keskiviikko 14. elokuuta 2013

Vapaapäivän tähdenlentoja :)

Villasukat <3
Heippa näistä tunnelmista täältä kotisohvalta <3 Minä nautin!!! Tiedän, että siellä kaikki kesänlapset on nyt tukka pystyssä, inhosta täristen, mutta siltikin mie nautin ;) Syksy on tullut... ainakin meidän kotiin.
Pojan huonetta laittaessa vähän vihjailin, että enköhän minäkin jo kohta ole hullaantunut tähdistä ja siltä hieman nyt alkaa tuntumaan... ja näyttämään :D Yritän kyllä hillitä itseäni ja melkein ehkä tähän tämä jääkin, mutta onhan nuo kauniita....
Tähtilyhdyn ja söpöt pikku matot hain tänään postista ja lyhty oli suunniteltu aluksi pojan huonetta täydentämään, mutta jos se jäiskin tuonne olohuoneeseen :)
Aika kivasti natsaa yhteen tuon koristetyynyn kanssa ;)
Ja lyhtykamujenkin kanssa :)
Matot vielä kurttuisena odottelee omaa paikkaansa, mutta kyllä sekin vielä löytyy :)
Paljon on ollut nyt keskustelua siitä kavereiden kanssa, mikä vuodenaika on parasta. Kaikissa on se oma juttunsa ja innostun aina jokaisen vuodenajan alkaessa, niissä on se oma fiiliksensä, mutta kyllä ehdottomasti nyt alkaa se minun paras aikani.. Syksy ja kohta HUOM. vasta kohta... se joulun odotus ;)
Näihin fiiliksiin ja tunnelmiin kaikille mukavaa keskiviikkoa <3
P.S Olisin enemmän kuin iloinen teidän kommenteistanne postilaatikossa!! Ottakaahan kantaa tai laitelkaa terkkuja :)

6 kommenttia:

 1. aivan ihanat matot ja lyhdyt yms, ihana koti teillä, ois kiva jos joskus vois saaha semmosen bostauksen " minun koti" ottaisit kuvia joka huoneesta yms ja kaikesta askartelu/ostoksista :) mahti keskiviikkoo sulle ! :) - Maija-Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti sinulle Maija-Liisa <3 Ja tuo oli kyllä toteuttamisen arvoinen ehdotus :) Lupaan viimostaan syyskuun puolella tehdä tuommoisen postauksen kun saan räpsittyä kuvia tarpeeksi ja vapaa illan aikaa tehdä postaus!! Kiitos toiveestasi, on mukava päästä se sinulle toteuttamaan!! :) Kirpakkaa keskiviikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Kyllä syksyä ja alkutalvea on odoteltu, kynttilöitä ja villasulkkia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ....Ja sitä, kun virallisesti saa alkaa odottamaan tai tekemään joulua <3 Kynttilät ja villasukat on elämän parhautta!! :)

   Poista
 3. Vaikka kesä onkin ihanaa aikaa, niin kyllä mä odotan pimenevä iltoja kynttilän valossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että samanhenkisiä ihmisiä täällä muitakin <3

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3