maanantai 31. maaliskuuta 2014

Elämää ja haasteita :)

Moikka uuteen viikkoon! :)
Tämä vuosi on tuonut mun elämään rutkasti kaikkee uutta ja mukavaa ja haasteitakaan ei ole puuttunut. Nyt on aika taas tarttua uuteen haasteeseen ja siirtyä uusiin työkuvioihin!!! Kolme  kuukautta meni hupsahtaen dreamsissa ja nyt sitten ylihuomenna kutsuu Prisma ja sisustusmyyjän hommelit. Tosin mennään kokeiluasteella vasta, mutta toki jo haaveita tulevaisuudesta saa ja pitää olla <3

Myöskin on elämää taas pikku hiljukseen sivuraiteilta yritetty siirtää kivalle keskitielle hyvinvoinnin suhteen ja ruokavalion kanssa kamppailu alkaa tuottaa tulosta... Kiitos kivuliaan ajan hampaanpoiston jälkeen, joka luonnollisesti vähän tuuppasi mua kohti kevyempää ja terveellisempää elämää! Sokerin vieroitus oireetkin meni siinä samalla hampaan kanssa tuskaillessa ja nyt täällä taas energinen pirteä olotila on vallannut kehon ja eilen olikin sitten jo ihan pakko päästä lenkille. Helppoa tää ei oo ollut!
Jo alkuvuodesta mielikuva harjoittelin oikeita ruokavalintoja ja säännöllisiä herkkupäiviä ja iloisia lenkkipäiviä, mutta kyllä ne sinne mielikuviin sitten jäikin :D
"Kateellisena", mutta aidosti muiden puolesta peukuttajana seurasin kun tutut ja kaverit vaan jaksoi olla pirteitä ja tehokkaita... Odotin kait sitä ovikellon soittoa, jossa postimies olisi tuonut mulle postimyynnistä laatikollisen motivaatiota..hih.. Vuoden takaista kevättä muistellen, ihmettelin mihin ne kaikki tunteet ja tsemppi ja yrityksen maku suusta oli kadonnut.
Nyt varovaisen rauhallisesti täällä uskallan jo tuoda tunteeni ja ajatukseni ja pyrkimykseni julki.. Mielessä on taustalla, mitäs jos taas epäonnistun...
No mutta. yrittänyttä ei laiteta ja elämähän on koko ajan onnistumisia ja vähemmän onnistumisia täysi ja tärkeintä  on se että taas jaksaa yrittää!!!!! :)
Eli tsemppiä meille kaikille, jotka kamppailee kilojensa kanssa ennemmän tai vähemmän, annetaan auringon paistaa ja lenkkareitten kulkea sekä nautitaan keveistä kevät päivistä päivä kerrallaan <3


Nääkin ois jäänyt näkemättä kotisohvalla... Oih <3 KEVÄT!!!

Ja niinkun aina painotetaan, että itseään pitää palkita onnistumisista niin myös minä tein ja poikkesin kesken lenkkeilyn ihanaan sisustusputiikkiin hakemaan varaamani lautaset ;) Tehokasta!


Neljä olin hakenut jo enemmin ja nyt sitten neljä.  TYKKÄÄN!  Ja hyvin edullisetkin vielä :)


Lautasissa on valmiiksi kulutetut reunat ja tumman harmaat tähdet <3 Kauniit!
Viime viikolla seikkailessani Helsingissä piipahdin myös hyvinkäällä Sikuriinan sisustuspuodissa, josta sitten lähti matkaan pari tähti kuppia. Käy hyvin bastion collections sarjan tähtikuppien kanssa!

Alla oleva tähtikuppi on tuliainen hyvinkäältä :)

Muista kupeista en osaa enää juodakkaan! :)
Hyvinkäältä lähti myös ihana Riverdalen söpö kolmikerroksinen säilytysastia kotiin...


