torstai 12. syyskuuta 2013

Benvenuto a casa!


Tervetuloa kotiini taas! :)
Eilen viettelin vapaapäivää ja mikäs se taas rentouttavinta aamupäivästä oli, kun kiertelin paikallisia sisustusliikkeitä <3 Ihan yksin, omassa rauhassa...tyhjentää mieltä kyllä hyvin!
Tuli muutamia pikku ostoksiakin tehtyä ja mulla alkaa kuulkaas olemaan joululahjat kasassa...Siis ystävien ja kummilasten, sitten voikin rauhassa keskittyä oman perheen jäsenten kääröihin ilman vouhotuksia :)
Kuvan lyhty, muutti meille eilen, kun Perfect Homen tilaukset saapui!!! IHANA <3 Uudesta kuvastosta tuli muutamia muitakin hankintoja tehtyä...

Jääköön tämä viimeinen kuva vielä arvoitukseksi, ettei liikaa taas jo tule tuota joulua hehkutettua ;)

Mun syksy lemppareita istutuksiin on marjakanervat <3 Niitä ostinkin ihan perinteisen kellokanervan kaveriksi! Terassin ehostus siis käynnissä...pikku hiljaa...


Mikä siinä on, että sisällä lyhtyjä palaa kymmenittäin, mutta ulos ei mitään raaskis laittaa ;) Näistä eilen löytyneistä söpöistä pikku purkeista kuitenkin nyt aloitetaan terassille tunnelman luominen!


Kärryyn pääsi myös nämä risuisen rosoiset pajutikapuut :)


Onhan tässä kaikenmoista vaan kuka tulis keksimään näistä kauniin kokonaisuuden ;)
Jäämpä tänne pähkäilemään ja kuka estää sinua laittamasta mulle ilostuttavia vinkkejä kommenttilaatikkoon!!! Niitä odotellen <3

4 kommenttia:

 1. Pitää laittaa tuo tikapuu idea muistiin ja ensi keväänä polttopuutalkoiden yhteydessä vähän askarrella. :) Monta muutakin ihanaa ideaa on tullut lueskellessa juttuja hurmaavasta kodistanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntai heipat :) Ihan mahtava kuulla jos blogistani saa joku inspiraatioita tai ideoita omaan kotiinsa <3 Juu, nuo tikapuut pajuista syntyis varppina melko vaivattomasti itse tehtynä, mutta nytpä ei tarttennu alkaa askartelemaan ;) Tunnelmallista syysiltaa sinne!!!

   Poista
 2. Kaikkea kivaa oot löytäny!! Mahtaisko nuo tikkaat kestää jos laittas kanervan/t poikkipuille roikkumaan johkin ruukkuun? Sinkkiämpärikin vois olla kiva killumassa!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moiiii :)) Mie kokeilin toista noista kynttiläpurkeista oksaan roikkumaan ja kesti mutta melkosen huteralta tuntuu jos joku siihen vähän koskee!! Olis ollu kiva idea :) Mutta nyt ne tuossa nököttää krysanteemi kaverina vieressä ja odottelee josko tunnelma valot oksiin ripustaisin ;) oisko ideaa?!? Sinkkiämpärinkin ostin, mutta melkoisen ison, joten siihen sitten istutin koristekaalin ja marjakanervan ja pistin pöydälle! Jospa vaikka illan hämärissä laittelis tännekkin kuvia, moikka siihen asti <3

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3