tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kotoilua

Täällä tänään sormet verillä kirjoitettu lapsen 11-vuotis syntymäpäiväkutsuja :D No joo, ehkä hieman liioiteltua, mutta kyllä kopiokonetta tuli ikävä! Äidille en voinut mennä, kun makaa influessan kourissa kuumeessa sängyn pohjalla <3 Voi mammaa.. paranemishaleja täältä!! Meitin Nea neidin syntymäpäivillä polskitaan vedessä ja herkutellaan Rossossa uinnin päälle :) Lapset oppii ravintola kulttuuria ja pääsee liikkumaan. Hinnaltaankaan ei tule paljon kalliimmaksi, kun lasketaan kaikki leipomistarvikkeet, rekvisiitat, juomat ja muut mitä kotiin joutuisi ostamaan! Siivoilukin jää sitten muille :) Seuraavana päivänä sitten pääsee äiti leipurin ja siivoojan rooliin pienemmän, anniina prinsessan juhliessa 8- vuottaan kavereiden kanssa, tai monster high hirviöitähän nuo vissii mielummin nykyisin on :D Jo on barbiet muuttunut äitin aikojen!

Valmiit kutsut odottamassa huomista kouluaamua vieraille vietäviksi. Ollaan aina pyritty jotenkin askartelemaan kortit kavereille, mutta tällä kertaa jäi leikkaa&liimaa osuus pois, mutta jotain hauskaa haluttiin laittaa kortteihin ja Tiimarin poistokorista löytyi hauskat pyykkipoika tuuliviirit, millä laitettiin 2-osaiset kutsut yhteen :) Kutsukortit saatiin Rossosta!
Huomenna ois sitten vuorossa kutsukorttien kirjoitusta osa 2... Odottelen innolla :D
Tästä taisi tulla tämmönen päiväkirjan sivunen tänään, mutta ei se haittaa! Katsoin iltasella pientä pintaremonttia ja taashan sieltä sitten tuli idea...tällä kertaa pojan huoneeseen! Nyt kun olen aivan rakastunut noihin perunalaatikoihin niin siellä oli olohuoneeseen tehty niistä aivan ihana hyllykkö!!! <3 Rakastuin!!! Pojan huone on aivan kuin toisesta maailmasta meidän kodissa ja saa niin ollakkin, mutta jos äiti saa vähän sinne tuoda jotain rouheutta ja vanhan oloista.. ;) Nyt siellä on citymaailmaa, mustaa ja modernia! Tässä onkin sopivasti siivousta vajaa se huone, joten eiköhän sieltä muutama kuva saada napattua lähipäivinä! Projekti on sitten ajankohtainen, kun nämä pääsiäistouhut ja muut on sivuutettu! poika tykkää myös väreistä ja ne siellä tietenkin säilytetään...hyvällä maulla ;) Mutta nyt muutama minuutti tyttöjen juttuja, kun sain mun 17-vuotiaan tyttären kotiin yöksi <3 harvinaista herkkua <3 Täällä lenteleekin ilmassa jo unihiekkaa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3