maanantai 10. marraskuuta 2014

Eteisen elämää :)

Moikat maanantaihin kaikille :) Tervetuloa muutama uusi lukija, kiva aloitella viikko näin <3
Eilen juhlittiin isänpäivää ja meillä ruokailtiin koko perheen voimin iltasella ja saimpas halata esikoistakin syntymäpäivänsä kunniaksi, niin harvoin enää voi luvan kanssa kapsahtaa kaulaan, tulihan tuolle ikää jo 21 vuotta.
Miehelle ostin lahjaksi moccamasterin ja aamusella vietiinkin glögit kahvin sijasta sänkyyn lapsien kanssa, kera halauksin ja omatekemin kortein. Itse sitten sai keitellä kahveet omalla kahvinkeittimellä ensimmäistä kertaa :)
Ja kun kerran kuitenkin lahjan antajallakin on jotain oikeuksia, oli tietty värinä mikäs muu muka...

Mutta sitähän mää läksin vaan kertomahan, että eteinen ois niinku suurinpiirtein valmis. Tuo pieni eteispätkä toi haasteita, että mitä 140cm seinään saa mahtumaan ja niin että ois vielä kivan ja viihtyisän näkönen. Entinen nurkka kun oli jotenkin niin ei toimiva ja synkkä.
Mutta antaa kuvien puhua puolestaan miten meillä toivotetaan vieraat tästä lähin tervetulleeksi peremmälle :)

Ei mitenkään sensuroitu ENNEN KUVA! :D
Ja sitte tehtiin pieni pintaremontti! :)
Tapetoitiin, maalattiin ja laitettiin tiiliskiviä päällekkäin.. Vähän porattiinkin..
JÄLKEEN KUVAT!!



TERVETULOA <3

Tänä aamuna on naulakko saanut takit niskaan ja kengät piilotettu teräviltä koiran hampailta hyllyille, vielä kun kaivan vasaran kaapista ja pistän naulan tekstitaululle on tämä eteispätkä mattoa vaille valmis! Kuis tykkäsitte?

Laitetaanko kaikki peukut oikein pystyyn ja toivotaan pikku pakkasta sekä edes pikkiriikkisen lunta.. Täällä etelässä sitä ei ainakaan ole ja lapsia masentaa olla koko ajan sisällä kun ulkona vaatteet vaan likaantuu ja kastuu eikä pääse pulkkamäkeen...
Kaikesta huolimatta jatketaan joulun odotusta ja kirjeen kirjoittamista joulupukille... Palataan <3

19 kommenttia:

  1. aivan ihanan näköinen :3 niin tunnelmallinen, vois jopa viihtyy pelkäs eteisessä istumassa ;) kaunis koti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija <3 Valkoinen ei petä milloinkaan, tykkään sen rauhoittavasta sävystä! Nyt on ihana tulla kotiin, kun eteinen on siisti!! Oikein ihanaa viikon alkua sulle!

      Poista
  2. Siis voi vitsit, miten hieno! Sä kyllä osaat ideoida =) Mistä sä olet hommannut noita puulaatikoita? Mäkin tarvisin vai voiko niitä koskaan olla liikaa?! Nuo tyynyt on myös tosi kauniita. Ei voi muutakuin ihailla...laita sitten vielä lisäkuvia, kun tekstitaulu ja mattokin paikallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Kiitos :) Puulaatikot jos oikein muistan on Kärkkäiseltä joskus muutama vuosi sitten! Ne oli tuossa toisella seinällä mutta tähän nyt osu ja uppos kyllä! Tykkään noista vanhoista puulaatikoista, niistä kun saa ihania omaperäisiä juttuja! Tyynyt löysin K-raudasta ihan sattumalta ja vein viimoset tuon väriset, mutta sinne jäi vielä kauniita beigejä ja hintakin oli 10,90e sisätyynyn kanssa, ei siis ollenkaan paha!!!? Nyt täytyykin rientää töihin, hyvää maanantaita Krisse <3

      Poista
  3. Pienellä saa suurta aikaan! Hienolta näyttää :) -emma-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Kekseliäisyyttä ja vanhoille tavaroille uutta käyttöä! Kiitos :)

      Poista
  4. Onko tuo lautaseinän näköinen tapetti? Ihanan olet tehnyt ♡ tykkään, laatikot on kiva keksintö ja samaista lyhtyä olin katsellut ja jätin ostamatta, harmi ;) mukavaa maanantaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tapettia tuo on ja tykkäsin että sai olla hieman erilaista kun muualla, hieman tummempaa :) Kiitos sinullekkin <3 Tuo lyhty on jotexilta joskus aikaa sitten mutta ensimmäistä kertaa oikein minusta just oikealla paikalla :) Mukavaa maanantaita sinnekkin!!!

      Poista
  5. Kaunis muutos! Ihanan kutsuva eteinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Marianne :) Oli kyllä mukava tulla kotiin töistä iltasella kun tuntui jotenkin avarammalta ja siistimmältä!!

      Poista
  6. Kyllä tulikin kaunis eteinen.

    VastaaPoista
  7. Ooh, eteisestä tuli upea!!! ❤ Kannatti rempata, kiva idea. Ei ei ei lunta! Sula maa sopii mulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi ja ompa kiva "tavata" sinuakin täällä "meillä" :) Kyllä kannatti nähdä muutaman päivän vaivan, olen hirmuisen tyytyväinen kyllä tuohon eteiseen!

      Poista
  8. Moikka HeiDi :) Siellä vaan toteuttamaan, ei oo monen päivän homma ;) Ihanaa kun joku peukuttaa mun kanssa talvelle <3

    VastaaPoista
  9. Hei,
    Liityin juuri lukijaksesi!
    Ihana, idearikas eteinen! Täälläkin remppa jatkuu. Nyt vuorossa on makkari:) käyhän vastavierailulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Ja lämpimästi tervetuloa sinulle tänne seurailemaan meidän talon elämää ja tottahan toki tulen vastavierailulle, kiitos kutsusta ;) Hyvää torstai päivää sinne <3

      Poista
  10. Heti aloin kahlaamaan blogiasi läpi eilisen tapaamisen jälkeen ja löysinkin ihanan eteisen! Arvaa mitä, juuri remontoitiin meidän olohuone ja taitaa seinästä löytyä tismalleen sama tapetti :) hienolta näyttää myös teidän eteisessä!

    VastaaPoista
  11. Moikka Teija ja tervetuloa meille :) Tuo tapetti oli jotenkin niin kiva ja itseasiassa sen parina oli myös mielettömän kaunis tapetti jota haaveilen nyt tuonne pikku vessaan ♡ Joskus olin huolissani mistä löydän jatkuvia aiheita blogiini mutta näyttääpä niitä aina vaan tulevan :-D

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3