laitella, kunhan sopivat löytyvät <3 Aivan ihania!!

      Poista
  7. Ihana liike! Ja voi että nuo Greengaten astiat ovat herkkuja♡

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3