torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä askarteluja keittiössä


Heissan ja oikein hyvää ystävänpäivää sinulle :)

Tänä vuonna en lähettänyt yhtään korttia kenellekkään, se päivämäärä jotenkin vaan vilahti ohi kun oisi pitänyt postissa juosta ja tammikuussa varasin itselleni täksi päiväksi Perfect Home esittelijän kotiini ja mikä sen mukavampaa kun tarjota ystäville ja kavereille teetä ja sympatiaa ;)
Olen siis häärinyt tänään hieman keittiössä ja ajattelin näin ystävänpäivän kunniaksi laitella teillekkin näiden tosi kätevien, nopsien ja maukkaiden pikku suolaisten ohjeen! Vinkkiä sain näihin lisää eilen ystävältäni joka oli omille kutsuilleen tehnyt myös näitä ja hoksannut lisätä salaattia väliin, tosi raikasta ja maukasta!

Eli pussillinen uusia lapin rilloja, leipähyllystä. Savuporotuorejuusto paketti ( ruohosipuli turvallinen ja perusvalinta, mutta siis ihan mikä vaan suun makuun sopii). Ohut palvikinkku leikkelettä paketti (leikkelekkin ihan oman maun mukaan, tietenkin) ja jäävuorisalaatti.
Ensin siis voitelin tuorejuustolla rillan, jonka päälle laitoin jäävuorisalaattia.
Salaatin päälle leikkeleitä.
Rullaa melko tiiviiksi...
Terävällä veitsellä leikkaat muutaman sentin pituisia paloja, jotka sitten nostat vaikkapa näin pystyyn tarjoiluvadille! Ja olet juurikin onnistunut tekemään mukavia maittavia suupaloja vaikkapa juhlavimpiinkin juhliin alkupaloiksi ;) VINKKI! koristetuilla hammas tai coktail tikuilla voit "lävistää" myöskin rullat ja pysyy siten myös paremmin kasassa, minulla ei nyt vain ollut sopivia tarvikkeita kotona askarteluun :) TOSI HELPPOJA JA KIVOJA NAPOSTELTAVIA!! Onnistuu joka "kokilta"varmasti ;)
Eilen pyysin tytärtäni joka ammattikoulussa opiskelee kokiksi, mutta rakastaa leipomista yli kaiken, tekemään kutsuilleni kakun ja täytteet, kun äitiä laiskotti :D En myöskään hallitse tuota kinuskin tekoa niinkuin se sitten tuommoiselta "ammattilaiselta" onnistui käden käänteessä joten jaettiin hommat ja minulle jäi sitten tuo lemppari eli koristelu! :) Väliin tuli kinuskikerma täyte joka höystettiin vaniljamansikka hillolla. Minun yksi suosikki täytteistäni, nams!
Heitin kakun päälle sokerimassasta valkoisen kuorrutteen ja pyörittelin "helmaan" pallukoita jotta oisi hieman siistimmän näköinen..sydämet on karkkihyllystä! Tällä kertaa siis nopea ja vaivaton kakku koristeiden osalta mutta varmasti hyvää <3

Jaahas, kello raksuttaa ja vielä oisi hieman paikkojen kohentelua ja kynttilöiden sytyttämistä ennenkuin konsultti Heli piipahtelee esittelemään ihania Perfectin tuotteita ja vieraat soittelee ovikelloa <3 Teille toivottelen myös mukavaa illanjatkoa ja pitäkää huolta ystävistä muulloinkin kun vaan ystävänpäivänä <3 Moikka...

4 kommenttia:

  1. Moi!
    Oli koirat näköjään viestitelleet sujuvasti :D ...
    Hyvä idis noi kinkkurulla-jutskat! Kokeilen heti aivan varmasti :). Terkkuja ja hyviä vointeja sinne :).
    - Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Heidi :)
      Kyllä koira koiran tuntee ;) Juu mie tykkään tommossista ohjeista jotka on nopeita,helppoja ja siltikin ei häpeile tarjoiluissa!! Lupailin lapsille että huomenissa niitä sitten tehdään perheelle syötäviksi kun noita melkeimpä saivat vain ihailla ja kuolata, menivät parempiin suihin ja hyvä että maistuivat :) Toivon et sullakin on kaikki hyvin <3 Mie meinaan alkaa koittelemaan kestävyyttäni ja lähtä maanantaina hieman salille ohjattuun toimintaan..Pakko jotain yrittää ennenkuin antaa kokonaan periksi.. Muutoksen tuulia suuntaan taikka toiseen, jää nähtäväksi! Pysyhän kuulolla <3

      Poista
  2. Sain muuten kans tällä viikolla -vihdoin- luvan palata salille!! Sitä on odotettukin :). "Isoveli-valvoo"-meiningillä pitää aloittaa ;), mutta parempi sekin kuin ei mitään :). Ihan valoisalta siis näyttää ja parempaan ollaan menossa :). Palaillaan taasen <3 !
    - Heidi

    VastaaPoista
  3. Hieno kuulla Heidi :) Mie en oo saannu keltään lupaa mutta menempä kuiteskii :D Mie en enää jaksa odottaa täällä kotona ihmettä itsekseen tapahtuvaksi ;) Katsotaan onko musta huomisen jälkeen enää edes blogin kirjottelijaksi..hih..

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3