torstai 27. maaliskuuta 2014

Kuopuksen synttärit :)


Tänään sillä
oli prinsessahame,
ja jalassa
eripari villasukat.
Sillä oli kukkia
hiuksissa,
ja se hymyili
kauniimmin kuin
koskaan.
Ihmettelin mihin
se oli jättänyt siipensä.
Se näyttää keijulta,
ja tuoksuu vaniljalta.
Sen hiuksissa on
tähtipölyä, ja
sinistä kultaa.
Se on keiju, jota rakastan.

Voi että miten voi rakastaa jotain runoa niin paljon, että haluisi kirjoittaa sitä joka paikkaan ja saattaa olla että tulkitsen tuon runon ihan eri tavalla kuin taas sinä siellä, mutta tuo runo pääsi kuopuksen seinällekkin, kun teetätin siitä tarran.  Ihana runo mun tytöille <3

JUU, meillä oli eilen 9-vuotis syntymäpäivät kavereille ja JUU riitti menoa ja meininkiä ja varsinkin ääntä vaikka enimmäkseen tyttölapsista oli kyse :) 
Tarjoiluksi päätin tehdä kinuskikissan sivuilta mokkapalatikkareita ja nami kun niistä tuli herkullisen näköisiä ja makuisiakin.. <3 Ohjeen löydät täältä KLIK

Jäätelöbaari oli lasten mieleen jossa sai valita annokseensa suosikkijäätelön, keksejä, vaahtokarkkeja, hilloa, kastikkeita ja nonparelleja ja sai ottaa vaikka kaikkia kerralla ;) Lopuksi sateenvarjo tököttämään annokseen niinkuin ravintolassa konsanaan :)


Pikkusuolasta... 
Eipä nuo lapsukaiset sen enempiä tarvitse! :) Discopallo välkkyi katossa, mutta harmi kun aurinko paistoi niin ei juurikaan näkynyt. Pääasia että kivaa oli <3
Tänään sitten vietellään 12-vuotis kamusynttäreitä ja luulen että hieman rauhallisemmin, sankarin näköinen päivä <3 Hohtokeilausta ja hesen hamppareita muutaman privaatti kamun kanssa.
Saattaapa äitillä olla ylläri tytölle... Siitä myöhemmin sitten! :)
Aurinkoista alkavaa viikonloppua ja tervetuloa uusi lukijani!!! <3


 

8 kommenttia:

  1. Onnea 9 ja 12 v! :)
    On kyllä ihana runo ♥ Ajattelin eka, että oletpa sinä kauniisti kirjoittanut.

    Meillä on sama 9 v kokoonpao (ja tarjoilut lasten päässä :) ) huomenna, tosi vain 5 parhaimman kaverin ja sukulaisten kesken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnittelut lähtee sinne myös <3 Meillä vietellään nuo "mummit ja kummit-synttärit" sitten ensi viikolla :) Pitäkäähän hauskat juhlat, tänään siis jatketaan täälläkin päässä! Ihanaa viikonloppua Mia!!!

      Poista
  2. Olipa ihana runo! <3 Ja jätskibaari sai meillä ihailut. Pikkuneiti vielä viimeisinä sanoina ennen nukahtamista totes: oikeesti, se jätskibaari oli ihana! Siellä sai ottaa ihan mitä vaan!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo runo on kulkenut mukana nyt muutaman vuoden ja se oli ihan pakko saada seinälle, ihana kyllä on <3 Voi vitsi kun mukava kuulla että tarjoilut oli sitten saanut suosiota... Lapset tykkää kyllä niin pikku jutuista, aivan parhaita kiitoksen antajia :)

      Poista
  3. Onnea tytöille :) Mukavan kuuloiset juhlat teillä on ollut, paljon terkkuja kaikille sinne <3 -emma-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma <3 Juhlitaan sitten kaikki päivät toukokuussa kun tullaan :) Hyvää viikonloppua sinne kaikille mussukoille!!!

      Poista
  4. :) Kiitos mokkapalatikkari vinkistä. Taidan kokeilla niitä meidän tytön juhliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Oli kyllä hyviä ja lapset tykkäs!!! ♡

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3