perjantai 5. syyskuuta 2014

Syyskuussa viikonlopun äärellä :)

Terveppä terve syyskuuhun <3
Voi kumpa voisinkin täällä kehuskella kuinka olen istuttanut syksyksi kukkia ja laittanut terassia syyskuntoon, mutta rehellisyyden nimissä meidän terassi muistuttaa puoliksi kaatopaikkaa ja puoliksi kuolleiden kesäkukkien hautausmaata....ja tuo kuvakin on viime syksyltä :D Minäpä se yritän saada rästihommia sisätiloissa kiinni, jotka jäi tekemättä kesälomalla, kun viikko meni sängyssä voivotellen! Ja kun kuitenkin ollaan jo ihan likellä keski-ikää niin ei jaksa, ei yksinkertaisesti jaksa kaikkea enää työpäivien jälkeen, jolloin jo aamusta on alkanut lasten kanssa kouluun lähtö rumba "kun mikään ei oo kiva päällä" ja "missä mun harja" ja tuolla sataa, mä en kyllä kävele" sekä pyyhkinyt koirien kuolat puntista ja juossut ympäri metsiä etsimässä kakka paikkaa ja illasta sitten samat jutut päälle, onks kellee tuttua? ;)
Oon mä noista samoista jutuista sitten niin onnellinenkin! Tää on perus naisen elämää <3

Kuiteskii meillä täällä sisällä on nyt tällä hetkellä osto ja myyntiliikettä vastaavat näkymät ja koko vaatehuone sijaitsee keittiön ja eteisen lattialla! Mä päätin että nyt lähtee! Pienet tilat, vielä vähemmän säilytys paikkoja ja aivan liikaa turhaa tavaraa "Mitäs jos joskus...??" Juu mitä sitte, menee kauppaan ja ostaa!! NIH :)

Huomenna ois piiiiiiitkästä aikaa lauantaina töitä, juu alottelin taas uusia työkuvioita tuossa menneen viikon alussa ja ihan mielekkäästi huomenna kurvaan työpaikalle. Vuorotyöt alkoi vuosien jälkeen ja ainakin vielä tykkään ajatuksesta, vaihtelu virkistää :) Ja ehkä tässä on pääasia se, että ylipäänsä saan ja PYSTYN tekemään töitä, toivottavasti jatkossakin terveyttä piisaa!

Meillä alkoi viime lauantaina taas lasten toive lauantait. Eli aina yksi lapsista arvonta järjestyksessä saa lauantaisin valita ruuan ja jälkiruuan ja pyrkii olemaan valmisteluissa ja kokkaamisessa sekä leipomisessa mahdollisemman paljon mukana. Meillä ainakin vuorossa oleva lapsi jo sunnuntaista asti odottaa omaa vuoroaan ja miettii kuumeisesti mitä niistä kaikista lempiherkuista haluaa valita. Sääntö on että keskiviikko iltaan mennessä oisi valittuna ja kerrottuna kauppalista :) Tuossa yhdistyy lapsen oppiminen ruuanlaittoon, omatoimisuus sekä sitten vanhemman ja lapsen aika olla keskenään <3 Meillä tykätään kyllä! Kannattaa kokeilla ;)

Mutta sitähän mie vaan tulin tänne oikeestaan näyttämään sitä meidän uutta sohvaa, hih...
Ihan tykkään hirmuisesti valtavasti ja nyt vaan kun ahkerasti tehdään töitä saadaan nopsasti kylkeen kahden istuttava samanlainen, tuo yksi ei meille riitä kun lattialla tulee äkkiä pylly kipeeksi :D

Kiitolinjan kiltti setä sen meille kotiin yksi päivä IKEAsta kuljetti! Jännittävää paketin aukomista...
Ja siinä se sitten on!!!! IHANA <3 VALKOINEN <3

IKEAn ektorp! Edullinen, irrotettavat pestävät päälliset ja hyvä istua!

Tässä nurkassa on ihana työpäivän jälkeen hengähtää teekupposen ja balleriina piparien kera (joihin olen muuten ihan koukussa) :D


Mutta nyt ei auta, koirat vetää varpaista että ulos on päästävä ja uni-matti tuntuu jo hiekat heittelevän niskaan, joten ihania unosia ja hyvää viikonloppua, palataan ja laittakaa mulle syysterveisiä kommentti kentään, juukos?! :)


9 kommenttia:

  1. Mukava postaus...oli kiva kuulla sinunkin kuulumisiasi! Meilläkin pihalla jonkin sortin kesäkukkien hautausmaa :( Pitäis korjailla ne pois ja hommailla jotain syksyisempää. Ihana tuo teidän sohva <3 Mäkin niin haluaisin. Sohvan takana oleva "lautaseinä"-juttu on myös ihan mielettömän upee. Niin ja toi tähtipeitto sohvalla. Mä oon ihan hulluna tähtiin. Mistä oot ton hommannu? Työniloa.

