maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kevät!

Moikka moi :)

Jos joulua aletaan laittamaan noin kahta kuukautta ennen tässä talossa, on kevät ja pääsiäisen laittaminen jo ihan sallittua ;) Meidän kevään ensimmäinen merkki kotona on tuo ihana kevät pupu, joka aina Maaliskuussa istahtaa tuohon ikkunalaudalle meitä katselemaan <3

Kiitos JOKAISELLE arvontaan osallistuneelle, teiltä tuli mukavia mieltä piristäviä kommenteja taas ja niinkuin aina ennenkin, tuli tunne että oispa näitä perhosia ja vaaleanpunaisia tyynynpäällisiä niin paljon että ihan jokaiselle laittaisin, mutta yksi onnekas sieltä taas vaan oli arvottava :) Eilen en päässyt lupauksestani huolimatta blogiin kun joku netti virus mato esti kirjautumisen, mutta täällä ollaan nyt!
Palkinto lähtee tällä kertaa Marika pALaNuTtA SiiRaPpiA ja hän kommentoi näin:

"Iiik! Vaaleanpunaista <3 Täälläkin on nyt kevään alkaessa, isähenkilön kauhuksi, hurahdettu siihen väriin, joten ehdottomasti mukana arvonnassa!
Lattia tekee yllättävän paljon yleisilmeeseen, huomattiin tämä, kun saatiin edelliseen asuntoon vaalean muovimaton tilalle valkokuultava laminaatti. En nimittäin olisi etukäteen uskonut! Todella kaunis koti ja uusi lattia on vielä piste ii: n päälle :)"
KIITOS SINULLE ja nyt sitten tulee vaaleanpunaista paketissa :) Laitathan s. postiin mulle osoitteesi!

 Tässä samassa on aika ottaa haaste vastaan Blogeista Marika`s ja Willa Olivia. Ihana haaste ja kiitos kun saan olla tässä mukana <3 Alun perin haaste on syntynyt ja lähtenyt maailmalle blogista Tipulassa


Säännöt ovat yksinkertaiset:
- Kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle parhaimmalla tuntuvalla tavalla!  Esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä! Jokainen tapa on varmasti yhtä mieluinen :)
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)
 
Haluaisin ilahduttaa seuraavia blogeja jotka ovat olleet minulle valtavan tärkeitä alusta asti, joista olen saanut inspiraatiota ja vastalahjaksi mukavia kommentteja ja on kulkenut blogini mukana alusta lähtien <3
- Valkoisen lumoissa ja sieltä ihana Mervi
-Bikken pilttuu ja sieltä sisukas ihana Birgit

Seuraavaksi mennään blogiin, joka on myös kulkenut alusta asti mukana mutta edustaa eri aihetta kokonaan kun sisustus ja kaikenmoiset "hömpän pömpät" ;)
-Kympin kuntoon ja sieltä periksiantamaton ihana Teija

Sitten uudemmat tuttavuudet, jotka tupsahtaneet blogiin matkan varrella ja asettuneet jäädäkseen, joista saan välillä uskomattomasti voimaa ja hyvää mieltä <3
-Arjen helmiä ja sieltä niin tutuksi ja ihanaksi blogi ystäväksi tullut Krisse
-Sisustan ja unelmoin ja sieltä sinnikäs omaa unelmaa elävä Jessica

Sitten vielä ihan tuoreet, vielä minullakin tutustumisvaiheessa olevat blogit joiden kanssa kuitenkin keretty tutun kaupat tekemään ja joiden postauksia käyn mielellään lukemassa
-Maalaiskoti Myllyhaassa ja sieltä etelä-pohjalainen iloinen nuori nainen
-Raparperin alla ja sieltä uusi tuttavuus Laura :)

Kaikkia blogeja haluan ilahduttaa kuitenkin aina omilla postauksillani, toivottavasti siinä joskus onnistunkin ja kaikki olette tärkeitä vaikka juuri nyt ei oisi haaste juuri sinulle osunutkaan! <3
Ja huomasin tärkeän seikan että osa lukemistani blogeista puuttuu ihan kokonaan seinältäni, joten jatkampa tässä puuhia täällä blogistaniassa!
Toivottavasti ainakin osa ottaisi haasteen vastaan ja laittaisi minulle siitä sitten infoa ja oman osoitteensa s.postiini joka on katja.sorvali@luukku.com

Ihanaa virallista alkavaa kevättä, nyt on Maaliskuu ja lupa odottaa aurinkoa, nauttia lintujen laulusta ja askarrella kevät juttuja. Mulla sormet jo liimassa täällä, seuraavaksi sitten siitä ;)
Heippa <3

