keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Unelmia...

Tänään olen ollut lähellä unelmia...
Mulla ne on vaaleanpunaisia ja ihanan pehmeitä...
Ne kutittaa sydämen pohjassa ja saa vatsassa perhoset lentämään..
Se on syvennys hymykuopassa ja kevennys jalan alla..
Se saa melkein lentämään pilven hattaralle ja toivomaan enemmän <3

Tuossa tämän päivän fiilikset ja mulla on semmoinen olo kuin liian täyteen ahdetulla ilmapallolla, tekis mieli päästellä liikoja pois ;) Vielä en voi paljastaa, mutta heti paljastan, kun uskallan enemmänkin kuin vain unelmoida :)
Mutta viikonloppuna shoppailessa olin myös lähellä unelmaa, ainakin nimellisesti eli käväisin sisustusliike Dreamsissa, joka sisältää vaarallisen paljon niitä "unelmia" kotiin :D Sieltä olin bongannut jo aiemmin Riviera Maisonin naulakot, jotka tyyliltään oli just meille tehty, piti vain käydä kotona hetken miettimässä mihin ne sitten ruuvaisi! Lähinnä vieraille tarkoitettu Welcome naulakko eteisessä oli tuupattu niin täyteen tyttöjen vaatteita, jotta nopsastihan sitä tuli tarvetta muutamalle kauniille naulakolle lisää :)


RM tuotteissa on paljon semmossia ihanuuksia mistä tykkään ja seuraavaksi hankinnassa on mulle ja miehelle glögilasit! Kokona löytyy M ja L ja lasi on siinä toisen lasin sisällä joten näpitkään ei pala vaikka glögi sitten hehkuisi hetken kuumana kupissa :) Niitä hetkiä odotellessa!
Mulla oli täällä Orttonilla tänään erityisen hyvä päivä ja mieliala on noussut kohisten korviin samaan tahtiin  hymyn kanssa :) Mä alan uskoa, että jos uskaltaa sulkea yhden oven, jossain sinulle avautuu toinen, jos annat siihen itse mahdollisuuden <3
Huomenna on ihana palata kotiin rakkaiden luo ja köllötellä omalla sohvalla, mutta tämä "seikkailu" täällä oli kyllä enemmän kuin tarpeen!!! Älä koskaan pidä itsestään selvyytenä terveyttä!
Näihin unelmiin ja fiiliksiin lähetän sinullekkin hymyn täältä <3 Moikka!


6 kommenttia:

 1. Tosi makeesti sopi nuo naulakot tuohon tapettiin!! Nappivalinta!
  Ihanaa kun sulla on noin hyvä fiilis, aina pitää unelmoida, koska milloinkaan ei tiedä, jos ne vaikka toteutuu ;) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiilis on mieletön ;) Noi naulakot on niinku suunniteltu just tohon, kauniit on!!! Kyllä unelmia täytyy olla, silloin tosiaan tuntee elävänsä <3

   Poista
 2. Kuulostaapa ihanalta. <3 Aina pitää unelmoida ja joskus tosiaan on suljettava joku ovi jotta voi avata toisen oven. Ja vaikka toisen oven takana on suuri tuntematon, sielläkin taipaleella pärjää kun uskoo unelmaansa ja uskoo itseensä. <3 Nimim. Samoissa tilanteissa mennään täälläkin...;) Unelmat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei muista pitää niistä unelmista kiinni kun on vaikeaa, mutta hyvät haltijat kait sitte pitää musta huolta ja nostaa takaisin lentämään ;) Vai oliko ne sittenkin ystävät ja tutut <3

   Poista
 3. Oioi, nuo naulakot on niin hienot! <3 Jotakin kautta löysin sun blogiisi, näköjään täällä on meneillään kiva arvontakin. :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Nina blogiini vierailemaan useamminkin :) toivotaan arpa onnea!!! Ja nuo naulakot on ihan täydelliset <3 Mukavaa syksyä sinulle :)

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3