keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Vähän askartelusta ja muusta :)

Mikä vilske on käynyt FB:n puolella ja hurjan monta uutta tykkääjää on sinne tullut!
KIITOS ja kumarrus <3 Toivottavasti viihdytte myös täällä blogin puolella, uudet ja "vanhat"  ja lukijaksi saa värväytyä heti kun siltä tuntuu ;)
Villasukka arvonta on saanut paljon positiivista palautetta, olen siitä hyvin iloinen!! Arvontahan jatkuu ensimmäiseen adventtiin asti, joten ei hätää, ehtii vielä ;)

Saako nyt vähän, ihan vähän purnata.... HÖH, miksei oo yhtään lunta tai edes pikkiriikkisen pakkasta? Sataa vettä ja tuulee, ikkunasta katsottuna on lokakuun alku.. Mie niin tykkäisin pikku pakkasesta ja valkoisesta pumpuli lumesta <3 Kun katselee vanhoja kuvia joulusta tai vanhanaikaisia postikortteja joulun ajasta, kyllähän ne nietokset vaan kuuluu jouluun samalla tavalla kun kinkku ja piparit ja lahjat ja ja :D

Sunnuntaina siivoilin yllätyksenä itsellenikin  koko keittiön ja pyysin kauniisti miestä hakemaan ison mustan pussin varastosta. Siellä oli tontut <3 Oih, ihan paras jouluvieras on meidän kodissa tontut!!
Muutama sieltä sitten ihan väkisin pyrki jo pois ja toinen istahti tuohon keittiön ikkunalaudalle...
Mitä lie partasuu siinä tuumaa mutta pois en raaski häätää <3
Askartelu fiiliksissä sitten kaivoin makuuhuoneen tapetti jämät vaatehuoneen nurkasta ja uusi tähtihän se oli sitten tontun kaveriksi ikkunaan saatava!
Tähden teko ohjeen löydät oik.reunasta suosituimpien postauksien joukosta! Ja ei kun askartelemaan, mun mielestä noi on kauniita ja niiiiin itsetehtyjä <3




Jaahas, kukas muu näkyy kuvassa?! :D

Tänään aamusta sitten kirmasin kaupoille etsimään askartelutarvikkeita joulukortteihin. Kuinkas sitten kävikään.. Piti kaupassa miettiä ja tehdä kompromissi, tänäkään vuonna meiltä ei tule askarteltuja kortteja vaan kauniisti koristeltuja lahjapaketteja, se nyt vaan on jotenkin mun juttu enemmän ja tosiasiassa kaupan kassan antama kuitti teki varmistuksen, jompi kumpi, askartelutarvikkeet maksaa hunajaa..!
 Kaupan kassa totesi mulle, että sä taidat olla semmonen jouluihminen.. Vastausta ei tarvinnut miettiä hetkeäkään  "Niinhän mä taidan vähän olla" <3


P.S Noihin sanoihin ois ollu hyvä lopetella, mutta pakko vinkata että meillä tehdään pian pientä pintaremonttia eteisessä, joten sisustuspostausta luvassa muustakin kuin joulusta ;)
Nähdään ja ihanaa keskiviikkoa!!





11 kommenttia:

  1. Mäkin tein just pari päivää sitten noita tähtiä :) Ne on tosi kauniita ♥
    Aivan ihania joulujuttujakin oot löytänyt ♥
    Mä yritin eilen Prismasta kattoa, jos siellä olis ollut jo jotain kivaa, mutta ilmeisesti askarteluvälineet on vasta tulosalla. Meilläkun ei ole enää yhtään askarteluliikettä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta Mia <3 Juu nuo tähdet on kivoja ja mikä parasta kaikki osaa, ei oo vaikeeta :) Mie löysin nuo mun kaikki askartelu jutut Prismasta, ne oli joulukoristeiden kanssa samalla hyllyllä, käyhän vilasemassa uudelleen, jos vaikka sielläkin!! Ja vieläpä oli kaikista askartelutarvikkeista -15% ale, joskus muakin onnistaa :) Askarteluliikkeestä vielä jos tänään kipasis juuttinarua niin sitte vois alkaa paketoimaan lahjoja, ihanaa <3 Muksaa torstaita sullekkin!!

