lauantai 9. helmikuuta 2013

Viikonloppu vipinöitä

Ompas tähän viikonloppuun riittänyt mukavaa ohjelmaa ja tunnelmia. Meillä on kummi-tyttö Siiri ja Salli viikonloppuvieraina ja tytöillä riittää leikkejä ja puuhaa keskenään <3 Eilen mulla kyllä meinas usko mennä sen tyttöjenhuoneen tarratekstin kanssa, HUH HU!! Ei meinannut sitten millään lähteä kirjaimet tarralliseen paperiin ja muutamat lapsekkaat itkupotkuraivarit tuli vedettyä :D ...Nyt jo hymyillen muistelen.. Siellä se seinällä nyt töllöttää ja ei mitään paniikkia vaikka hieman saattaa tuo vaikeus näkyä tekstin suoruudessa ;)

Eilen kipasin hakemassa kevättä kotiin kukkien muodossa ja kylläpä ne piristää mieltä. Muutenkin olen ihan energian huipputasolla ollut kun flunssa alkaa hiipumaan, vaikka tosin päätä en voi kallistaa alaspäin koska siellä se kroonistunut poskiontelotulehdus hieman kivistää otsaa :/ Korvalääkärille täytyy lähteä kinuamaan vihdoin lähetettä kun kerkiää!

Tänään meillä on taas herkuteltu yllin kyllin, kun lapset vuorotellen saavat aina päättää mitä syödään ja nautitaan  jälkiruuaksi näin lauantaisin. Se on lapsista kyllä aina hauskaa ja kun on "oma" lauantai tulossa seuraavaksi, niin sitä pohditaan jo alkuviikosta asti ankarasti että mitähän tällä kertaa haluisi valita monien hyvien joukosta. Ja voitte arvata että listalla on aika paljon kaikkea ns.roskaruokaa, mutta saahan sitä viikonloppuna hieman irrotella arjesta ;) Pyrkimyksenä myöskin on se, että lapsi itse jotenkin osallistuu ruuan valmistukseen. Tämä on meidän perheelle ainakin mukava tapa ottaa lapsia huomioon yksitellen kun niitä hetkiä isossa perheessä on aina niukalti ja lapset kuitenkin sitä kaipaavat kovasti!
Tällä kertaa paistinpannulla tirisi kanat ja toisella jauhelihat joista sitten sipulin ja paprikan kera muodostui tortilla täytteitä. Jäävuorisalaattia ja minitomaatteja sekä kastikkeita ja BON APPETIT :) Jälkkäriksi sitten tehtiin suklaaherkkupulla tarjotin <3 Karkkia illasta vähän vielä niin sokerihumala on täydellinen :DHuomenna olisi sitten tarkoitus polttaa viikonlopun kaloreita ja ihan tosissaan saada tuo lastenhuone valmiiksi, siitä kyllä tulee kiva ja muutos on kyllä huomattavissa. En malta että pääsen teille laittelemaan kuvia siitä :) Mutta niitä on iltaan mennessä huomenna varppina tulossa.
Iltapäivästä suunniteltiin myöskin ystäväni häitä, joihin kunnia on päästä kaasoksi <3 Siinäkin erinäisiä mukavia suunnittelu/askartelu projektia tulossa kevääksi!! TYKKÄÄN!
Nyt odottelen lapsia luistelemasta, sauna kuumana ja telkkarista tulee yksi viikonlopun suosikki sarjoista, PUTOUS!! Kuka muu tykkää? Kuka voittaa sketsihahmo kisan? Hauskaa lauantai illan huumaa joka kotiin ja nauttikaa huomisesta ihanan raukeasta sunnuntai aamusta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3