perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naistenpäivä!

Tervehdys! Se olis sitten naistenpäivä kohtapuoliin vietetty, mutta onneksi saadaan olla naisia vielä huomennakin ;) Tuntui, että tänä vuonna se oli jotenkin nostettu hirmusesti tapetille ja radiosta lähtien siitä paasattiin joka toinen minuutti. Nyt joku luulee, etten itse arvosta kyseistä päivää, ei ole totta! Eilen katsoessani televisiosta eri kulttuureja missä naiset kertoivat vaikeuksistaan olla nainen, tuntui taas siltä, että on erittäin onnekas, kun asuu suomessa naisena <3
Minusta jokaisen naisen tänä päivänä tarvitsisi pysähtyä miettimään edes hetken sitä, että on nainen..Tai edes jossain kohtaa elämässä! Meillä on niin monia rooleja, että unohdamme kesken vaipanvaihdon ja miehen paidansilityksen ettei meidän tarkoituksemme ole vaan olla jotain muille, vaan muistamme myös välillä itseämme, ihan itsekkäästi!!! Kyllä me vannoutuneet kodinhengettäretkin siihen pystytään, jos vaan halutaan ;)
Nyt alkoi menemään niin syvälliseksi, että voisin kertoa miten itse tänään vietin päivää :) Päivästä kävimme perheen ja ystäväni kesken syömässä tyttäreni ammattikoulussa ihan erinomaiset pippuripihvit ja lohipastat. Maistuiko ne siksi niin hyvälle, että lapseni oli sinä päivänä keittiömestari vaiko siksi, että oli taitavia oppilaita ruuanlaittajina, jo nyt toisella vuodellaan ollessaan opiskeluissa ;) Oli kyllä hyvää, vaikka siinä sitten suoraan suklaaleivoksen silmiin katsoessa tunsinkin huonoa omaa tuntoa, kun ei ollut sallittu herkkupäivä ;) Päätin ensi viikolla sitten polkea kuntopyörällä sen leivoksen ulos minusta!
Illasta katsottiin koko perheen kanssa twilightin viimoinen osa, jota olemme odottaneet viime vuoden lopusta asti. Silloin tuli niin monta hyvää elokuvaa, että kaikkia ei yksinkertaisesti pystynyt käydä katsomassa elokuvissa. Hobitit vei silloin erä voiton :) Siinä olikin aivan huippu elokuva <3 Rakastan kaikkia fantasia kuvia; missä on velhoja,vamppyyreitä, keijuja jne. Myöskin lastenkuvat on ylivetoja <3

Mulla ei tänään ollut kukkia maljakossa mieheltä, eikä lahjakortteja hierontaan, kauniisti töistä soitti kyllä aamupäivästä ja toivotti hyvää naistenpäivää :) Mutta minulta itseltäni sain erinomaisen lahjan, jota en malta enään kauaa odottaa tässä, että pääsen lukemaan. Nyt tiedän tunteen, kun lapsi avaa ihanasti kuvitetun satukirjan <3 Kukkiakin ostin maljakkoon!
Olen hypistellyt lukuisia kertoja eräässä kouvolalaisessa kukka ja sisustusliikkeessä kyseistä lehteä, mutta lehti on ollut erikielinen ja kovin hintava. Nyt sitten löysin suomenkielisen version ja ihan Prismasta :) Ja taas oli tää tyttö yhtä hymyä!! Äsken varovasti raotin kantta ja kurkkasin sisälle ensimmäistä tekstiä ja kuvia...ihana <3 <3 JEANNE D`ARC LIVING!!!
Hän kulki omia teitään ja taisteli viimeiseen asti uskomansa asian puolesta..hhmm..olikohan tuo ranskalainen nainen, jolla oli vahva tahto, jotain sukua ;)
Mutta näihin ajatuksiin ja mielikuviin, öitä <3 p.s maltankohan käydä nukkumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3