tiistai 12. helmikuuta 2013

Siivoiluja ja laskiaispullia

Siivoilua kuvauksien lomassa vaiko kuvauksia siivoilujen lomassa ;) Siinäpä kysymys!
Mulle alkaa tulemaan väsymys tähän talveen ja aina tässä vaiheessa jo odottelen kärsimättömästi kevättä ja AURINKOA <3 Mielikuvissa olen jo monen monituista kertaa ollut puutarhalla kukkia ostamassa ja nenässä oikein jo tunnen mullan tuoksua :) Narsisseja ja helmililjoja, pääsiäismunia ja höyheniä.. Onkos kellään samoja fiiliksiä?
Tänään kuitenkin oli laskeuduttava haavekuvista todellisuuteen ja kylpyhuoneen sekä pikku vessan pesua, no ajatus oli YÖK.. Mutta sitten ovelasti sain itseni sinne raahattua ajatuksella että voisinkin siivouksen jälkeen  kuvata hieman muutamia otoksia kylpyhuoneesta, millä olen sinne yrittänyt luoda hieman kotoisuutta ja tunnelmaa :) Tässä vaiheessa siis olen jo kylpyhuone urakan selättänyt, vaikken tosin lattioita päässyt pesemäänkään kun mieheni jääkiekko vehkeet ovat valloittaneet saunan ja puolet lattioista :/ Olisipa joku lämmin varastotila missä niitä kuivattaa...
Tässä välissä oli hyvä räpsästä muutama otos ennenkuin jatkan ja tässäpä näitä:
Tämmöisen ihanuuden löysin Hongkongista puolivahingossa viime kesänä ja kyllähän se oli kuin meille tehty!! Sain sitä ruskeaa vanhan oloista puuta hieman kylpyhuoneeseen tuomaan lämpöä. Koukuissa roikkuu kätevästi meidän muutamat helyt mitä sitten tyttöjen kesken aina lainaamme toisillemme ;)
Vastakkaisella seinällä oli pieni ikkuna joka mahdollisti ripauksen romantiikkaa kylppäriin... Ompelin syksyllä siihen pienet somat verhot!

Vessapaperi on semmoinen minkä kanssa monasti joutuu noloihin kysymyksiin kesken tarpeiden ollessaan kylässä..Huudella nyt sitten oven läpi, juhlavieraiden ollessa oven takana juomassa kahvia että missäs teillä on paperia, kun tyhjä rulla roikkuu telineessä joten meille laitoin ne rohkeasti esille/piiloon! Ensin löysin tuon kivan korin kyllä, ilman että tiesin vielä käyttötarkoitusta mutta pian se idea siitä sitten taas syntyi :)
Jotta tää ei menis ihan tylsäksi niin mie jatkan siivoamista :D Onneksi teillä on aina oma valinta se mitä haluatte lukea ;) Pikku vessasta en kyllä kuvia ota, koska sitten tää postaus menis jo mauttomaksi, mutta sen voin kertoa että pientä pintaremonttia jossain kohti sinne on tulossa, se on tuleva tylsän päivän projekti kunhan ensin pieni pala ideaa sinne syntyy ja joku oikein valloittava tapetti! Siellä toteutan semmoista mitä en jaksaisi muussa asunnossa koko ajan katsoa mutta kun kaipaan joskus kunnolla värejä tai isoja kuvioita niin sitten menen sinne :D Se jääköön vielä mietintä myssyyn!!

Mukavastihan noita hommia tuli tehtyä ja pullat paistui siinä sivussa ;) Ja käsikin aika hyväntuntunen vielä (koputan puuta)! Minulla oli taukoa aika paljon tuon käden sairauden takia näissä kotihommissa ja ette usko miten se kyllä söi hyvinvointia itseltään ja sen myötä tietysti koko perheeltä, mutta nyt siis parempi ja hienoa jos matka jatkuisi vaan mukavampaan suuntaan :)
Kohta lapsia alkaa valumaan kotopesään ja saadaan porukalla nauttia laskiaispullista ja ilta kotoiluista <3 Hauskaa Laskiaispäivänjatkoa myös sinne sulle :)3 kommenttia:

  1. Upeita kuvia jälleen kerran! Sinulla on kaunis koti =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle palautteesta :) Kameran käyttöä olen vasta alkanut opettelemaan mutta mielenkiinto kuvaamiseen on vaan kasvanut harjoitusten myötä! Kiva jos tykkäät kodistani ja tyylistäni <3 Hyvää kevättä sinulle ja vierailehan aina kun kerkiät täällä :)

    VastaaPoista
  3. Melkoiseksi valokuvaajaksi olet kehkeytynyt. Sanahan Sulla on aina ollut hallussa, sisustamisesta puhumattakaan.

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3