keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Keittiön tähtimatot

Huomenta torstai aamuun :)
Tässä imuroin reippaana kun iltavuoro vasta töissä ja ajattelin että nythän on nopsasti räpsästävä muutama kuva noista matoista, kun sopivasti koiran karvojen alta paljastui :D
Matot löysin honkkarista tarjouksesta ja vihdoin pienen mietiskelyn jälkeen löysi paikkansakkin täällä meillä! Arvelinkin tuon musta valkoisen värityksen tuovan haasteita kun kuitenkin aika tumman värinen lattialla muun vaalean seassa, mutta tuolla keittiön pöydän alla ne oli just passelit ja kivat?!

Meillä ei ole ollut juurikaan mattoja lattialla koko kesänä, kun tuli tuo Ali koira meille ja opeteltiin pissa juttuja ja semmoisia ja muutenkin kesällä on helpompi olla ilman mattoja kun hiekkaa tulee ja menee!
Nyt talven kynnyksellä alkaa kaipaamaan lämpöä jalan alle ja on etsinnässä oikean värisiä mattoja, kun nuo mustat matot tuo hieman haasteita noitten karvojen kanssa... Siitä näkyy kaikki! Valkoinen matto oisi ihana tuonne olohuoneeseen mutta ehkä noin päivän riemu ja ihanuus, sitten siinä oisi varmasti tassun kuvia koristeena ;) Huomenna alkaa ale Askossa ja siellä oli iso karvamatto alennuksessa väreinä vaalea beige tai harmaa ja sitten se valkoinen, sinne täytyy mennä tuumailemaan sitä vaaleaa beigeä...Pysyisköhän se puhtaan näköisenä hyvin tai sitten se harmaa..?!
Hmm... Näihin tuumailuihin  päätän tämän postauksen ja viikonloppuna saattaa olla lisää matto postauksia luvassa ;)
Hauskaa päivää kaikille <3

8 kommenttia:

  1. Heissan! Heiiii kivat noi matot :) Mut älä vaan sorru samaan virheeseen ku mä ja osta koiraperheeseen valkoista mattoa :( Se ei kauaa ole valkoinen, eikä sitä saa edes puhtaaksi. Nyt on harmaa/hopea matto ja todella kiitollinen koiraperheessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka moiii :) Juu en huoli ostaa yhden päivän kivaa mattoa... :-D Se beige tai aina luotettava harmaa kiinnostaa! Makuuhuoneeseen voisin huolia valkoisen, se kun on koira vapaa vyöhyke :-D Saas nähdä onko huomenna uus matto olohuoneessa ♥

      Poista
  2. Kivat matot ja hyvä idea laittaa kaksi kapeaa mattoa tollai vierekkäin pöydän alle! Saatan ryövätä idean ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa tyylivarkaisiin :D Sehän se on just tätä blogimaailman ihanuutta kun löytää kivoja ideoita omaankin kotiinsa!! <3 Miekii löysin tänään yhdestä ihanasta olohuone kuvasta tänne kokeiltavaksi aivan upean idean...Saas nähdä ;)

      Poista
  3. Ihanat matot,tähtikuviosta Tykkään :) ja hyvin käy ruokapöydän alle :) askosta varmasti löytyy mieluinen matto :) mukavaa torstai päivän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kyllä täällä kotona on kanssa semmoista tähtisadetusta että kyllästyyköhän näihin koskaan ;) Toivotaan että sieltä Askosta löytyis ihana matto lämmittämään sohvalla istuvien jälkoja ja tuomaan tuonne olohuoneeseen sen puuttuvan palasen talveksi <3 Tämä on kyllä ollut mukava päivä kun autokin meni katsastuksesta läpi, jeeee :)

      Poista
  4. Täällä yksi ihan mahdoton tähti fanittaja..hakusessa myös keittiöön matto ja vaaleaan tähtimattoon sekin taitaa taipua. Liityin lukijaksesi, käy vastavierailulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja lämpimästi tervetuloa tänne blogiini lukijaksi ja vierailemaan kodissamme <3 Tähdet on kyllä tällä hetkellä meilläkin kova juttu, ne on niin ihania!!! Tottakai tulen vastavierailulle, kiitos kutsusta :)

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3