      Poista
  2. Tuon tähtiohjeen kerkesin jo etsiin käsiini, mut en vielä saanut aikaseksi kokeilla tekemistä ;)
    Pikkupakkanen olis kiva ja aamulla vähän oli terassi valkoinen, muutoin niin mustaa ja harmaata..
    Askartelu jutut saa tytöt tehdä, äiti ei osaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamuja :) Tänne on tänään luvattu räntää, räntää ja huonoa ajokeliä.. No mutta vaikka sitte hetkeks räntää, ompahan jotain valkoista :D Hei, varmasti äitikin osaa siellä noita tähtiä tehdä.. Mulla on selvät ohjeet ja niitä on helppo tehdä, usko vaan ;) Ihanaa viikonlopun odotusta sinne <3

      Poista
  3. minäkin odotan tänne pain pikku pakkasta ja lunta jo kovasti,niin kyllästynyt tuohon vesisade&kylmään viimaan :( ihana tuo ohje,onko vaikea tehdä noita tähtiä?mun on ihan pakko tietty yrittää niitä tehdä myös ;) (loppuukohan tämä tähtivillitys koskaan?:) ) mukavaa keskiviikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Kyllä kurjaksi menee jos plus asteita vaan pitelee ja mustaa keliä :/ Pitää lasten päästä laskemaan mäkeä tänä talvena ja nauttimaan talvijuttuja!! Tähti ohje on selkeä ja helppo, hämmästyt lopputulosta ;) Kokeile ihmeessä, ja ota ensin harjotus malli jos et usko että onnistut!! Mie lähden nyt aamusta samalla kun heitän kuopuksen kouluun niin hakemaan pahvia olohuoneen tähtiin ja juuttinarua...tänään aletaan paketoimaan ensimmäiset joululahjat <3 Oikein mukavaa torstaita sinnekkin!!! :)

      Poista
  4. Heippa! Ensimmäistä kertaa tupsahdin blogiisi ja vaikutti sen verran kivalta, että jäin heti lukijaksikin. Tulehan vastavierailulle joskus. :) Ihania askarteluja sulla! Täälllä odotetaan myös jo lunta. . :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lämpimästi mukaan seurailemaan tämän talon touhuja ja toki tulen piipahtamaan kylässä myös sinun "luonasi" <3 Kyllä talvi ilman lunta on piiiiitkä talvi ja lunta tarvitaan täydentämään joulun tunnelma!! :) Nyt vaan sielläkin tähtiä tekemään ;) oikein mukavaa torstaita!!

      Poista
  5. Mistähän ihmeestä se kaupan kassa saattoikaan arvata, että sä oot jotenkin jouluihminen? Hih.... Lueskelinkin sunnuntaina tuota tähtiohjetta, kun luin muutenkin läpi blogiasi. Kiitos ohjeesta! Kauniita ovat <3 Ohut lumikerros kyllä olisi minullekin jo ihan tervetullut, vaikka muuten vielä himmailen joulutuksen kanssa. Pelkään, että olen muuten jouluna ähkyssä. Muksaa loppuviikkoa Sinulle, Katja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kyllä voi ymmärtää mistä tuommoisia johtopäätöksiä veti :D Olen jo saanut joulu ähkyä muutamaan työkaveriin jotka ei niin paljon rakasta tätä joulua...jospa yritän hillitä itseäni ;) (taitaa kyllä jäädä surkeaksi yritykseksi) hih... Joskus itsekkin tullut katottua aikojen alusta tätä blogia ja onhan sitä kehitystä tapahtunut itsessä, mutta aivan ihana päiväkirja kyllä <3
      Jokaisella on oma aikataulunsa tuon joulun kanssa ja voihan sitä joulutella lukemalla jouluhullujen blogeja :D Mutta kiva että olet siellä <3 Oikein mukavaa torstai päivää sinne!!

      Poista
  6. Lunta pyrytti eilen mutta johan tänään tulee vettä... Kyllä kuiteskii maa vielä valkoinen on :) Tulis nyt pikku pakkanen, meillä lapset ja koira ihan riehaantu ♡

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3