lauantai 14. maaliskuuta 2015

Köh, Köh..


Ja vielä kerran köh... Eikä se noin pieneen ole jäänyt tää köhiminen :(
Olen sairastanut nyt viikon ja aivan tylsistynyt, tuntuu että koko kevät menee vaan ohitse, kaikki ihanat alkukevään aurinkoiset hetket, juuri ne ensimmäiset! Ja minä makaan ja yskin ja höyryhengitän ja otan nenäsuihkeita ja antibioottia kilpaa..
Kuvista kateellisena katselen muiden ihania narsissi/helmililja virityksiä ja muuta ihanaa kevääseen liittyvää. Tuliko tarpeeksi selväksi että musta kyllä ei oo tämmösseen touhuun ollenkaan. Mun vaan pitäs päästä toimimaan.

Mutta kiitos kaikille haasteen vastaanottaneille, heti kun kykenen laitan postissa jotain kivaa pientä juttua tulemaan, olkaa kärsivällisiä <3 Ja kyllähän te olettekin varmasti!
Blogiin olen kaivannut, vaan ei ole tullut edes käytyä kurkkailemassa kun muutaman kerran koko viikon aikana, niin on ajatukset ollut muualla! Onneksi on FB sivut jossa olen aina jotain pientä ääntä antanut itsestäni kuulua ;)
Nyt toivon että tämä vetämättömyys pikku hiljaa väistyy ja hutera olo on enää vaan sen takia että ei ole viikkoon muuta juurikaan kuin maannut! Peukkuja mulle :)

No ei mulla nyt niin kurjaa oo kuitenkaan koko viikkoa ollut, kunhan vaan kiukustelen, kyllä näihinkin päiviin on mahtunut positiivisia pieniä ja suurempiakin juttuja ;) Alkuviikosta sain itse ILO haasteen vastaanottajana pieniä kivoja terveisiä postin kautta, ne kyllä lämmitti mieltä ja sai nauramaankin :D
Kiitos Mia Willa Oliviasta ja Marika`s
On huippua kun on näin rakas harrastus!!! <3


Niimpä niin :D

Juhlia meidän perheessä riittää tänä keväänä ja eilen sitten saatiin istumatilaa lisää vihdoin olohuoneeseen kun syksyllä IKEAsta ostamallemme sohvalle kotiutui pari :) Kiitos miehelleni, joka aivan vapaaehtoisesti lähti sen hakemaan.. (Syynä taisi olla se etten itse lähtenyt mukaan ja näin ollen sieltä pääsi samantien lähtemään kotia kohti :D )
Ensin tuntui hassulta ostaa toinen kolmen istuttava, yleensä kun parina on se kahden mutta meillä tehtiin tämmöinen ratkaisu 3+3 kyllä nyt mahtuu istumaan ainakin :)



Olipa piristävä vaikutus päästä pikkusen tänne turinoimaan, nyt vaan toivon että aurinko paistelisi huomennakin, olisi aamulla jo taas ainakin asteen parempi olo, niin voisi yrittää ulkoilla kunnolla pitkästä aikaa ja vaikkapa laitella terassilla grilli oikealle paikalleen ja tehdä salaatti ja paistella halloum juustoa pihvien kera, nam!! Taidetaan huomenna korkata grillikausi avatuksi ;)
Mies tänään siivosikin terassin ja vei kaatopaikka kuorman kasaantuneista listan pätkistä sun muista rojuista mitkä jäi lattiaremontista. En malta odottaa että  lavasohvan saa taas käyttöön, IIK, ne ekat aamuteet ulkosalla, mmm, aivan parasta aikaa eletään kohti lämmintä ihanaa kesää!!! <3

Pysyykää terveenä <3

19 kommenttia:

  1. Onneksi et ottanut tuota tekstiä pahalla ♥
    Mun mielestä niin osuva teksti monelle, kiva kun piristi.
    Koita parantua ♥
    On tuo sohva niin ihana ja on toki käynyt mielessä toisen kolmosen osto, et saa kaikki istumaan,mut tahdon pitää oman nojatuolin ja sit ei kyl millään mahdu :D
    Oikein aurinkoista viikonloppua ja terassikauden avaamista! Maistuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en tietenkään ottanut!! :D Vaan nauroin ääni kähisten täällä kipeyden keskellä, todella piristi!!! Ja oli mulle just osuva ;)
      Kyllähän nuo sohvat täyttää nyt tämän olohuoneen mutta ihanat on ja nyt mahtuu, ei tartte istumapaikoista tapella ja se on tervetullutta <3 Aivan ihania päiviä ollut kyllä ja huomenna minäkin menen ulos saamaan osani auringosta :) Mukavaa lötköä ja valoisaa sunnuntai päivää!!

