lauantai 15. kesäkuuta 2013

Pöllöilyä ;)

Hu Huu... :)
Mie vielä täällä haahuilen ja touhuilen, vaikka kello näyttää yli puolen yön! Koko viikonloppu on menny siivoillessa vaatehuonetta, lajitellessa kirpparikamoja ja vaatehuoneeseen liittyen poistin tyttöjen huoneesta lokerikko hyllykön, joka oli taas puolestaan aivan mainio säilytyspaikka vaatehuoneen tavaroille! :) Nyt siis on tavoitteena löytää tytöille omat lipastot, johon saavat paperinsa ja muut tärkeät jutut kivasti piiloon! Isompi tyttö esitti toiveen korkeasta, isosta peilistä ja kaitpa semmoinenkin jostain oisi ajan mittaan etsittävä! Pitäähän tyttöjen huoneessa aina yksi peili olla :D
Verhoja tytöille vaihtelin ja noi pöllöverhot on kyllä mainiot!! <3 Tytöt tykkäsivät kovasti!
Neljään ikkunaan asensin uudet mustat hyttysverkot vanhojen likaisten, rikkinäisten ja hirvittävän väristen vihreiden tilalle ja nytpä pysyy inisijät verkon toisella puolella ;)
Joten touhuilu viikonloppu on täällä ollut, mutta tyytyväisenä lähden kohta tuonne pehkuihin odottelemaan unta ja miestä saapuvaksi kotiin töistä. Vielä aamulla moppia ja imuria joutuu lastenhuoneessa heiluttamaan, mutta eihän nuo siivoushommat ikuna lopukkaan ;)
Keittiöön on suunnitelmat tehty ja en taas malttais odotella alkamista ja varsinkaan valmista... Keittiö kyllä kokee muutoksen tuulia ;) Mutta kiva, että on jotain mitä odottaa..
Voisin myös tottua tähän, että joka postauksessa voisin toivotella lämpimästi tervetulleeksi uuden lukijan <3 Kiitos kiinnostuksesta yhdelle uudelle taas :) !!!
Näihin pöllömäisiin fiiliksiin on hyvä lopetella, öitä <3
P.S Arvonta palkintoja oisi vissii syytä käydä allekirjoittaneen etsimään... Ei enää kauaa ja 10 000 ois rikki!!!! JEEEEEEEE :D

2 kommenttia:

  1. Mistä pöllöverhot on ostettu?

    VastaaPoista
  2. Apua...Viesti laitettu jo heinäkuussa ja nyt vasta sen huomasin, soriiiii :/ Pöllöverhot on jotexilta :)

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3