    VastaaPoista
  2. Kyllä täällä taas täytyy ruveta käymään ja muiden kodeissa "vierailulla" ettei ihan mökkihöperöksi tule ;) Tuosta sohvasta niin haaveilin ja tuohan on ihan älyttömän edullinen, tietysti riippuu väristä mutta tämä valkoinen ainakin ja kuulin silloin huonekalukoulutuksessa kurssilla että hinta/laatusuhde on hyvä! Kävin kerran tyylivarkaissa kouvolan dreams sisustusliikkeessä ja sieltä pongasin tuon ihanan lauta härpäkkeen meidän olohuoneeseen :) Olen ollut tyytyväinen! Tähtipeitto viime syksynä kärkkäiseltä, mutta samoja torkkuja myi myös robinhood! Mulla nuo tähdet myöskin on ja pysyy vaikka eiks se Sikke Sumari leimannu ne jo ihan OUT jutuiksi sisustuksessa :D Olkoot mutta meillä niitä on ja pysyy, ihana kuvio ja taas syksyn tullen enemmän alkaa tähtiä syttymään tähän kotiin <3 Kiva blogi sulla, palataan taas :)

    VastaaPoista
  3. Taas pitkä rimpsu meni bittiavaruuteen... uusi yritys.. Kiitos kun linkitit blogini sivuillesi <3 Tuo sohva on kyllä kiva, meiltä vaan lähti eteenpäin, koska tarvitsemme vuodesohvan. Itse olen hieman jo kyllästynyt maalaisromantiikkaan, vaikka pidänkin siitä muiden kodeissa. Itselläni pidän nyt hieman pelkistetymmästä, vanhasta, ripauksella marokkoa. Hanna Sumari taisi juu mainita tähtösten olevan menneen talven lumia, mutta jokaisen on tehtävä kodistaan oman näköisensä ja sellaisen missä viihtyy, ei muodin mukaan eläen. Ihanaa syksyä Katja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa heiiii :) Mä oon ainaskii huomannu että ensin pitää kirjautua sisään ennesku rupee laittelee kommenttia tai saa laittaa uudelleen...?? En tiedä mutta siitä viisastuneena en enää jaksa kännykällä vastailla vaan odotan että pääsen koneelle :) Kodin pitääkin olla oman näköinen ja joskus sitä vaan kyllääntyy johonkin ja huomaa saavansa uudenlaista energiaa jostain muusta tyylistä! Ja kyllä mäkin rakastan tätä vuodenaikaa ja ruskan värejä ja viininpunaista <3 Sinulle myös ihanaa syksyä ja pallaillaan taas <3

      Poista
  4. Minulla olisi myös sohvan vaihto edessä, toivottavasti pian! Ihanaa lukea teidänkin kuulumisia, itsekin ollut aika laiska sekä blogin, sisustusksen että muiden blogien kommenttien kanssa. Ja kyllä, myös meidän takapiha on kesäkukkien haustausmaa, joten älä siellä yhtään huonoa omatuntoa pode ;)

    Uskoisin että helteinen kesä teki sen, että moni asia jäi toteuttamatta, mutta toisaalta, sai kyllä nauttia rantaelämästä yllin kyllin, enemmän varmaan kuin Suomen kesässä koskaan :) Ja teidän Turkki -kuvatkin oli ihania, minä tässä reissua suunnittelen, en kestä enää odotella.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Kyllä juu tänä kesänä jäi tuo blogi maailma retuperälle ja varmaankin suurimmaksi osaksi töiden takia täällä päässä! Kun on pitkään kotona niin en tiedä kuinka kauan tähän menee tottua päästä tasapainoon kodin ja työn välillä...ainakin pikku hiljaa elpymisen merkkejä näkösällä ;) Turkissa oli kyllä niin SUPER mukavaa ja koko perheen kesken että johan täällä tuota Kreikan valloitusta mietitään kuumeisesti :D Ihanaa lomaa sulle, kyllä mä oon ounastellu että lähtökuopissa olet ;) Hyvää syksyä ja mie lupaan ja vannon tulla pian liikkeelläkin käymään <3

      Poista
  5. Ihana blogi on sulla<3 jäinkin lukijaksi!
    Ektorp on kaunis sohva, täälläkin on mietitty sen hankkimista valkoisena, mutta mietityttää vain uskallanko ottaa koira perheeseen valkoisen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOI, mukava kuulla, kiitos ja tervetuloa <3 Olen valkoisesta sohvasta unelmoinut kauan ja meilläkin on kaksi koiraa, iso ja pieni hännänheiluttaja ja otettiin riski :) Nuo päälliset on helppo irrottaa ja uudet maksaa 59e jos oikein iso vahinko kävisi, joten minusta tämä riski kannatti :D Pidän kylläkin sohvan päällä torkkupeittoa välttääkseni pienien tassujen kurajälkiä näin syksyllä,iso koira ei sohvalle tulekkaan! Mutta sohvaan olen aivan rakastunut :)

      Poista
  6. Samainen sohva löytyy täältäkin + nojatuoli ja rahit, päällisten pesuvuoro onkin seuraavaksi..

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3