maanantai 11. maaliskuuta 2013

Eteinen


Tänään on sitten kuuliaisen vaimon tavoin kaivettu imuri kaapista ja laitettu eteinen järjestykseen ;) Tottahan toki kamerankin kaivoin laatikosta, koska tämmöstä tilaisuutta harvoin on, että eteinen on näin tyhjä ja siisti :D Tämmönen sydäntekstiili roikkuu meillä kenkäkaapin nupissa...Eli tervetuloa meidän eteiseen :)


Meidän koti alkaa tuulikaapista, jossa kätevästi iso tukeva naulakko lapsivieraille ja ystävien takkien ripustamiseen (lue: tämä naulakko on aina yleensä niin täynnä omien lasten vaatteita, että vieraiden takille joutuu raivaamaan tilaa tai lapsivieraat heittää takkinsa suosiolla lattialle, kun on kiire leikkimään :D ) Naulakko Perfect Homelta ihka ensimmäisiltä kutsuiltani ja romanttisen oloinen avainkaappi K-rauta.


Tässä avainkaapin kanssa samaa sarjaa oleva naulakko. Hyvin on kestänyt koukut, vaikka joskus kassi painaa niinkuin siellä oisi kiviä. Mies ihmettee välillä, että miten voi pieneen kassiin mahtua jätekassillinen tavaraa :) Höpö Höpö, sanon minä! (Oikeesti ihmettelen sitä välillä itsekkin, kuka ne sinne oikein kerää ;) )


Valkoista, harmaata, rottinkia, ornamenttikuviota ja kynttilän välkettä...Siitä on meidän eteinen tehty <3 Tarkkasilmäinen on varmaan huomannut ettei katossa ole lamppua, se on ollut työn alla jo jonkin aikaa, joskus se vielä sattuu kohdalle, juurikin oikealla hetkellä :)


Tässä välkehtii Perfect Homen viime joulun tuotantoa <3 Uppoaa myös kevääseen ;)
Tämä taisi olla tässä tällä kertaa, lapset peittelemään unimaahan ja hömppäkirjan pariin hetkeksi ennenkuin uni-Masa minutkin nappaa <3 unia sinnekkin! p.s sain eilen mielettömiä fiiliksiä muutamien ihmisten palautteista minulle..ne on mielessä vieläkin ja päivittäinen kävijämäärä ennätys rikottiin!!!!!! :) HUIPPUA <3 Pus Pus teille siitä!!!

1 kommentti:

  1. Silmiä hivelevää kauneutta jälleen.. Mä vaan niin tykkään tosta sun tyylistä <3

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3