tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kurkkaus eteiseen!

Tässä eteisessä oli tunnelma niinkuin oisi kotiin tullut! Sama tapetti komeilee seinällä kuin omassa eteisessä ja niin ihanan valkoista, tuunattua ja tunnelmallista. Maalaisromanttinen tyyli on siis periytynyt äidiltä tyttärelle ;)


Ihana samettisen pehmeä tähtityyny tuo pehmeyttä rouheaan pienistä kuormalavoista tuunattuun eteispenkkiin <3


Paljon asioita mahtuu pienelle pätkälle ja hyvin riittää nuorenparin  tarpeisiin :)

Kaunis <3 Tykkäsin!
Eilen oli lepopäivä kaikesta, kävin ensimmäisellä OMT fysioterapia käynnillä ja iltapäivästä ei tiennyt mihin asentoon oisi olkapään laittanut... Tänään jo parempi ja onneksi monta aikaa vielä edessä! :)

Päivästä piipahdin puutarhalla, ah se tuoksu ja kaiken uuden kukka loiston alku <3 Autossa matkasikin sitten omalle terassille 4 ihanaa sinistä hortensiaa, saas nähdä kuinka ne viihtyy siellä! Melkein vähän jännittää :D

Vielä muutama päivä pitää malttaa siman maistelussa ja munkin syömisessä, tänään oli kivan aurinkoinen päivä, huomenna luvannut sadetta, mutta vapuksi toivottavasti taas mukava keli, joten sitä odotellessa. Moikka!


19 kommenttia:

  1. Oi kuinka suloista, on tainnut tyttö periä makunsa ja tyylinsä äidiltään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Aika paljon tuolta kodista löytyy semmossia juttuja mitkä omaan kotiini myös huolisin ;)

      Poista
  2. Kaunis eteinen, toi tapetti on kyllä tosi ihana. :) Kiva että vappuna on lämpimämpää, mukava pihahommissa hääriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetti on kyllä yksi ihanimmista ikinä!! Tykkään tosi paljon <3 Tänään heti oli kiva kirmata puutarhalle ja hääräillä terassilla kun aurinko toi energiaa ja valoa sekä lämpöä :) Toivottavasti se tästä vaan lämpenee mun kesälomaa kohti!!!

      Poista
  3. On kyllä nättiä!! Tuo tapetti on kyllä tosi aidon näköinen, ihan kuin hirsiseinä!

    Tsemppiä sulle sinne OMT-hommeleihin, toivottavasti saat sieltä paljon apua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetti on <3 Kiitos paljon. Olen niin onnellinen että nuo hoidot tuli mahdollisiksi tänne kotipaikkakunnalle eikä tartte lähteä enää Helsinkiin asti apua saamaan :) Toivotaan että käsi tästä tokenisi ja pääsisi miettimään vähän muitakin asioita ihan täysillä!! Ensi viikolla alkais kesälomakin...

      Poista
  4. Ihana eteinen ❤️Niin kutsuva :) Tuohon eteiseen astuessaan tietää tulleensa ehdottomasti kotiin ❤️ Vapun odotusta sinne päin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli tytär mukavasti sen sisustanut, niin lämmin ja kutsuva <3 Vappua odotellaan ehkä eniten auringon ja yhdessäolon toivossa... No joo on ne munkitkin hyviä :D

      Poista
  5. Ai hitsi, hortensiat on ihanimpia ikinä <3 Tekisi mieli piipahtaa itsekin siellä ostoksilla, mutten taida uskaltaa ihan vielä :)

    Ja tapetti on kyllä kaunis. Aloin heti miettimään sopisiko meillekin johonkin tuollainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hortensia on niin herkkä ja runsaan kauniit kukat <3 Tuo tapettihan sopii kelle vaan, johonkin tuota olis kiva laittaa omaan kotiinkin vielä ;) Tänään lähden kipaisemaan orvokit vapuksi terassille, pesen päälliset lavasohvalle ja taidan heitellä tyynyt joukon jatkoksi ilmoista viis :D Meille tulee ainakin kohta kesä!! <3

      Poista
  6. Mä ostin viime kesänä kaks hortensiaa. Pidin niitä tuolla huvimajassa ja mä jopa sain ne säilymään hengissä, joten kyllä sinäkin. Kastelin vain ja välillä vähän laitoin lannotetta kasteluveteen. Kaunis eteinen tosiaan tytölläsi. Sieltä löytyy monia ihania asioita ♥ Jaksuja OMT-hoitoihin. Toivottavasti olo helpottuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne lupaili että tuo meidän terde ois oiva paikka noille ihanuuksille, kun siihen ei paista aurinko kun aamusta, joten ei ainakaan hetkessä pääse kuivumaan, mikä niille on se suurin uhka :) Jotenkin vaan olen aina onnistunut tuon kukan näännyttämään paitsi viime vuonna yksi kyllä kukki pitkälle syksyyn saakka! Jäämme jännittämään :D Kiitos,oli ihana kävellä fyssarin ovesta sisään, tuntuu taas että on jossain kiinni roikkumassa ja saamassa apua. Ensi viikolla aloittelen kesäloman ja sitten jää nähtäväksi miten tulevaisuus etenee :)

      Poista
  7. Todella kaunis eteinen! Ja tuo tapetti on niin aidon oloinen lautaseinä. Mistä noin kaunista tapettia löytää? Varmasti koko koti on yhtä upea♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Semmoinen rauhallisuus tulee mulle aina tuommosista harmonisista väreistä <3 K-Raudasta löydät tapetin ja eikun remppaamaan ;) Kodissa tällä hetkellä vielä tehdään remonttia, mutta olen aikasemmin Tammikuussa postannu samaisesta talosta makuuhuone ja yksittäiskuvia, käyhän vilasemassa :)

      Poista
  8. Kiva idea - pienistä lavoista penkki! Muutenkin kutsuva kokonaisuus..

    VastaaPoista
  9. Nuo tuommoiset ideat on aivan mahtavia kun rahaa ei juuri kulu kun maaliin ja saa omatekemää kotiin :) Viime vuonna kyhättiin terassille sohva ja se oli ihan huippu juttu, nyt siinä istutaan aikaisin keväästä myöhään syksyyn <3

    VastaaPoista
  10. Tosi kaunis ja viihtyisä eteinen! :)

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3