Kyllä tuosta nyt kelpaa herkkupäivinä muutaman makean suuhun laittaa ;)


Viime viikolla rakenneltiin kuormalavoista sohvan runkoa terassille ja en millää malttais oottaa lämpimiä säitä että pääsee maalamaan ja laittamaan patjoja ja verhoja ja kukkia ja ja ja... Ikivanha pöytäkin odottais tuunaustaan ja olohuoneessa taitaa myös vaihtua arkkupöydän väri :)
Joten tuunauksia tulossa ja juhlahumua kun viikonloppuna sitten mummojen ja kummien ja ystävien kanssa juhlitaan meidän tyttöjä!! Eli pysytään langoilla :)
Ihanaa uutta viikkoa blogi ystäväni <3

torstai 27. maaliskuuta 2014

Kuopuksen synttärit :)


Tänään sillä
oli prinsessahame,
ja jalassa
eripari villasukat.
Sillä oli kukkia
hiuksissa,
ja se hymyili
kauniimmin kuin
koskaan.
Ihmettelin mihin
se oli jättänyt siipensä.
Se näyttää keijulta,
ja tuoksuu vaniljalta.
Sen hiuksissa on
tähtipölyä, ja
sinistä kultaa.
Se on keiju, jota rakastan.

Voi että miten voi rakastaa jotain runoa niin paljon, että haluisi kirjoittaa sitä joka paikkaan ja saattaa olla että tulkitsen tuon runon ihan eri tavalla kuin taas sinä siellä, mutta tuo runo pääsi kuopuksen seinällekkin, kun teetätin siitä tarran.  Ihana runo mun tytöille <3

JUU, meillä oli eilen 9-vuotis syntymäpäivät kavereille ja JUU riitti menoa ja meininkiä ja varsinkin ääntä vaikka enimmäkseen tyttölapsista oli kyse :) 
Tarjoiluksi päätin tehdä kinuskikissan sivuilta mokkapalatikkareita ja nami kun niistä tuli herkullisen näköisiä ja makuisiakin.. <3 Ohjeen löydät täältä KLIK

Jäätelöbaari oli lasten mieleen jossa sai valita annokseensa suosikkijäätelön, keksejä, vaahtokarkkeja, hilloa, kastikkeita ja nonparelleja ja sai ottaa vaikka kaikkia kerralla ;) Lopuksi sateenvarjo tököttämään annokseen niinkuin ravintolassa konsanaan :)


Pikkusuolasta... 
Eipä nuo lapsukaiset sen enempiä tarvitse! :) Discopallo välkkyi katossa, mutta harmi kun aurinko paistoi niin ei juurikaan näkynyt. Pääasia että kivaa oli <3
Tänään sitten vietellään 12-vuotis kamusynttäreitä ja luulen että hieman rauhallisemmin, sankarin näköinen päivä <3 Hohtokeilausta ja hesen hamppareita muutaman privaatti kamun kanssa.
Saattaapa äitillä olla ylläri tytölle... Siitä myöhemmin sitten! :)
Aurinkoista alkavaa viikonloppua ja tervetuloa uusi lukijani!!! <3


 

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Pullakahvi haaste :)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZaVERNxbCmo0EgkkIURoCOZ9nVNK1CuZWtjy6N4A1pn6eprLGMYx74OLYMQOIfFQi-Nj29uF9ujwaCedkayn4q8KVpw9Jw_cZMZMRRzJ_qRjMibOxSbdjIQaAx1dGXdo-kvhuJ6hAhHPY/s1600/Pullakahvit.jpg
Haaste kuuluu näin:
"Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi nappaamalla yllä olevan kuvan mukaasi (ei ole pakko jakaa jos et halua)
 
   Esitän kysymyksiä mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä, ystävän kanssa keskustellessa. Mitä vastaat seuraaviin kysymyksiin? Voit vastata kysymyksiin myös pelkästään valokuvin".
 
 1. Mikä on sisustustyylisi?
Suosin väreinä valkoista, harmaata, beigeä ja tummaa puutakin hieman. Maalaisromanttinen kait olen, mutta kukkakuviot ei saa minua syttymään kun hetkeksi. Vanhat tavarat, rosoisuus ja tuunailu on päivän sana!! :) 

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi?
Kaikkiin huoneisiin ja siksi oikein mikään huone ei ikinä valmistu, mutta se kait onkin elämäntapa! <3
 
3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
 Lapsiin!
 
 4. Mihin käytät paljon rahaa?
 Sisustamiseen! Lasten vaatteisiin jonkun verran. Paljon rahaa menee ruokaan, ihan liian paljon..ruoka on sikamaisen kallista!!! :/ PÖH!

5. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Jos joku lapsista sairastuisi vakavasti!
 
 6. Mistä onnesta unelmoit?
Suurin ISO unelma on saada kesämökki <3 Näen välillä unta kuinka siellä kuopsuttelisin ja maalaisin ja tuunaisin ja katselisin rannalla heinänkorsi suussa kun lapset nauttisi vedestä ja olostaan luonnon keskellä :) Ollaan ehdottomasti mökki ihmisiä myös talvella!

7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Työni hoidan tunnollisesti, ja joskus se on aiheuttanut jopa ongelmia kun liian jääräpäisesti on yrittänyt! Äitinä olen koittanut olla myös tunnollinen ja hyvä äiti :)
 
8.  Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Unohtaminen on semmoinen asia mikä täytyy antaa anteeksi koska olen erittäin hyvä siinä itsekkin :D

9. Mikä on naisen paras ominaisuus?
Muuntautuvaisuus tilanteeseen kuin tilanteeseen!
 
 10. Mikä on miehen paras ominaisuus?
Luotettavuus. Reilu jätkä!
 
Mie haluan heittää tän haasteen kaikille, joita tekee pullaa ja kahvia mieli ja jotka tykkää haastaa itsensä kivojen kysymysten kanssa :))
Näitä on aina mukava tehdä ja lukea!!!

KIITOKSET MERVILLE haasteesta <3



keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Olipa kerran idea...


....Ja sitten se lähti meillekkin :)
Mitä enemmän lunta tupruttelee taivaalta sitä vimmaisemmin minä alan kasvattamaan kevättä sisällä! Jotain vihreää oli saatava ja piipahdin katsomassa Kukkapuoti Eveliinan kevättä pari päivää sitten ja siellähän sitä kevättä ja ihanaa löytyi <3 Ja taas ihan huippu idiksii ;)
Olin ostanut tammikuussa Sisustusliike Dreamsista saunaan tähtilyhdyn ja nyt sitten tämmöiseen lyhtyyn olikin laitettu kukka Eveliinassa ja olikin huippu kivan näköinen. Tähtiä ja kukkia, sopii mulle, siis kukka pakettiin ja muutamat ihanat linnunpesät ja kotia somistamaan!!



No kevät tarvii tulppaaneja ja niitä sitten laittelin toiseen purkkiin mitä olin käyttänyt kynttilä lyhtynä.



Hempeän sinisiä helmililjoja aivan nupussaan <3 Hauskan laatikkoruukun löysin K-raudasta.



 
Hupsista, viime vuonna meille muuttanut kevätpupukin istahti ikkunalaudalle kevättä lupaamaan <3

Nyt ois edessä muutama päivä koulujuttuja ja oppimista ja läksyjä ja puuhaamista ja kilometrejä nieltävä autolla, mutta innollahan sitä taas uutta haluaa oppia.
Jossain välissä kurkistelen muidenkin blogeihin, josta huono omatunto soimaa kun en ole kerennyt ja jos vaikka haasteenkin saisin tehtyä jonka sain merviltä jo aikoja sitten :)
Energistä viikon jatkoa muillekkin <3 Ja laitelkaahan kommenttilaatikkoon postia, joista tulee aina niin hyvä mieli!

maanantai 17. maaliskuuta 2014

"Uusi" vanha kattolamppu!

Mulla on ollut jo vähän aikaa semmonen olo kotona etten oo oikein mihinkään kohtaan tyytyväinen, mutta en sitte kuitenkaan selvästi myöskään osaa sanoa että mitä haluisin muuttaa sieltä :)) NII.. Taitaa olla vaan sitä naisen elämää vaikeimmillaan :D
Eilen sain tehtyä lastenhuonetta ja siihen olen jotensakkin kyllä tyytyväinen nyt! Mutta tietysti katse siirtyi taas jo eteenpäin.
Lamput on ollu mulle aina vaikeita!!! Oikein odotan koulussa olevaa opiskelua liittyen valoihin ja niiden sijoitteluun. Meillä on ainakin täällä ihan liian vähän lamppuja ja valaistusta, kynttilöillä sitten korvataankin ne ehkä määrässä :)
Kerkesin tuumailla viikkoja keittiön ruskeaa monta vuotta vanhaa kristallikruunua ja että josko vaihtais sille uuden värin pintaan ja eilen sitten laittelin asiaan vauhtia! Anoppilan autotallissa senkun suihke kävi, kun pistelin valkeaa pintaan ja vielä siinä vaiheessa en tiennyt mitä sain...

