lauantai 23. helmikuuta 2013

"RÄPS" ... Keittiö

Lauantai huomenet ja luomistyön tuskaa :D
Mä en ymmärrä miten tää meni näin vaikeeksi, kun aloin etsimään keittiöstä jo otettuja kuvia ja eilen räpsimiäni ja sitten piti alkaa sommittelemaan niitä...siinä tuli sitten valinnan vaikeus..hhmm..niitä taitaa olla liikaa!
Kuitenkin jo monta päivää oli hirmu hinku kirjotella blogiin, mutta kun en saanut mistään monista kymmenistä aiheista sitten kokonaan kiinni, jolloin viimenään tuli AHAA elämys tästä keittiöstä, sehän on jäänyt kokonaan esittelemättä muutamia kuvia lukuunottamatta! Toki ihan ensimmäinen sisustuspäivitys taisi olla tuosta ikkunalasista, johon olen nyt käytännön kautta erittäinkin tyytyväinen <3
Mulle tuli mieleen laittaa otsikoksi "Keittiö, kodin sydän", mutta se ei kuulostanut minulta :) Ei mulla ole kodissa mitään erityistä paikkaa, jonka ihan nimeäisin ykköspaikaksi, vaikka toki tuleehan tässä keittiössä välillä koettua onnistumisen riemuja leipoessa, kahdenkeskisiä ihania keskusteluja ystävän kanssa ja perheen kanssa iltapäivällä ehkä päivän ainoa yhteinen hetki, mutta kyllä kuitenkin kaikista huoneista löytyy sitä sydäntä ja juurikin niitä elämän pieniä, mutta elämänmakuisia muistoja <3

Mitä mulle muuten kuuluu? No tosi hyvää! Olen energinen ja liikunnallinen ihminen tällä hetkellä (vaikken oisi ikinä uskonut :D ) Polttanut kaloreita tällä viikolla enemmän liikunnalla kuin ikinä varmasti elämässä ;) Kuntosali oli eilen toista kertaa ja voisinko (uskaltaisinko) sanoa jo olevani hieman koukussa.. Käsi pysynyt sen kummemmin oireilematta. Lenkkeilyt ja venyttelyt sekä ruokavalio pysynyt täysin hallinnassa, lapsilla alkoi loma ja tänään mennään elokuviin katsomaan Rölliä <3 Mummon sponssaama hiihtoloma "lahja" lapsille...ja aikuisille :) Tosin mukaan lopulta sitten lähteekin vaan perheen tytöt ja minä, poika ei malta (eikä ilmeisesti kehtaa, jos kaverit näkee) ja miestä ei kiinnosta. Pitää sitten kuulemma vuokrata kotiin kun tulee dvd:lle :) Minä kyllä odotan aivan innolla!! Meillä ei muutenkaan ole mitään "isoja" ja "hienoja" suunnitelmia hiihtolomalle, mutta huomasimme sen ettei lapset suuria tarvitse, kun jo ovat aivan innoissaan! Alustavasti on suunniteltu tyttöjen kanssa retki lahteen josta löytyy lähin HopLop leikkipaikka ja poika halusi nyt vihdoin päästä Mielakan laskettelukeskukseen yömäkeen, jospa sitä nyt sitten yhden kerran jaksaa valvoa puolille öin sen takia :)
Mutta jottei tää otsikon antama viite unohtuisi postauksen aiheesta niin yritetään nyt sitten sommitella niitä kuvia ;) Olkaapa hyvät!
-Muista eilinen, Uneksi huomisesta, Elä tänään <3 Aivan ensimmäinen seinätekstitarra! Siinäpä sitten taas näkyy se mun mieltymys isoihin kelloihin.
Ruokailutilan kristallikruunu, pöydän yläpuolella. Monta vuotta vanha ja aina vaan jaksaa katsella!
Keittiö tekstiilejä ja toinen lamppu keittiön ruuanvalmistus tilassa, Tekstiilit on muutama vuosi sitten tilattu Hobby Hallin kevätkuvastosta. Keittiön ikkunaan vaaditaan 160 cm leveys ja on harmillista ettei monestakaan verkkokaupasta saa rullakappaa kun maximissaan 140 cm, onneksi löysin tämmöiset ihanuudet, jotka itseasiassa on tällä hetkellä kuosiltaan ihan tätä päivää <3 Tuolissakin saman sarjan röyhelöinen päällyste. Keittiön lampussa on nostalgiaa, se on vanhemmiltani 20 vuoden takaa, eikä häpeile yhtään tätä päivää!
Ruokailuryhmä oli ihan huippu löytö, itku tulee joskus luopumisen hetkellä, jota ei kyllä onneksi ihan lähivuosien aikana joudu tekemään.Pöytä saatiin vanhemmiltani muutamia vuosia sitten joululahjaksi ja seuraavana vuonna sitten puolet tuoleista, jolloin sitten itsekkin raaski jo hieman sijoittaa ;) Umpipuuta ja raskaat tuolit jossa takorautaiset selkänojat kehystettynä puulla sekä pöydässäkin takorautaisia yksityiskohtia. I love... <3
Todellinen löytö kouvolan valtarista siis nämä lautaset vuosi sitten! Silloinen Valtarin herkku ja jätskibaari, nykyinen valkealassa sijaitseva Sisustuskahvila-Kaarnasydän oli juurikin tuolloin pitämässä muuttomyyntiä ja satuin paikalle juurikin sopivasti! Koko satsi 10 kpl lautasia lähti tämän tytän matkaan noin 20 e. Ette arvaa kellä oli keveä askel kotiinpäin :D p.s nyt tuli teknisiä ongelmia koneeseen, jatketaan myöhemmin.. 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3