tiistai 20. elokuuta 2013

Arjen luksusta!


Tiistai tervehdys <3
 Täällä meillä tänään ollaankin otettu pientä luksusta arkeen ja katoin pöydän kauniisti ja kutsuin koko perheen syömään. Vanhin tytär ei päässyt paikalle, kun ystävä tällä kertaa oli tärkeämpi juttu :)


 Perfect Homen kaunis sydän toi viimoisen silauksen maalattuun vitriinikaappiin <3
Eilen julkistettiin uusi Perfect Homen kuvasto ja nyt ei meinaa penkillä pysyä, kun oottelen ensi viikon kutsuja! Kaikkee yli ihanaa taas siellä :)
Tämmöstä täällä meillä tänään ja huomenna viettelen vapaapäivää ja ohjelmassa salille menoa piiiiitkästä aikaa. HUH.. Kyllä on hirmusen vaikeaa käynnistää itseään uudelleen, kun antoi sen kuntoilukärpäsen nitistyä loma sanan alle.. Nyt se ois vaan kaivettava jostain ja alettava hakemaan taas itselleen parempaa oloa.. Saas nähdä onnistunko..Pitäkeehän peukkuja!!!
JEEEE, mulla 3 uutta lukijaa siellä, Tervetuloa virtuaali halauksien kera <3
Muistakaa, että arvontaan aikaa osallistua tämän kuun loppuun, katso ed.postaus.

4 kommenttia:

  1. Miten kummassa olen unohtanut/missannut arvonnan? Onkos sama juttu kun aiemmin? Klik lukijaksi->tsek. Klik facebookkiin->tsek ja kommentti tänne->tsek? :D Nimim. Se dementia TODELLAKIN pahenee...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teija, hyvin vielä kerkeää ;) Eli arvonta on tuolla "arvonnassa tunnelmaa" postauksessa! Olet ihan automaattisesti mukana MUTTA jos haluat 3 arpaa niin sitten vaan kommenttia kehiin :)

      Poista
  2. Kiva kun jätit puumerkkisi blogiini ja sitä kautta pääsinkin ihastelemaan blogiasi:)
    Pisti silmääni vitriinikaappisi, sillä minulla on samanlainen ja vähänaika sitten myös maalasin sen, sillä se oli ennen tummanruskea.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja eikö se niin ole että parempi myöhään kun ei milloinkaan :D Harmittaa etten ole kommenttiasi huomannut aiemmin mutta kiva kun piipahdit blogissani ja toivottavasti tulet uudelleenkin <3

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3