maanantai 27. lokakuuta 2014

Tunnelmakuvia!

Tästä kuvasta ei puutu kun minä ja villasukat, nojatuoli, kuuma glögilasi ja torkkupeitto <3 Taustalla tietty ois voinnu hissukseen soida joululaulut!!!!!!! ;)

Kattokaa ny noita kurpitsoitakin... Ihan kuin sata vuotta vanhoja, suoraan tuhkimo sadusta <3

Joulukuusi....lunta....punaista...niin joulua!!!! <3
Mimmone kuusi tuo teidän joulun? Tekokuusi? Valkoinen, vihreä? Vai se aito pihkan tuoksuinen metsästä haettu? 

Näihin sarvipäihin oon pikku hiljaa alkanut lämpenemään...

Entäs sitte nää ihunaiset pöllöt :)


Riviera Maisonin lasisia kuusenpalloja joissa tähtiä.. Mä en tiedä oliks nää liian isoja vai oliko liian pienet tähdet kun ei sitte mulle kelvannukkaan..? Tässähän nää näyttää ihan täydellisiltä :) Olikohan mulla vähä kranttu päivä :D


No, tähän voi vaan huokaista että KAUNISTA! <3

Kävin siis witikkalan kartanossa  Jämsässä taas huokailemassa kaikkea kaunista! :) Ehkä siellä oli vielä joulun laitto kesken tai jotain, mutta mukaan sieltä ei tarttunut mitään vaikka paljon ihania juttuja olikin! Tai siis nythän valehtelin, tarttuihan sieltä mukaan ripaus joulun tuntua ja automatkalla kotiin mielessäni olin jo penkomassa varastosta tuotuja joululaatikoita, óih, nyt se alkaa, joulun laitto meidän kodissa :) Koska teillä aletaan laittamaan joulua? 

Muutamia uusia lukijoita eksynyt joukkoon, tervetuloa, toivottavasti viihdytte pitkään ja saan teistä kuulumisia kommentti laatikkoon ;)
Lukijoille pärähtää se vihjailtu kiva arvonta marraskuun alussa käyntiin, joten mukaan mahtuu vielä, ihan reippaasti vaan tuonne kirjautumaan ja pysyt aina matkassa ja kuulumisissa mukana!! <3

Lasten syysloma tuli ja meni ja tänään sitten alkoi koulut ja arkinen aherrus! Meillä oltiin töissä molemmat joten ei käyty missään reissuissa, mutta mummoilla oli pieniä ässiä hihassa ja koko viikon meillä oli syysloma vieras tytöillä leikkikaverina. Eilen sitten käytiin keilaamassa ja syömässä viikon huipennukseksi :) Ei aina tarvi suuria, lapset tykkäs kovasti ja nyt jaksaa odotella joululomaa.

Kohtahan sitä saa kirjoitella joulupukille, joko teillä on joulu kovasti mielessä?





9 kommenttia:

  1. Ihanaisia joulufiilis kuvia :) Monia tuttujakin tuotteita, joten onneksi niitä löytyy lähempääkin! Minä tässä vapaapäivän aamua aloittelen miettimällä, joko kaivan loputkin valosarjat kaapista pallovalojen seuraksi.. Ja vastaus kysymykseesi, aito pihkantuoksuinen kuusi se olla pitää!

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä mä oottelen iltapäivää täällä täpinöissäni, kun mies (innoissaan? ) kantaa joululaatikoita varastosta, jipiiiii.... <3 Valoja ja tunnelmaa nyt tänne äkkiä!! Taas mullakin tuo kysymys pyörii mielessä, aito vaiko valkoinen... Aito on aina kyllä aito, olen samaa mieltä... mutta valkoinen ois kaunis myös?! Hm... onneks ei ihan tänään tarvii päättää :D Nähdään, täällä odotellaan joulumaailman avausta ;)

    VastaaPoista
  3. ihania tunnelmakuvia :) minä olen itse aidon joulukuusen kannalla ollut aina,mutta nyt olen jossain blogeissa nähnyt valkoisia tekokuusia ja olen tykästynyt niihinkin et näinköhän tässä käy vielä jouluhöperyyden iskiessä että meillä on molemmat kuuset <3 mukavaa alkanutta viikkoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se täytyy sanoa että tuolla vanhassa kartanossa tunnelmaa kyllä riittää <3 Jotenkin musta tuntuu että eiköhän meillä se aito metsäkuusi tänäkin vuonna ole vaikka nuo valkoiset on kyllä kauniita! :) Hyvää viikkoa myös sulle!!!

