tiistai 9. heinäkuuta 2013

Keittiön muutos!

No heippa hei :)
Täällä ollaan maalattu, ommeltu, tapetoitu ja vaikka ja mitä... valmistakin on jo saatu ;) Keittiö on nyt aika valmis! Vitriinikaappi ehkä kaipailee vielä eteensä pientä virkattua pitsimattoa, mutta näillä mennään nyt ja TYKKÄÄN kyllä ja PALJON muutoksesta!!! <3
Lapsetkin palailivat mummolasta päivää ennen kuin piti, mutta meille riitti tuo 2 yötä ja mukavin miniloma kahden ikinä!!!! Jäi hyvä mieli ja mitään en oisi kaivannut lisää.
Mutta niitä kuvia nyt :)
Kaikki siis lähti ajatuksesta maalata keittiön vitriinikaappi valkoiseksi...
Ja lopputulokseen olen enemmän kun tyytyväinen <3
Ups..Taisipa joku tapetinkin laitella seinälle sillä välin, kun kaapisto kuivui maalista :D Tapetti on samaa, kun olkkarin seinässä. Hirmu urakka oli kyllä tuossa kaapin maalaamisessa, mutta oli se joka hikipisaran arvoinen muutos :)

Siellä on nyt kaikki astiat sulassa sovussa <3 Tykkään tuosta Perfect Homen Vit Lilja sarjasta (hyvin paljon villeroy&bochia muistuttaa muotoilultaan) ja ihanat Water kupit on Riviera Maisonia ja tuliaisia Witikkalan kartanosta. Toivon löytäväni niitä Dreamsista lisää, tuliaisina kotiin raaskin tuoda vaan 4 kappaletta.

Pikku tuliaisina kotiin lähti sieltä myös nämä ihanan romanttiset  Greengaten servetit! En kyllä tiedä missä ja milloin maltan käyttää ;)
Sieltähän se sitten löyty paikka viime viikolla tuunaamalle ikkunankehykselle. Kaveriksi se sai tangon ja verhot :)
Tässä ommellaan keittiön ikkunaan samasta kankaasta verhoja. Kiitos kangaskauppa ja Paula, tuli hienot ja kotiin tultaessa huomasin, että ovatkin samaa sarjaa olohuoneen verhojen kanssa. Ilmankos heti iski silmään ;)

Nämä söpökät lasipurnukat tuunailin viime viikolla uuteen kuosiin, kun laitoin purkeille pitsiset hatut päähän ja suihkuttelin spray maalilla keltaisen rottingin valkoiseksi. Vallan kuin uudet :)
Mutta nyt siis aika hämärästä ja tummanoloisesta tunnelmasta päästiin vanhahtavaan, romanttisen valkoiseen keittiön tunnelmaan, jossa on mukava seurustella ystävien kanssa ja tarjota kupponen kuumaa <3
On ollu kyllä mukavaa puuhaa nyt muutamat päivät aika tiiviisti ja tulevaisuus näyttää yhtä touhukkaalta :D Ollaan siirrytty jo lastenhuoneisiin, mutta siitä sitten seuraavaksi ;) Onhan se sitten syksyllä kiva olla, kun on laitettu kotia ja työt ja arki alkaa <3 Seuraavaan postaukseen saakka näkemiin :)
P.S  Aina ei tarvi ostaa uusia huonekaluja, kun jo pienellä vaivalla (tässä tapauksessa vähän suuremmalla :D ) saat uuden oloista ja tunnelman muuttumaan pelkällä värin vaihdolla. Kokeilehan rohkeasti vaan ;)

10 kommenttia:

  1. Aivan upea tuli vitriinistä!! Wow!
    Ja ikkunanpoka verhoilla on kiva idea :) Kaunis keittiö sinulla Katja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta taas paljon <3 Niin onnistunut kyllä oli vitriini, että sitä täytyy koko ajan olla kattomassa kun ohi menee :D

      Poista
  2. voi ei !!!! aivan mielettömän kaunista ja ihanaa, voiskohan joku tulla meillekkii laittaa tapetit seinää ja vähä koristella, mistä sä oikee ostat noit kaikkii koristeita yms? =) esim toi water kuppiki, tahtoooo? oliko kallis? lisää postauksia odotellessa :) - Maija-Liisa

    VastaaPoista
  3. Kiitos Maija-Liisa <3 Tapetit meidän perheessä laitan minä ja helppoa se on kun vaan harjottelee rauhassa aluksi ;) Nykyään nuo liisteri seinään tapetit on tosi helppoja asentaa ja jos valitset vielä tapetin mikä ei ole kohdistettava, niin sujuu sultakin, aivan varmasti! Water lasit on Riviera Maisonin ja löydät niitä sisustusliikkeistä, jotka myy Rivieran tuotteita. Nuo oli 6,50e kpl eli ei minusta ihan järettömän kalliita olleet ja voihan niitä ostaa vaikka yhden kerrallaan :) Mie aina kiertelen kaikkia mahdollisia sisustusliikkeitä ja kauppoja mistä voi ongailla kivoja juttuja. Viimoisen vuoden olen hullaantunut Perfect Home tuotteista ja minusta on kiva emännöidä kutsuja ja saada siitä lahjoja ja ilmaisia tuotteita, SUOSITTELEN <3 Ihana kun kirjoittelit, palataan taas!

    VastaaPoista
  4. Teillä on aivan upean kaunis koti. <3

    VastaaPoista
  5. Vauvauvauuuuuuu!!! :D <3 <3

    VastaaPoista
  6. Voi miten helpolta saat kaiken kuulostamaan. Upeaa jälkeä! Olen myös yrittänyt mielummin tuunailla vanhoja kalusteita kuin ostaa suoralta kädeltä uusia. Onnistumisia on koettu mutta monen epätoivoisen hetken jälkeen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskallusta ja rohkeutta ja ihan varmasti onnistuu ;) Liikaa en mene oikeaoppisten ohjeiden mukaan vaan yleensä hyppään hionta vaiheitten yli kokonaan ja ihan hyvä tulee! Tartuntamaali on meillä se taikasana :) Kiva sitten ihailla työnjälkiä ja mie koen noi jutut aika helppoina vaan työtä tuo kaappi kyllä teetti :)

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3