tiistai 26. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Huomenia kaikille <3
Eilen oli melkoinen touhupäivä aamusta iltaan. Vessaa ei olla vielä keretty alkamaankaan, mutta tänään sitten mies lupasi laitella peilin paikalleen ja siitä jos huomenna ottais sutin käteen ja tapetoisi heti reippaana aamutuimaan :) Hiihtoloma vieraat hain eilen juna-asemalta ja kyllä on tytöillä riittänyt leikkejä ja touhuja! Kohta unisia lapsia varmasti alkaa nousemaan vuoteistaan ja päästään uimaan. Meillä pieninkin ui jo niin hyvin, että äiti pystyy uimaan matkaa sivu silmällä katsoen hiukan perään. Aamusta lenkillä koiran kanssa käydessä, tuoksui ilmassa ihan kevät <3 Linnut lauloi ihan eri tavalla, kun aikaisemmin ja metsässä tuntui enemmän eloa. I-H-A-N-A-A!!
Entisen elämäni malliin en palkinnut eilen itseäni suklaa patukoilla vaan sen sijaan kauniilla kukilla. Löysin ruusuja, jotka näytti aivan siltä kuin ne olisi tosi vanhoja, semmoisia vintage ruusuja. Nyt ne ilahduttaa minua maljakossa yöpöydälläni.

Kukat tekee kodille aina semmoisen piristeen. Valkoisia helmililjoja en löytänyt, mutta ostin sitten tämmöisiä tuntemattomia kukkia, sama se, kauniita ovat nekin!


Kynttilöitä paloi taas eilen illalla, joka huoneessa, kun vieraita kävi ja oli niin tunnelmaa.

Mutta tänään touhuillaan vielä lasten ehdoilla enimmäkseen päivästä ja iltapäivästä eläinlääkärillä pitäisi kävästä äidin kissan kanssa hieman karvanleikkuussa ja nukku-masa tulee hetkeksi ninni kisulle, mutta eiköhän me selvitä sieltä, kun ollaan reippaita ;) Illasta sitten vessan kimppuun, oottelen jo hartaasti!! Hiihtoloman tai viikon jatkoa sulle... Palataan pian :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3