tiistai 11. helmikuuta 2014

Vastaus haasteeseen :)

Sain blogista Harjunrinne Krisseltä TOP 5-haasteen.
Minulle annettiin 5 aihetta, mistä minun tulee kertoa viisi tärkeintä asiaa.
Sain aiheet
-KOTI
-HARRASTUKSET
-LEMPIVÄRIT
-PARASTA ARJESSA
-MIKÄ TEKEE ONNELLISEKSI

Jaahas ja tästäkö sitä oisi sitten otettava haaste vastaan :)

KOTI -> Menneisyyden muistoja ja tulevaisuuden suunnitelmia, Maailman paras paikka, Saa olla juuri semmoinen kuin on, Siellä kasvaa rakkaus ja unelmat, Lapset <3

Helppoja vaikeita sanoja :)) Kodista tulee mieleen paljon asioita, riippuu mistä kannalta katsoo, mutta tärkein asia mikä minulle tekee kodin on ehdottomasti lapset!!! <3 Kodissa saa itkeä ja nauraa, huutaa ja riehua, pyytää anteeksi ja saada anteeksi. Siellä voi istua saunan lauteilla hiljaisuudessa kuunnellen ääniä, niitä, jotka kuuluu omaan kotiin <3


HARRASTUKSET -> Sisustaminen ja sisustaminen ja .. hih.. No ok, on mulla vähä muutakin elämää :) Koiran kanssa lenkkeilen ja kissaa silittelen sohvalla. Fiiliksen mukaan intoudun askartelemaan ja tykkään hirmuisesti lukea!
 


LEMPIVÄRIT -> Valkoinen, Harmaa, Vaaleanpunainen, Tietyt siniset värit ja ehdoton suosikki kauden trendi väreistä on yllättävä vedenvihreä :) Ruskea on myös kestosuosikki.

PARASTA ARJESSA -> Arjen luksus, Kotoilu, Perhe, Pienet onnen hetket, lapsen hymy

Mulle arjen luksusta on vaikka mennä yksin saunaan, kastaa varpaat lämpimään veteen hautumaan ja olla vaan itsensä kanssa. Hyväntuoksuinen vartalovoide puhtaalla iholla. Lapsen hymy ja kikatus. miehen sytyttämät kynttilät. Koko perhe koolla yhteisen ruokapöydän ääressä.
Rakastan kotoilua yli kaiken <3 Mulle se on sitä silloin kun saan vetää villasukat jalkaan, unohtaa auton avaimet päiväksi taskuun eikä mikään kotityö vaadi mua just nyt toimimaan vaan saan olla ja keittää vaikka teetä ystävälle ja kaivaa karkkipussin laatikosta sohvalle.
Näistä kaikista ja monista muista jutuista tulee ne pienet onnen hetket <3


MIKÄ TEKEE ONNELLISEKSI -> Perhe, Terveys, Ystävät, Oman itsensä löytäminen, Elämä tässä ja nyt!

Olen erittäin onnellinen, kun olen saanut viisi ihanaa tervettä lasta. Olen saanut kumppanin jonka kanssa elämän polkuja tallattu jo kohta seitsemäntoista vuotta. Minulla on maailman paras äiti ;)
Terveyden kanssa olen joutunut silmäkkäin useasti muutaman vuoden ajan ja hetkeäkään en epäröi olla kiitollinen aina yhdestä kivuttomasta päivästä. On hyvin onnekasta saada olla terve!!!
Ystävä oikein isolla Y:llä <3 En tiedä mitä tekisin jos minulla ei olisi yhtään ystävää.... Olen onnellinen, koska minulla on useampikin :)
Elämää pitää elää tässä ja nyt periaatteella. Elää omaa elämää, tehdä sitä mikä tuntuu oikealle ja uskaltaa joskus ottaa riskejä.
USKALTAA UNELMOIDA <3

Tässä minun voimakortti keittiön ikkunalaudalla!! :)


Nyt jaan tämän haasteen seuraaville blogeille: Sisustan ja Unelmoin, Kympin kuntoon, Viivulla, Ainosofia, Willa Olivia

Ja minun teille antamat viisi aihetta on 1. Kevät 2. Lapsuus 3. Haaveet 4. Työn merkitys 5. Elämän arvot

Kiitos Krisse haasteesta <3

8 kommenttia:

  1. Kiitos, kun otit haasteen vastaan! Oli kiva lukea vastauksiasi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuohon tovi meni kun oikein rupesi miettimään :) Helppoja sanoja mutta vaikeita alkaa työstämään ja tiivistämään! Mutta tulihan siitä mun näkönen juttu ★

      Poista
  2. Kiva postaus, näitä on aina kiva lukea. Oppii tuntemaan bloggaajaa paremmin. :)

    P.S. Jos vaan vielä jaksat niin mun blogissa olis sulle kans haaste... ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otan toki haasteen vastaan, kiitos vaan mervi ♡

      Poista
  3. Kiitos haasteesta, mä tykkään kyllä vastailla niihin :) Näin uutena bloggaajana kun en ole niitä vielä montaa saanut! Vastailen, kun ehdin keskittyä hieman paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Noi on kivoja mutta vaatii sen verran aikaa että tekee sitten kun on aikaa keskittyä ★ Jään odottamaan! ;)

      Poista
  4. Mulla meni aivan kylmät väreet. Mä voisin allekirjoittaa melkein kaikki kirjoittamasi jutut.
    Ehdottomasti otan haasteen vastaan ja palaan siihen ensi viikolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Mia ♡ Mä oon jo ehtinny kaipaillakkin sinua :) Yllättävistä paikoista löytyy sielun siskoja!!♥ Innolla odotan haaste postausta!!

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3