      Poista
  2. Pikaisia paranemisia sinulle ja tulee se kevät sieltä ilman, että ehtii sitä varten hirveästi häärätä. :) Vaikka ymmärrän hyvin, että on vaikeaa olla tekemättä mitään. Sohvat ja olohuone näyttää oikein hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kun niiiiin rakastan tuota hääräämistä ja tekemistä!! Kaipaan oikein terassin laittoa kevät kuntoon ja narsissien laittoa ja pajunoksien hakua ja ja ja kaikkea mikä kevääseen kuuluu <3 Tykkään koko ajan enemmän tästä olohuoneesta, nyt se on valmis :) Kiitos!!! <3

      Poista
  3. Toivotaan, että aurinkoiset säät jatkuu ja sun olo paranee, että sinäkin pääset nauttimaan siitä. Ymmärrän todella hyvin, kuinka kurjslta susta tuntuu olla kipeenä juuri nyt, kun kevät tekee tuloaan eikä voimat anna myöden touhuta kotosalla. Pikaista paranemista sinulle, Ystäväiseni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Olo on parantunut, edelleen yskittää ja ääni on hieman matala, mutta mieliala 100 kertaa parempi kun tänään pääsi aurinkoon ja ulkoilemaan!!! :) Huomenna täytyisi lähteä yrittämään töihin vaikkakin hieman arveluttaa oma jaksaminen...

      Poista
  4. Minäkin jouduin viimeiset neljä päivää vain pötköttää sohvalla ja kyllä on ottanut pattiin :( Tänään olo tuntuukin hyvältä ja toivon että saan aikaiseksi jotakin :) Pikaista paranemista sinulle ❤️Kauniit sohvat ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän niin tuon tunteen, toivottelen sinullekkin pikaista paranemista <3 Tykkään valtavasti nyt tästä olohuoneesta, kiva seurustella vieraiden kanssa välillä täälläkin eikä aina kovilla keittiön penkeillä ;) Ihanaa alkaa uutta viikkoa!!!

      Poista
  5. Paranemisia! Mulla meni kolme viikkoa ja vaati myös antibiootti ja duact-kuurin:( nyt vedänkin kaksin käsin allergialääkkeitä sillä rakastamani KEVÄT on selkeästi täällä! Ihanaa!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siis viikon olin töistä pois ja huomenna pitäs mennä mutta hieman kysymys merkkinä täällä olen miten jaksan! Vaikka kovasti on piristynyt niin siltikin vielä on veto pois :/ Ihanat ilmat on kyllä ollu <3 Terveempää uutta viikkoa sinnekkin!!!

      Poista
  6. *Sohvakateus*
    Meilläkin mies lähtee mielellään Ikeaan, kunhan minä jään kotiin! :D Ihme tyyppi :D :D

    Parane pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, yritän kovasti parantua :) Ilmeisesti noi miehet ei vaan ymmärrä shoppailun ihanuutta, se on niin rentouttavaa ;) Huomenna on lähdettävä vähän virkistymään kauppoihin :D Hyvää alkavaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  7. Paranemisia sinne ♥ Ja oikeen kadehdittavan kiva olkkari ..mä vasta ekaa ektorppia tässä vingun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! <3 Sitkeässä on tauti kyllä, vieläkin limaa ja köhimistä riittää.. Jospa ennen kesää ;) Ektorp on hyvä valinta ja edukas. Kun alkaa väri tökkimään, ei tartte koko sohvaa vaihtaa, riittää että vaihtaa päälliset :) Mukavaa keskiviikkoa!

      Poista
  8. Pikaisia paranemsia sinne päin! :) Kaunis olohuone.

    VastaaPoista
  9. Ihana blogi sinulla :) minullekkin on tulossa olohuoneeseen valkoiset ektorpit.. näyttää niin kivalke noissa sun kuvissa etten malta odottaa että pääsen laittamaan olkkarin uuteen uskoon! :) meillä nyt iso beige kulmasohva... muuten kiva ja ihana löhösohva mutta malli turhan moderni mun makuun :) mukavaa alkavaa kevättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kiva kuulla, tervetuloa uudelleen :) Ja ihanaa kevättä myös sinulle ja onnea uusille sohville, nää on niin kivat ja kauniit!!

      Poista
  10. Voi kun on jääny tännekkin kommentoimatta, vaikka kurkkimassa kyllä oon käyny😄
    Toivottavasti flunssa alkaa helpottamaan💗

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3