Alku... Ennen kuvan ottoa kerkesin riisumaan jo kristallit pois..näytti melkoisen karulta..

Vielä kotia ajellessa mietitytti, että miltähän se nyt näyttää...
Mies asensi sen hiljukseen olohuoneeseen, josta kauan on puuttunut lamppu, eikä mikään ollut sinne oikein sopinutkaan, jännitti..
Sitten kurkistin nurkan takaa ja taas kuuluisa IIIIK, aivan mahtava, upea ja kuinka halvalla taas isoa muutosta!!!!!!!!! JEEEEE, nyt mulla on vanha ihana uusi lamppu olohuoneessa <3


Mitäs tykkäätte muutoksesta??? Todellakintodellakintodellakin TYKKÄÄN!! <3


sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Lastenhuonetta!

Lumihan se taas valtasi maan justiinsa kun oli jo ihan super kevät fiilikset molemmissa rinnoissa ;) Mutta se ei meillä siivous intoa haitannut ja sitä oli "ehkä" vähän pakkokin olla, kun viikko meni elämästä hampaan kanssa taistellen..Eikä se taistelu vieläkään ole ohi mutta parempi!
Lastenhuoneeseen ostin lauantaina työpäivän päätteeksi Dreamsista ihanan rautahyllyn, joka sai paikan vaaleanpunaisen neiti kesäheinän puolelta <3 Olen tunnistanut itsessäni semmoista hienoista siis aika kovaakin paniikkia kuopuksen kasvun myötä..Apua, ei enää kohta pikkutyttöä, ei prinsessahameita, ei nukke leikkejä, ei sitä niin viatonta lapsen uskoa...nyyhkis... Ja siksi epätoivoisena pidän kiinni vielä kaikesta mikä vaan menee vielä läpi kuopukselta. Jouluna nukenvaunut ja ruotsista aivan ihana prinsessahame (niitähän ei vielä ihan joka kuukauden päivälle kaapissa olekkaan :D ), saunan lauteilla käytiin eräänä iltana kovinkin tunteikas keskustelu siitä ettei mitään joulupukkia ole olemassakaan. Minä siinä sitten jäin kyyneleitä pyyhkimään silmistä kuopuksen siirtyessä voitonriemuisena suihkuun...APUA!!!!

Tänään siis viritellessäni rimpsun rämpsyn hameita haikeana uuteen hylly naulakkoon ajattelin että vielä hetken, hetken saan olla pienen tytön äiti <3 Onko se pieni, kun se täyttää yhdeksän vuotta parin viikon päästä? Kyllä se on!!!!


Kuvassa näkyy huonosti seinän hentoinen vaaleanpunainen väri, minkä yksi päivä sinne telalla vetelin ja tein kontaktimuovista ennen maalaamista tähti sabluunoita, joista tuli hauskat pikku jutut tuonne seinään!







Söpöt tähtikorit oli kun tehty tuohon (H&M Home) ja sinne ois tarkotus upottaa maljakot ja kevät kukkia laittaa piristämään tyttöjen huonetta. Mailegin pikkupupu koetestaa paikkaa, mutta kyllähän tuohon vähän isompi versio olis saatava :)

Ruotsista tuliaisina aivan todella kaunis ja romanttinen mekko kuopukselle. Odottelee synttärijuhlia sitten naulakossa!


Toiselle puolelle huonetta aseteltiin tunnelmaa tuunattuun hyllyyn, jota jaksan aina vaan ihailla, jos tyttöjen ovi on auki <3



Semmosta tänään ja vähän enemmänkin, nimittäin ihan tähän perään jo ihan mielellään innoissani haluisin paljastaa tuunatun lampun minkä ilta puhteeksi kävin puuhaamassa!!!!! Eipä tartte pähkäillä enää olohuoneen lamppua..... Mutta siitä taas toisena päivänä, ehkä jo huomenna ;)
Hyvää valkenevaa uuutta viikkoa rakkaat blogilaiset <3

perjantai 14. maaliskuuta 2014

IIIIK, Ihanat!