      Poista
  4. Mä olen aina ollut aidon kuusen kannalla. Sen tuoksu on ihana. Viime jouluksi ostin kuitenkin ison tekokuusen, koska olin parina viimeisenä jouluna saanut hirveän ruman kuusen kotiimme. Kuusen hankinta jäi aina viime tippaan ja miehen työmatkojen vuoksi mun hommaksi. Viime vuonna mulla vaan palo päreet ihan totaalisesti asian kanssa ja ostin tekokuusen. Minusta se oli tosi kaunis, vaikkei sitä kuusen tuoksua ollutkaan.

    Mä yritän pitkittää joulun laittoa sinne ensimmäiseen adventtiin, ettei sitten jouluna jo ole ihan hirveää jouluähkyä. Vaikeaahan se jouluihmiselle on, mutta luulen, että pärjään tänä vuonna. Viime vuosina mun jouluinto on vaan jotenkin laantunut. En tiedä miksi?! Mä haluaisin nauttia vaan joulun ihanasta tunnelmasta ja kiireettömästä joulusta. Lapsiperheessä se ei aina jotenkin vaan onnistu. Lisäksi lahjojen hankkiminen on alkanut ahdistaa, kun perheemme talous on ihan kuralla. Sniif... lapsille "pitää" kuitenkin olla lahjoja ja tunnustan, itsekin tykkään niitä saada, joten mulla on tosi ristiriitaisia tunteita tästä kaikesta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on aloitettava ajoissa jotta jossain vaiheessa joulukuun loppua mullakin ois taas hetkeksi se "ähky" :D Ihanaa aikaa fiilistellä ja laitella kotia pikku hiljaa! Jos aloittelis valoista ihan ensimmäisenä! Yhdet uudet tänään kauppareissulta kotiin jo kannoinkin ja laitoin isoon lyhtyyn palamaan, tähtivalot, kuinkas muutenkaan ;) Mieskään ei tänään vielä varastoon ehtinyt mutta muutamissa sisustusliikkeissä kävin fiilistelemässä jouluisia tunnelmia <3 Oma tekemiä lahjoja toivottavasti tänä vuonna saadaan tehtyä, muutamia juttuja ois mietinnässä! Onhan niitä kiva antaa ja saada, mutta täytyy kuitenkin kaiken tämän alla muistaa joulun muitakin tarkoituksia. Yhdessä oloa ja syömistä, sitä ei voita mikään <3 Älä ahistele, rauhoitut ja teet parhaasi, se riittää kyllä <3

      Poista
  5. Ihania tunnelmia kuvissa ja joulun odotus nostaa päätään täälläkin. Olen aina ollut täysin jouluhöprerö, mut nyt se on jotenkin muuttunut ;) olen päättänyt että valkoinen tai hopea kuusi on tänä vuonna, kun en kestä sitä roskaamista ja allergia reagtioita itselläni..
    Koitan vielä hetken malttaa vaikka valoja ja kynttilöitä on jo joka paikassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä joulu on vaan super tunnelmallista aikaa ja ihanan salaperäisiä juttuja tapahtuu iltahämärissä kun lapset käy
      nukkumaan ★ Tänään mies toi varastosta monta laatikkoa
      joulu tavaroita mutta valot
      nappasin vaan tällä kertaa ja
      lähetin vielä muutamaksi viikoksi tontut odottamaan ★ Jokainen tekee joulua omaan tahtiin ja niin kuin tykkää ♡ Kivaa viikon jatkoa!!! :)

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3