maanantai 4. marraskuuta 2013

Makustelua

 Pikku hiljaa se hiipii nurkkiin, vaivihkaa muka, salaa kurkkailee laatikoista ja valon tuikkeena iskee silmää, meidän kodin tunnelma ja siirtyminen tuohon ihanaan tunnelmaiseen aikaan, jolloin kuiskaillaan lahjatoiveita, fiilistellään musiikilla ja suussa sulaa suklainen herkku <3  Ja se rauhaisa tunnelma, se on parasta!!!

Tänään aamulla oli melkoinen hymy kuopissa mulla, kun kurkkasin blogiin ja huomasin, että viisi siis VIISI ihanaa uutta lukijaa mulla siellä!!! Lämpimästi tervetuloa tänne urkkimaan ja kurkkimaan ja jakamaan mielipiteitä sekä uskaliaasti kommentoimaan :)  <3

Kuka on huomannut miten käteviä on patterilla toimivat valo ihanuudet nostaa käden ylös :) Mie oon aivan ihastunut!!! Ei tartte välittää missä on pistorasiat ja miten menee johdot kun voi kätevästi laittaa valot palamaan sinne minne haluaa ja pienen paristokotelon saa helposti piilotettua johonkin taakse tai alle. Huippu keksintö, hih!

Kivat tähtivalot löysin tänään!  Ja lastenhuoneen kaapin päälle ne pitkän kiertelyn ja mallailun tuloksena asettui :) Ja kaitpa sitä voi hieman överit vetästä välillä tähtien suhteen yhteen paikkaan...vai? :D Tytöt ainakin tykkäs kovasti ja se on pääasia.  Ja kyllähän tuossa ideaakin oli,  nimittäin tää somistelma löytyy vaatekaapin päältä ja ois ollu aina hankala sytyttää ja sammuttaa kynttilät sieltä, nyt tunnelma hoituukin näppärästi näin!



Nämä sydän valot puolestaan oli jo kuitin kanssa kassissa palaamassa kauppaan takaisin, koska petyin niin kovin keltaisesta valosta, mutta, mutta.. Ihan vahingossa menin valojen kanssa kylpyhuoneeseen ja mallasin ne rouhean vanhan lyhdyn kanssa sopimaan, ja nehän oli ihan täydelliset!!! :)


Lyhdyn ruskea väritys imi liiallisen keltaisen sävyn lampuista ja jotenkin nuo vaan oli kun tehty tuohon lyhtyyn <3

Näitä ihanuuksia olen jo väläytellyt muutamaan otteeseen tai toista niistä, mutta tänään sitten kuvasin molemmat toistensa kyljessä kyhnöttämässä. Ja nämäkin siis toimii paristoilla ja siksi oli mahdollista laittaa ne peilin kylkeen loimottamaan :)

Iso ja pieni sydän, Perfect Home <3
Vielä yhdet valot laittelin tänään viime kesänä maalatun vitriini kaapin lasiin. Kätevät imukuppivalot ja paristolla tietty :) IKEAsta!



Joko teidän kodissa tuikkii jouluvaloja? Entä kurkkiiko tontut jo vai vieläkö visusti piilossa?
P.S Ensimmäiset joulutortut tänään paistettu ja myös herkuteltu, nams :) Hyvää yötä... <3

13 kommenttia:

  1. Kivan näköiset valot! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu :) Tänään aamulenkillä koiran kanssa hieman masennus meinasi iskeä, kun lumen sijaan taivaalta satoi vettä :/ Mutta onneksi sisällä on sitten jo tunnelmaa :) Hyvää viikon jatkoa <3

      Poista
  2. Ihanaa <3 Itse pidän myös keltaisista valoista ovat usein tunnelmallisempia kuin kovat valkoiset, se tietty makuasia ja ympäristöstäkin kiinni :) Mutta tiedätkö voiko tuollaisia parostovaloja käyttää ulkona? Olis aika kätevää kun sais kauas pistorasioista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta Päivi :) Juu, makuasioitahan nuo on. Mie olen nyt oikein etsimällä etsinyt ihan semmoisia kirkkaan valkoisia lamppuja, kun aina olen vaan muilla niitä ihaillut! Mutta katsoin noita valojen laatikoita ja niissä oli, että sisälle nuo valot tulisi sijoittaa. Oisko niin, että pakkas-ukko popsis energiat pattereista aika nopsasti?! Mutta tuo idea on aivan mainio :) Ja nuo valot on suhteellisen pieniä ja lyhyitä, sekin varmasti, ettei patterit kestäisi kun hetken isoissa paljon lamppuja sisältävissä valoissa. Joka tapauksessa tunnelmallista viikkoa sinnekkin <3

      Poista
  3. Mä pyörittelen just noita samoja sydän valoja muutama päivä sitten Prismassa... Jätin ostamatta, kun mietin onko ne tarpeeks tehokkaat. Näyttäis kyllä olevan, arvaa kuka menee tänään hakemaan ne ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi ♡ valot oli niin kauniit, että en pystynny niitä jättämään niitä sinne, mukaanhan ne oli otettava :)) Ainut miinus liian keltaisesta valosta valkoista vasten mutta tuossa ruskeassa toimii täydellisesti!!! Noi patteri valot mahdollistaa laittaa vaikka mihin ihanaa tunnelmaa ♡ Lunta kaipaa hän...

      Poista
  4. Aivan ihania valoja <3 Minulla vielä jouluvalot piilossa, kovasti olin suunnitellut ne eilen kaivavani esiin, mutta päädyimme kuitenkin pojan kanssa viettämään leffailtaa :) Tämän viikon aikana, ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tän harmauden keskelle kaipaa valoa ja tunnelmaa :) Sais tippua lumihiutaleita vesipisaroiden sijaan kyllä, koska nyt ei oikein saa ihan täyttä jouluhulluutta vielä käyntiin :-D hih!!!

      Poista
  5. Voi vitsit, pääset sisustamaan uutta kotia :) Onnea uuteen kotiin!!! ♡

    VastaaPoista
  6. Ihana ja inspiroiva blogi, upeita valoja ja muutenkin kaunista. Valoja laitellaan ulos ainakin viikonlopulla ja kyllä kädet syyhyää alkaa pian laittamaan myös sisälle...

    VastaaPoista
  7. Kiitos Sari!! <3 Mulla istuu tonttu tuossa keittiönpöydän nurkalla vähän niinku kokeeksi ja taitaa myös jäädä ;) Mie rakastan noita tonttuja, vaikka onhan niitä läpi vuoden täällä kotosalla aina :D Mukavia hetkiä valojen kimpussa :)

    VastaaPoista
  8. En muuten ole koskaan törmännyt noihin valoketjuihin patteriversiona. Ainoastaan nuo PH:n sydämet oli tutut. Pitääkin ettiä sellaisia, kun olisi muutama paikka johon haluaisin valot,mutta ei ole sitä pistoketta lähellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu noi patterikäyttöiset on ihan huippuja, kun tosiaan voi laitella mihin vaan eikä aina tartte ottaa huomioon tosiaan sitä pistorasian paikkaa :) Niitä löytyy paljon kaupoista nykyään! Hyvää viikon alkua <3

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3