Aamuaurinko terassilla ja keittiön ikkunasta pilkottamassa. Pölypallot. Tuoksuva kevät. Lasten riemut ja ihan mielettömän sotkuinen koti :)) Siinä tämän aamun tunnelmat!
Olen ollut mielettömän kipeä viimeisen viikon ja tää näppäimistö tuntuu niin hyvältä mun sormen päissä nyt ja tää ääni, että voisin fiilistellä sitäkin tässä hetken...
Mut hei, moi... Mitä teille kuuluu???? Kiinnostaa ja kovasti <3

Paremmalla jutulla ei ois voinnu tää aamu alkaa, kun paketilla postista. Se on mun lohdutuspaketti kaameisiin särkyihin, antibioottien sotkemaan mahaan ja kurjuuteen :D Ootteko kokeillu? Kyllä mä sen verran yhtenä iltana lääkkeen vaikutuksen ollessa päällä pääsin koneelle, että päätin tilata itelleni ihanan pikku paketin verkkokaupan kautta. Verkkokaupat on kova juttu silloin kun ei muuten mihinkään kykene ;) Tai ihana kauppa on aikamoisien kilometrien päässä!
Kiitos Sikuriina ja aivan ihanan söpöisen suloiset teepurkit <3 No kattokaa nyt itekkii!!


Nami, en malta oottaa iltaan että pääsen maistamaan! Mutta johan nuo purkit on niin herkut että viis sisällöstä..hih..


Olen ostanut monia irtoteelle tarkotettuja haudutus juttuja mutta jospa tuossa ne pysyis siellä sisällä, se on niin tähti :)




MMM... Tästä taitaa ilta herkku valmistua tänään :)
Viikkoon en oo teetä pystynny juomaan ja tänään töiden jälkeen aion nauttia kupillisen toivottavasti hyvin herkullista teetä!
Nyt ois työpäivä edessä ja aurinkokin vielä paistaa joten aivan ihanaa päivää myös sulle ja eiköhän tästä oo jo suunta kivuttomampaan huomiseen :)
Hyvää alkavaa viikonloppua!!! Palataan pian takaisin tänne <3

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Arvonnan voittaja!

Moi kaikille ja ihanaa naisten päivää ihanille naisille siellä <3
Mulla on ollut muutama hyvin tuskainen päivä takana ja loppua ei näy :( Multa hammaslääkäri halusi irrottaa hampaan ja sekös se laittokin suun riemastumaan. AUTS ja AUTS mitkä säryt, mutta oli toimenpidekkin pitkä ja kivinen, melkein puolitoista tuntia, joten nyt sais alkaa riittämään tämä homma!
Palaan tänne toivottavasti piakoin terveenä ja helpottuneena, mutta nyt halusin kuitenkin hoitaa velvollisuuteni ja julistaa arvonnan voittajan näin naisten päivän kunniaksi!! Hieman lyhyt oli arvonta aika (huomasin sen vasta kun olin julkaissut sen käyntiin) mutta kyllähän siellä skarpimmat kerkesi osallistumaan :)

Eli ONNEA SIKURINA!!!! <3 Olisin tietysti halunnut jakaa vaikka kaikille näitä tyynyjä, niin ihania tsemppavia kommentteja teiltä tuli, kiitos niistä!!
Mutta ei kun uudelleen yrittämään taas seuraavalla kerralla ja se voi hyvinkin napsahtaa juuri sinulle ;)

Nyt otan ystäväni jääpussin poskelle ja painun peiton alle, reipasta päivää muille!!!!
P.S Postitan tyynyn heti kun kykenen ihmisten ilmoille :)


keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Arvonta lukijoille!


