tiistai 2. heinäkuuta 2013

Heinäseiväs askarteluja ja arvonnan voittaja!

Heipä hei :)
Eilinen arvonta olikin varsinainen pika arvonta! Paljon blogissa oli kävijöitä, mutta uskaliaita kommentoimaan oli vaan murto osa ;) Kiitosta kaikille aktiivisille ja niillekkin ketkä vaan kävi kurkkimassa <3 Voittaja on nyt selvillä ja onnekas oli tällä kertaa Tepa. Kannatti viime hetkellä ehtiä :D Laitatko mulle Tepa s.postilla sun osoitteen niin laitetaan tyynyä tulemaan postin kautta. Tässä linkki  katja.sorvali@luukku.com
Eilen sitten mies rupesi mulle askartelemaan niistä seipäistä, jotain kiwaaaaa :) Mie kävin keräämässä luonnosta kukkia, että ois sitte vallan vanhan romanttinen fiilis käydä nukkumaan kukkaset yöpöydällä ja seinää vasten nojasi upo uudet vanhat tikapuut <3 tuli ihan niin ihanat kun kuvittelinkin!
Tästä se alkoi, saha ja mies :)
Ja aika nopsasti oli valmista!! <3
Tulipahan taas makuuhuoneeseen ripaus tunnelmaa lisää <3

Tämmöstä täällä taas on puuhailtu!
Ja tänään on taas tullut uuteen postaukseen valmista.. Huomisessa postauksessa vilautan hieman tulevan keittiö projektin yhtä palasta, joka koostuu vanhasta ikkunan pokasta ja tarratekstistä.. Olis melkein heti jo paljastettava, siitä tuli niin ihana, mutta maltetaanko huomiseen ;) Saas nähdä, mutta kotihommia nyt hetkinen! Moikkelis...
P.S Kaikille eilisen aikana tulleille uusille lukijoille SUPER halit!!! Vanhoille myös tasapuolisuuden nimissä ;)

2 kommenttia:

  1. Todella ihanat tuli tikkaista ja söpösti siinä tutunnäköinen sydänkin riippuu :) Sinulla on silmää sisustukselle, aivan ihana aina lukea näitä!! Innolla odottelen kuvaa, millanen tekstistä tuli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 On se vaan ihanaa hurauttaa muutaman kilometrin päähän hakemaan tämmöisiä ihania juttuja ;) Teksti oli ihana siihen ikkunaan!!!

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3