25 kommenttia:

  1. Ilahduta bloggaajakaveria on ihana haaste, saanut olla mukana ja oli kivaa.

    Aurinkoista viikkoa. <3

    VastaaPoista
  2. Aurinkoista maaliskuuta, minullekin maaliskuu on se virallinen ilmoitus, että kevät on täällä! Löysin juuri äsken blogiisi, tulen lukemaan sitä uudestaan ajan kanssa. Ihanalta vaikuttaa jo nyt. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa tänne mukaan kulkemaan jos yhtääkään miellyttää <3 Kiva kun pistäydyit! Oikein ihanaa Maaliskuuta sinulle :)

      Poista
  3. Kiitos Katja <3
    Haaste on mielestäni ihana tapa antaa huomiota toisille :) laitoin sinulle mailia :)
    Kiva kun löydyn lukulistaltasi, vaikka aina minä täällä taidan roikkua mukana..
    Oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja kiitos itsellesi kun minut tähän mukaan haastoit <3 Kiva että roikut mukana, näin ollen täällä on kivempaa :) Keväistä Maaliskuun alkua myös sulle :)

      Poista
  4. Tuo on ihana haaste ja piristää ja samalla kannustaa haasteen antajaa ja haasteen ottajaa ❤️ Ja onnea arvontasi voittajalle vaaleanpunaisesta paketista ❤️Ihania maaliskuun alun päiviä sinulle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä!!! Kaikenmoiset haasteet on kyllä kivoja, tykkään lukea ja tehdä itse :) Ja sinne myös ihanan aurinkoista kevään alkua!!! <3

      Poista
  5. Oi kiitoksia haasteesta, otan sen mielelläni vastaan jos vaan ymmärsin oikein mitä pitää tehdä! :D Laitan kohta sähköpostiakin. ;)

    Täällä odotellaan jo tosi kärsimättöminä kevättä, mutta ainoa merkki jonka siitä olen bongannut on noi tirpsuttajat ulkona. Äsken juuri kuunneltiin nuorimmaisen kanssa ulkona että mikä se siellä. :) Jonkin sortin kevätväsymys vai mikä lie uuvahdus on kun en ole kotiinkaan saanut mitään keväistä aikaan! :D Mutta kyllä se tästä lähtee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linnut on kyllä niin iloisina ollut puiden oksilla heti aamusta kun koirien kanssa käppäillään metsässä <3 Mulla oli myös jonkin asteista kevät kohmetta mutta nyt tuntuu että alkaa sulamaan ja on saanut jo askarreltua vaikka ja mitä ja intoa ois tehdä paaaaljon lisää :D Ihanaa tiistai päivää sinne!!!

      Poista
  6. Iik! En kestä <3 Mä en ikinä voita mitään! Kiitoskiitoskiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea ihanan arvonnan voitosta ♥

      Poista
    2. Olehyvä Olehyvä :D Niin on myös mun tuuri, ikinä ei onni kolahda mullekkaan, mutta nytpä juuri tais sun onni kääntyä ;)

      Poista
  7. Kiitos haasteesta, otan ehdottomasti vastaan <3 Kiitos myös kauniista sanoista. Sinun blogi tuo aina hymyn huulille, on oikea sellainen hyvänmielen aarrearkku <3 Onnea Marikalle arpajaisvoitosta!

    VastaaPoista
  8. Taidettiin molemmat saada Marikalta tuo haaste! Kiva juttu tämä ilahduttaminen...
    Mukavaa maanantai-iltaa!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa tiistai päivää sinne ja mä niin rakastan kaikkia noita haasteita <3

      Poista
  9. Kiitos haasteesta! :) Otan sen vastaan ja toivottavasti ymmärsin oikein, mitä piti tehdä. Nyt vain miettimään, ketä tähän ei vielä ole haastettu ja heitä haastamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy kurkkimassa Tipulassa blogista jos tuntuu että jäi joku kohta epäselväksi mutta siis yksinkertaisuudessaan, otat haasteen vastaan ja odotat minulta jotain kivaa :D Sitten puolestasi laitat jotain kivaa eteenpäin niille ketkä itse haastat mukaan ja jotka nappaavat haasteen!

      Poista
  10. Oi että, kiitos ihanasta haasteesta Katja! ❤️ Ilman muuta oon mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno homma Mervi :) Laitatko mulle s.postiin osoitteen niin saan laitettua sulle jotain kivaa tulemaan kun olet julkaissut haasteen! Ihanan aurinkoisia kevät päiviä sinne <3

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3