sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Ajatuksia ja paperikukkia..

Heipat taas tänne kaikille :)

"Ainut henkilö jota parempi sinun tulee olla tänään, on henkilö joka olit eilen"
"Onnellisuuden tavoittelemisessa ei ole kyse kaikki tai ei mitään -periaatteesta. Kyse on kaikki JA ei mitään periaatteesta. Kaikki ylä ja alamäet, parhaat oppitunnit, tulevat matkan varrella. Tulee olemaan aikoja jolloin ymmärtää, että on parempi olla juuri ja juuri elossa omilla ehdoilla kuin elää tarkoituksetonta elämää 80-vuotta jonkun muun ehdoilla"

Tuossa aamun mietteitä jotka bongasin jostain netin ihmeellisestä maailmasta ja jotka pysäyttivät ajattelemaan. Hienoja ja ytimekkäitä lauseita.

Tammikuun sunnuntai päivä, pakkasmittari kivunnut täällä iltaa kohden -14 kieppeille ja aamusta asti on hyinen tuuli riepotellut puita ulkona. Ja minä keliä uhmaten olen ulkoillut niin, että luulen ettei nukku-mattia tarvii kauan tuolla peiton alla odottaa :) Aamusta lähdin koirien kanssa ulos ja heti alkumatkasta tuli kyllä kotiin unohdettua kaulaliinaa ikävä, tuuli oli toooosi kylmä ja huppu ei pysynyt sitä ilman päässä, onneksi oli sentään hattu! Lähdin vähän eri reittiä kun tavallisesti ja joka risteyksessä missä oisin voinut jo oikaista kotiin tsemppasin itseäni jatkamaan, joten kotiin saapuessa oli jäinen mutta itseensä tyytyväinen nainen :)
Ruokaa ja lämmittelyä viltin alla sohvalla, kunnes puhelin soi ja työkaveri pyysi kaveriksi koiran kanssa ulos. Mehän sitten lähdettiin Alin kanssa ja taas tuli reippaasti käveltyä ja vedettyä happea itseensä, koira oli kyllä jo kummissaan tästä innostuksesta ulkoiluun :D

Joten normaalista sunnuntaista poiketen (imuri ja moppi) tänään ulkoiltiin ja käytiin ystävän lapsen nimipäiväjuhlissa. Villakoirat seilaa nurkissa ja kaikki on kuin talviunessa kotona sisustuksen osalta, mutta olipa mukavan reipas päivä. Vettä on yritetty juoda joka päivä edellistä enemmän ja työpaikka ruokailut on siirtynyt omiin eväisiin pääosin. Vielä viisi päivää töitä ja sitten LOMA!!!

Hirmu syyhy ollut sormissa kun joulun jälkeen askartelut loppui kun seinään, jotain oli päästävä väkertämään ja yhtenä päivänä netissä osui tää paperikukka askartelu silmään. Kusuduma-Japanilainen paperikukka. Ihana ja helppo kun löysin viimein selkeät ohjeet :)
Luettu kirja joutui uhriksi, niitä oli muutenkin kaksi ja oli pakko kokeilla. Minusta tuli kiva <3

Näitä sitten vaikka tuleviin juhliin keväällä <3


Oikein reipasta talvista tulevaa uutta viikkoa. Huolehtikaa itsestänne ja rakkaistanne <3

8 kommenttia:

 1. Ootpas ollut reipas tänään, wau! :) Vedenjuonti sujuu vähän heikosti, täytyy huomenna tsempata taas. Ihana paperikukka!!

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olin reipas ja tänään jalat oli töissä niin kipiät että :-D Vähän on tullu löijäiltyä kotona... Noille paperikukille tuli heti monta ideaa :)

   Poista
 2. Kaunis postaus ❤️ aivan ihania nuo kukat,osisinkohan minäkin väkertää tuollaisia :) hmmm... Mukavaa alkavaa viikkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Osaat varmasti kun löydät hyvän ohjeen :)

   Poista
 3. Kauniita ja niin viisaita ajatuksia ♥ Olet ollut reipas, kun uhmasit sitä hirveää tuulta, joka pöllytti luntakin ympäriinsä. Hyvä sinä! Tosi nättejä nuo kukat ♥ Olet taitava askartelija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nykyään semmonen pohdiskelija että on kiva laittaa muistoon hyvin osuvia löytöjä :) Kiitos Krisse, kuka vaan noita osaa tehdä kun alkaa opettelemaan! ♡

   Poista
 4. Kivoja kukkasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Siitä sitten vaan askartelemaan :)

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3