maanantai 27. tammikuuta 2014

Onnee mun 1-vuotiaalle blogille :)

Se olis ensimmäinen haparoiva opettelun vuosi takana blogielämää. Paljon olen oppinut ja vielä on hirmuisesti asioita mitä haluisin oppia!
Tärkein asia minkä olen saanut tästä vuodesta on se etten olekkaan ainoa "hullu" jonka verhot saattaa vaihtua kuukauden välein taikka sohva vaihtaa paikkaa viikottain :D Ihana huomata kuuluvansa johonkin ryhmään, meitä on siis muitakin, paljon :))
64 ihanaa lukijaa on liittynyt joukkooni ja ilman teitä tää ei oiskaan mitään <3 Ja ne kaikki anonyymit, jotka siellä ruudun takana kasvottomina mutta kuitenkin olemassa, kiitos hurjasti teille!!!
Joten aion kyllä jatkaa tätä hyvin alkanutta matkaa ja toivottavasti sinä minun mukana.
Tänään olen selannut alusta asti blogiani läpi, lukenut postauksia ja kommentteja ja kyllä on tullut monenlaisia tunteita pintaan. Kadehdin sitä liikunta kärpäsen puremaa naista mikä viime keväänä tilitti tohkeissaan kuinka ihana ja energinen olo on...Sen tunteen aion saada takaisin!!!!
Kaikenkaikkiaan ihanin päiväkirja mitä mulla on koskaan ollut ja jatkathan sinne kirjoittelemista pienillä tai isoilla viesteillä, ne saa mun hymykuopat painumaan syvälle poskiin <3 Kiitos!

P.S Ylläreitä ja arvontaa tulossa pitkin synttäri viikkoa, pysyhän kuulolla :)

13 kommenttia:

 1. Paljon Onnea ensimmäisestä vuodesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti :)) On kyllä mukavaa puuhaa tämä!!!

   Poista
 2. Onnea 1-vuotialle blogillesi! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea 1-vuotiaalle ja menestystä blogillesi jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitokset Krisse ♥ Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin :)

   Poista
 4. Paljon onnea 1- vuotialle blogille! Blogiasi on ihana lueskella :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. 1-vuotias ottaa kiitollisena onnittelut vastaan :) ☆

   Poista
 6. Ja onnea vielä nettimaailman parhaasta blogista <3

  VastaaPoista
 7. Ja se mikä tästä tekee parhaan on se et tää on tavallista elämää, äärettömän kaunis ja kodikas koti, mut ei kuitenkaan pelkkää sisustusjuttua, vaan sitä ihanaa tavallista elämää, blogiin tulee mukaan koko perhe, eläimineen, reissuineen ym. aivan mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ainutlaatuisen tärkeää ihanaa palautetta sulta, kiitos Päivi <3 Et tiedä miten tuo innostaa eteenpäin ja antaa varmuutta tehdä just tätä mun omaa juttua, eikä yrittää mitään muuta :) Kiitos että kelpaan ihan tämmöisenä!!!!!

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3