sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Pikku vessaHei vaan kaikille :) ja ihan justiinsa kohta menee 2000 katselun raja rikki!!!!! JEEEE <3 KIITOS, kiitos, kovasti ja paljon :D
Vessanmuutos kuvia lupailin tämän viikon alkupuolella ja nyt niitä ois tarjolla! Itse TYKKÄÄN, tykkään ja tykkään, tuli juurikin meidän kodin näköinen ja nyt sinne voi huoletta päästää vieraita ihan mielellään ja tuo meitin kylpyhuone jää sitten vähän niinku oman perheen paikaksi, jossa saa pyykit rauhassa vallata joskus nurkkia ja lapsien hammastahna raidat "raikastaa" lavuaarin reunoja ;)

Vessa oli nuhjuisen ja värittömän oloinen. Kuvasta oikealla sijaitsi lasipeili, lasihyllyllä, mutta en kerinnyt nappaamaan ennen kuvaa, kun mies oli jo sen siitä poistanut ja kiinnittänyt "uuden" vanhan vessan peilin :)
Pelkkä jo tapetin laittaminen muutti vessan ilmettä paljon! Ornamenttitapetti teki luksusta vessa käynteihin ;)

Vessan kuluneen ja pinttyneen lattian päällystin jo viime syksynä ihan vaan tuommoisella suihkutilan pehmeällä muovimatolla. Paljon puhtaamman ja siistimmän oloinen.
TADAA... Tervetuloa meidän vessaan! Valkoista, hopeaa ja hentoa vaaleanpunaista <3

Nuo herkät, upeat perhoset on löydöksiä Kukkapuoti eveliinasta. Kevään uutuuksia ja niitä sai ostaa kappaleittain. Liimasin muutaman kuumaliimapyssyllä lepattamaan peilin reunalle <3 Naulakon löysin myös sieltä, samoin kun lasipurkin, joka sitten somistettiin vaaleanpunaisella hiekalla ja kas, siihenkin istahti perhonen :) Metallitaulu tekstillä, sinooperista sekä nuo ihanat virkatut pitsiset korit!! Ei kannattanut hinnan puolesta enää tehdä itse ja nähdä vaivaa tärkkäämisen kanssa!
Siinäpä sitten taas oli puhdetta, mutta olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen :) Nyt sinne on mukava ohjata vieraita ja itsekkin käyn välillä kurkkimassa ovelta perhosia ja kynttilän tunnelmallista lepatusta <3
Huomisen päivän toivoisin olevani jo ohi...sairaalareissu ja leikkaus toimenpide edessä :/ No mutta, eiköhän siitä selvitä miehen reippaalla kannustuksella ja ystävätkin on kivasti tsempanneet, kiitos siitä :)
Kommenttejanne edelleenkin odottaen, katja ;)

2 kommenttia:

  1. täst on tullu kerrassaan upea ! :) ihan on ku min huussi, sit joskus ;) kiitti vinkeistä! t.armi

    VastaaPoista
  2. Onnistuithan sie ;) Kiitos Armi kommentista ja tosi mukava kuulla että voisit ajatella itsellesikin!! Vierailehan taas sivuillani ja hyvää kevättä molemmille rinnoille :D

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3