Nyt on aika pistää arvonta käyntiin ja näin kiittää kaikkia rakkaita lukijoitani <3
Ois tarjolla Perfect Homen sohvatyyny kaikille romantikoille! Ihana on! :)
Eli jos olet lukijana tai nyt sitten kipin kapin tulet semmoiseksi, voit osallistua arvontaan heittämällä mua mukavalla kommentilla ja saat yhden arpalipukkeen.
Jos mielit toisen lipukkeen, niin jaa facebookissa tämä linkitetty postaus Sydämellä tehtyä-blogi sivustolta omalle  facebook sivullesi TAI kutsut ja autat ystäväsi lukijaksi mukaan. Ja varmasti saat myös kolmannen lipukkeen, jos linkität tämän omalle blogi sivuillesi ( jota en vieläkään ole oppinut itse :/ )

Teinkö tästä varmasti tarpeeksi hankalaa :D
Muistathan ilmoittaa monellako arvalla osallistut!
Kaikille onnea arvontaan <3
Arvonta aika perjantai iltaan saakka eli 7.3 asti!


tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tervetuloa arki!


Terveisiä täältä kotopesästä keinuvista tunnelmista! Mulle tulee aina laivareissun jälkeen tämmönen huimaava keinuva fiilis muutamaksi päiväksi, tylsääääää!!! Mutta mukavaahan meillä oli reissussa, käytiin kylpylässä poreilemassa, oltiin muumi discossa, Käytiin Sannin keikalla ja jänskätettiin nimmari jonossa, syötiin ihania meri aamiaisia pitkään hartaasti ja nautinnolla sekä shoppailtiin ja shoppailtiin :D

Oli mukava olla perheen kanssa pari päivää ja kotiin tuli tyytyväisiä  lapsia <3 Nyt me niiiiin odotellaan elokuuta ja Turkin lomaa, sillä välin yritetään elää ihan tavallista mukavaa arkea, odotus aika on miltei parhainta!!! Meillä näyttääkin miehen kanssa kalenterit melko työntäyteisiltä molemmilla, mutta täytyy repiä pienistä hetkistä jossain väleissä sitä arjen luksusta! :)

Mulle on laittanut haasteen Mervi Valkoisen lumoissa blogista jo Helmikuun puolessa välissä ja siihen vastaan tämän viikon kuluessa vielä, en ole unohtanut!!

Muutamia viikkoja sitten tilasin ekaa kertaa H&M Homelta ja yllätyin positiivisesti tuotteista ja hinnoista! Tämä kuvassa oleva kangas kori oli yksi kokeiluista ja tulipa kiva asetelma kun upotin sinne tulppani maljakon. Pari pientä vaaleanpunaista tähtikangas koriakin tuli, mutta vielä en ole saanut niitä esille, kuvia siis myöhemmin!
Huomenna iltasella pyörähtää käyntiin arvonta lukijoille, joten tuuhan osallistumaan sitten ja jos et vielä ole virallinen lukija niin tänne vaan seinälle kirjautumaan!! Painat kirjaudu sisään ja kyllä kone neuvoo varmasti loput...Itse en muista miten se meni, mutta vaikeaa se ei voi olla, koska minäkin olen siinä onnistunut joskus :D Ja jos täällä joku joka osaa hyvin neuvoa niin kommentti kenttään vaan ohjeet, kiitos :))
Nukkukaa yhtä hyvin kun minä aion, kun pääsee taas ihan omaan sänkyyn painamaan pään tyynyyn <3

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Miniloma :)


Iloiset huomenet ja laskiais sunnuntait kaupan päälle <3
Kyllä maistuu tee niin hyvältä mun pari viikkoa sitten hankkimassa bastion collectionin sydän mukissa :) Ihana muki <3 Kauniit astiat on osa koko ruokailua, ne tuo ihanasti tunnelmaa!! Onks samaa mieltä olevia?
Eilen oli väri oppi päivä koulussa ja täytyy sanoa, että hirmuisen tärkeä päivä ja uutta tietoa tuli valtavasti. Väreillä saa elämään eri fiiliksiä ja huikea tieto oli, että saat tietyillä väreillä ihmisruumiin lämpöä muutettua jopa 4 astetta!!!? =O Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa....

Nyt kuitenkin tämä perhe lähtee minilomalle ja toivottaa sinulle hauskaa tätä päivää ja alkavaa viikkoa <3 Se ois KEVÄT nyt virallisesti!!! :)
Palaan ensi viikolla virkeenä ja levänneenä, voikaa hyvin <3