sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Sitä sun tätä, viikonloppu :)

....Eikä kuitenkaan mitää tähdellistä :D
Ja tiedättekö mikä päivä tänään on? No virallinen ensimmäinen syksy päivä <3  Ja tottahan toki varmasti ootte myös odottanut arvonnan voittajan julkaisemista ;) Vaiko?

Arvonnan voittaja on Pia K. ONNEA PALJON ja ihania tunnelmia kynttilän valossa syksyn pimeillä <3 Viestiä olen jo asiasta onnelliselle onnekkaalle laittanutkin :) Ja kiitos kaikille kommenttilaatikon viesteistä, ja osallistumisesta, olette kaikki ihania, kyllä se tuuri voi napsahtaa joku päivä myös sulle! ;)

Uusia yhteistyö kumppaneita on blogilleni taas tullut ja ihana arvonta tiedossa syksyn edetessä ja jouluvalmistelujen kynnyksellä, olkaahan mukana :)

Tiiättekö mistä tää kuva on? No mun viikonloppu shoppailuista ja tää on yhden ihanan kassin kuosi!!! Aika magee kyllä on <3 Ostin näitä kasseja 2 ja ois pitänny ostaa enemmän, koska hinta oli vaan 3 euroo!!? Mun mielestä kyllä edullinen! Kyllä tämmöiseen kassiin on kiva pakata vaikka mitä.
Mulla oli muutenkin "erikoinen" tuo lauantainen shoppailu, koska oli oikeesti outoa jopa itsestään tulla kotiin ilman YHTÄKÄÄN sisustukseen liittyvää ostosta, hih... Mutta mie löysin pitkästä aikaa itselleni muutamia vaatteita ja juomapullon salille ja semmosta kiwaa jotka aina tuppaa jäämään multa, kun silmät osuu johonkin "pakko-saada-heti-kotiin" tuotteeseen :) Oonko muka ainooooo?? ;)
Pientä pintaremonttia piti suorittaa ja siihenkin tuli pari muuttujaa ja ei suoritettukkaan, piste! Yksinkertaista :D  Tarinahan oli seuraavanlainen.. Mies aikoi laittaa laminaatit makuuhuoneeseen, kun kärsin ainaisista poskiontelotulehduksista niin oisi hieman vähemmän pölyämätön materiaali kun tuo muovimatto. Kierreltiin ja kaarreltiin ja ei löydetty kun muutama vaihtoehto mikä oisi ollut mieleen, mutta sitten mietittiin asiaa uudestaan ja tultiin tulokseen, että kun laitetaan niin sitten pitäisi saada koko asunto kerralla, ettei sitten oisi harmaa palanen tuolla ja pähkinä tuolla :) Joten mietintään jäi ja soittoon vuokranantajalle!
Tapettia kyllä tilasin rullan, jolla aion piristää valkeita seiniä ja verhotkin tilauksessa, joten kyllä kohta on makkari laitettu talvikuntoon sitten ;) Kaiken kruunasi sitten tänään onni arpajaisissa ja voitettiin 350e arvoinen familonin tuotepaketti!! Sisältä löytyi vielä finlaysonin satiinipussilakanasetit ja lakanat!!! SIIS MEILLE?! Ihan huippu juttu oli..
Tää viikonloppu suorastaan juoksi ohitse ja huomenna pitäisi aloitella sitä "projektia" miehen kanssa ja ei siitä olla keritty vielä sanaakaan sopimaan miehen kanssa, saati sitten tänne asiasta kirjoittamaan, joten postailu siitä jää tuonnemmas.
Asiaa olis, vaikka ja mistä ja joutui tekemään tämmöisen pintaraapaisun tänne, vähän siitä sun tästä :D Toivottavasti pysyit mukana tässä sähellyksessä!
Mutta palataan taas ja ihan varmasti on ihana syksy tulossa, kun teitä on täällä jo aika paljon lukemassa mun tarinoita elävästä elämästä :D Jatkakaa kommentoimista ja hyvää alkavaa syyskuun viikkoa! <3
4 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!!!! Kuullostaa hyvin vauhdikkaalta viikonlopulta teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenia HeiDi :) Meillä oli tosiaan vauhdikas viikonloppu, mutta tosin piristävä, kun en muista koska oisin ollut koko viikonlopun koskematta imuriin tai hääräämässä jotain kotiin liittyvää :D Arvonnassa voittaneella sattui olemaan samana päivänä syntymäpäivä, joten aika hyvin sattui kyllä tuo onni suosimaan! Hauskaa viikonalkua sinne <3

   Poista
 2. Onnea voittajalle! Ja kiva että onni suosi teitäkin.Ootpa löytänyt ihanan kassin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Miitsu <3 Oli kyllä makoisat unet uusissa petivaatteissa :) Harvemmin raaskii koko settiä kerralla uusia ja vieläpä melkosen hinnakkaita semmossia, oltiin kyllä iloisia, koska kuulutaan -Me-ei-koskaan-voiteta-mitään kategoriaan :D Kassi on melkosen söpö! Hyvää viikonalkua sinnekkin :)

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3